Mobilszámlájukkal rendezhetik App Store, Apple Music, iTunes és iBooks vásárlásaikat a Telenor ügyfelei

A Telenor Magyarország lehetőséget biztosít ügyfeleinek, hogy az Apple App Store-jában, az Apple Music zeneszolgáltatásban, valamint az iTunes és iBooks áruházakban való vásárlásaik ellenértékét telenoros mobilszámlájukkal egyenlítsék ki.

A lehetőség a Telenor minden havidíjas és feltöltőkártyás ügyfele számára elérhető. Az új szolgáltatás bevezetésével tovább bővül a Telenor pénzügyi és kényelmi szolgáltatásainak köre.

A szolgáltatás egyszerűen használható: a Telenor ügyfelei újonnan létrehozott vagy meglévő Apple ID-jukat használva a vásárláskor a fizetési lehetőségek listájából kiválaszthatják a „mobiltelefonos számlázás” opciót. Ezzel a lépéssel mobilszámlájuk terhére rendezhetik App Store, Apple Music, iTunes vagy iBooks vásárlásaik ellenértékét iPhone, iPad, iPod touch eszközökről, Mac számítógépről, vagy a PC-s iTunes programból.

Az új fizetési lehetőség automatikusan beállítható, ezt követően pedig egy érintéssel lehet vásárolni az összes saját Apple eszközről, beleértve az Apple TV-t és az Apple Watchot is.