Mobiltarifába épített jótékonykodás – a szolgáltató fizet

A Bátor Tábor mobilflottájához bárki csatlakozhat, az ezt használó ügyfelek ingyen hívhatják egymást, a Telenor pedig minden előfizető után havi 900 forinttal támogatja az alapítványt. A Telenor tavaly októberben alakított ki egyedi mobilflottát a súlyosan beteg gyerekeket segítő Bátor Tábor Alapítvány és támogatói számára. A flottához az Alapítvány weboldalán keresztül bárki csatlakozhat, tagjai belföldön ingyen hívhatják egymást.

A Bátor Tábor daganatos, cukorbeteg, krónikus ízületi gyulladással (JIA), crohn betegséggel valamint haemophiliával kezelt gyermekek és családjaik részére kínál ingyenes élményterápiás programokat kora tavasztól késő őszig. Az idén 15 éve működő alapítvány munkáját megalapítása óta mintegy 6000 önkéntes segíti, és hamarosan 8000-edik táborozóját fogadja programjain, amelyek lényege, hogy sikerélményt nyújtson a beteg gyerekeknek, ami elősegíti gyógyulásukat.

„Az alapítvány mobilszolgáltatója a Telenor, amely tavaly különleges együttműködésre lépett a Bátor Táborral: egy olyan flottát hozott létre, amelynek aktív tagjai után havonta 900 Ft támogatást biztosítanak számunkra. A flotta nyitott, bárki tagja lehet akkor is, ha nincs közvetlen kapcsolatban az alapítvánnyal”Pintér András, a Bátor Tábor kiemelt vállalati adományszervezője.

A Bátor Tábor-os flotta minden előfizetője után havi 900 forinttal támogatja a Telenor az alapítvány működését, ami éves szinten nagyon nagy segítséget jelent a beteg gyerekek számára ingyenes táborok megszervezésében. A Bátor Tábor Alapítvány és a Telenor egyedi mobilflottája az olyan tudatos ügyfelek igényeihez igazodik, akik már az alapvető paraméterek mellett egyéb szempontokat is figyelembe vesznek egy szolgáltatás kiválasztásánál.

Tavasszal a Bátor Tábor 15. születésnapjára szervezett barátságos futóversenyen a Telenor egyik munkatársa is elindult és sikeresen teljesítette a Budapest – Hatvan, 60 km-es ultra-maratoni távot. A jótékonysági céllal induló futók közel 2 millió Ft adományt gyűjtöttek az Alapítványnak.

A Bátor Tábor flotta használatának részleteiről a Bátor Tábor weboldalán található további információ: http://batortabor.hu/tamogass/mobiltelefonalas/