Megújult a MyTV: mostantól ötven tévécsatorna és új csomagkínálat a Telenor tévészolgáltatásában

•    A Telenor megújult online tévészolgáltatásában mostantól 50 csatorna élő műsora érhető el mindössze 3 490 forintért.
•    A széles csatornakínálatban lényegében valamennyi műfaj megtalálható, a sporttól a gyerekcsatornákon át a főzőműsorokig.
•    Magyarországon a MyTV-n debütál az E! Entertainment csatorna.
•    A Telenor a tartalombővítéssel párhuzamosan átalakította a szolgáltatás csomagválasztékát is.
•    A 2016-os Nyári Olimpiai Játékok végéig az ügyfeleknek nem kell fizetniük a MyTV által generált adatforgalomért a Telenor Hipernet-hálózatán.
 

Az ügyfelek egyedi igényeihez igazodó mobilszolgáltatásai mellett, 2016-ban is tovább erősíti pozícióját a digitális szolgáltatások terén a Telenor. Első lépésként január 12-étől megújult a MyTV szolgáltatás, amely élő és archív tévéműsorokat, valamint átalánydíjas videotékát is tartalmaz, és egyaránt elérhető Androidra, iOS-re, Windowsra, sőt nagyképernyős tévén is Chromecast segítségével. A MyTV megújulásának részeként mind a mobileszközökön, mind a számítógépeken jobb lett a képminőség, és gyorsabban elindul a műsorok lejátszása is. Az ehhez szükséges új technológiai hátteret a hazai online videózás egyik úttörője, az OTT-ONE Nyrt. biztosítja a Telenor számára, ezzel a MyTV teljes egészében magyar hátterű szolgáltatássá vált.

„A MyTV most bejelentett újításai csupán a Telenor 2016-os digitális fejlesztéseinek kezdete, a digitális szolgáltatások és a folyamatos innováció továbbra is stratégiai fontosságú a vállalat számára. Ma már egy távközlési szolgáltatónak nem elég csupán sávszélességet biztosítania, hanem az ügyfelek igényeihez igazodó, vonzó szolgáltatásokat kell nyújtania. Nem véletlen, hogy a Telenor folyamatosan fejleszti a MyTV-t, amely mostanra akár a kábeltévé-előfizetések alternatívája lehet” – nyilatkozta Banovic Aleksandra, a vállalat digitális szolgáltatásaiért felelős vezérigazgató-helyettese.

Ötven tévécsatorna, kedvező árú csomagok

Jelentősen, harmincegyről ötvenre bővült a MyTV-n elérhető tévécsatornák száma. A kínálat számos tematikus csatornával egészült ki, többek közt a Magyarországon eddig el sem érhető, szórakoztató műsorairól ismert E! Entertainment csatornával. 

Ezen kívül januártól a Nickelodeon és Minimax gyermekadók, illetve a főzőműsorairól ismert TV Paprika és a Food Network, de a Spektrum, a Travel Channel természetfilmes csatornák műsorait is elérhetik a nézők. Az M4 mellett már a Sport 1 közvetítéseit is nyomon követhetik a MyTV előfizetői. A tévésorozatok rajongói az AMC csatorna érkezésének örülhetnek, ez a csatorna ugyanis többek közt a Fargo, a Breaking Bad és a Fear the Walking Dead évadait tűzi műsorára.

A csatornakínálat bővítésével párhuzamosan új díjcsomagokra is előfizethetnek a MyTV használói. A MyTV Alapcsomag havi előfizetési díja 1290 forint, amely összesen 17 tévécsatorna[1] műsorához biztosít hozzáférést. Mindössze havi 3490 forintért pedig 50 csatorna műsora érhető el a MyTV Családi csomagban[2]. 

Átalánydíjas videotár sorozatfüggőknek és gyerekeknek

A Telenor a folyamatosan frissülő Videotár szolgáltatását is átalakította: mostantól havi 690 forintért közel százórányi mese-, és gyerekfilmet (pl. SpongyaBob Kockanadrág, Dóra, a felfedező) érhetnek el. 

Havi 1190 forintért lehet elérni a sorozatrajongóknak szánt új tékacsomagot, amely mintegy 500 órányi műsort tartalmaz, többek közt a Kártyavár, a Hannibal és más ismert sorozatok epizódjait. A mesetár és a sorozatepizódok mellett filmeket is tartalmazó - összesen több mint kétezer órányi tartalmat kínáló – teljes körű videotár-hozzáférés továbbra is elérhető havi 1990 forintért.

A telenorosok tényleg bárhol tévézhetnek

A MyTV-t használó telenorosoknak nyár végéig biztosan nem kell amiatt aggódniuk, hogy a műsorok vagy filmek lejátszása nagy hipernetes forgalmat generál. A Telenor ugyanis 2016. augusztus 31-ig ingyenes belföldi adatforgalmat biztosít mobilhálózatán a szolgáltatás használatához, tehát az előfizetők a labdarúgó Európa-bajnokság vagy a riói olimpia közvetítéseit is bárhol elérhetik majd a MyTV-vel. Mivel a Telenor Hipernet-hálózatának lakosságra vetített lefedettsége már elérte a 97 százalékot, alig van olyan hely az országban, ahol ne lehetne bármikor tévézni a mobilon.

Bővebb információ a megújult Telenor MyTV-ről: mytv.telenor.hu/info

[1] M1, M2, Duna, Duna World, M4 HD, RTL Klub, TV2, RTL II, RTL+, Super TV2, Film+, Cool, Muzsika TV, STORY4, Nickelodeon, AMC, Minimax
[2] M1, M2, Duna, Duna World, M4 HD, RTL, TV2, RTL II, RTL+, Super TV2, Film+, Cool, Muzsika TV, STORY4, Nickelodeon, AMC, Minimax, Film+ 2, Filmbox, Filmbox Prémium, Filmbox Plus, AXN, AXN Black, AXN White, Sorozat+, Pro4, STORY5, FashionBox, FEM3, 360 TUNE BOX, Nick Jr., ComedyCentral, Extra, VIVA, MTV, FightBox, Fast&FunBox, DocuBox, Viasat3, Viasat6, Travel channel, Fine Living, Food Network, BBC Earth, BBC World News, E! entertainment, TV Paprika, Spektrum, Filmcafé, Sport1, Galaxy