Foci vb-közvetítéssel és az RTL Most!-tal indul a nyár a Telenor MyTV-n

Amellett, hogy a Telenor MyTV-n bárki regisztráció nélkül, díjmentesen követheti a június 14-én induló futball-világbajnokság élő közvetítéseit, a Telenor online tévészolgáltatásában már az élő tévézés mellett az RTL Most! online műsortára is elérhető.

Június 14-én 17 órakor az Oroszország – Szaúd-Arábia mérkőzéssel kezdődik és július 15-én zárul a 2018-as FIFA labdarúgó-világbajnokság. A meccsek kora délutántól késő estig zajlanak, ezért sokaknak hasznos lehet, hogy azokat a Telenor MyTV-vel mobilról is bárhonnan követhetik. Mindezt regisztráció és havidíj fizetése nélkül, mivel a közvetítéseket szolgáltató M4 Sport tévécsatorna műsora a díjmentes MyTV Start csomag részét képezi.

A Telenor MyTV bármely hazai mobilszolgáltató ügyfeleinek hűség nélkül elérhető, a telenorosoknak azonban könnyítést jelent, hogy a szolgáltatás által generált adatforgalom belföldön nem csökkenti az adatkeretüket.

Újdonság, hogy a Telenor MyTV-be integrálva elérhetővé vált az RTL Most! online műsorarchívuma. Az ingyenes RTL Most! alkalmazás (iOS, Android) telepítése, majd az azon való regisztrációt követően a felhasználók az RTL Klub, RTL Gold, RTLII és a Cool csatornák itt található korábbi tartalmait közvetlenül a MyTV felületén nézhetik meg, ha például lemaradtak volna kedvenc sorozatukról. Sőt, telenorosként és MyTV előfizetőként az RTL Most! alkalmazás által generált adatforgalom a MyTV-hez hasonlóan belföldön nem csökkenti az adatkeretet.

A Telenor MyTV az Androidra és iOS-re ingyenesen letölthető okostelefonos alkalmazás mellett elérhető böngészőből számítógépen, valamint androidos okostévéken, illetve Apple TV és Android TV platformot használó tévéokosító eszközök segítségével.

További információ: mytv.telenor.hu