A nők elismerésére ösztönöz a Telenor nőnapi közösségi aktivitása

Digitális üdvözlőkártyákkal segíti a Telenor azokat, akik nőnapon a virág mellett elismerő szavakkal szeretnék ünnepelni a hozzájuk közel álló nőket. A Telenor közösségi felületein elérhető üdvözletek bárki számára továbboszthatók és letölthetők.

Március 8-án Magyarországon hagyományosan virággal köszöntik a nőket – de miért pont így ünneplünk? Mert ez a szokás. Pedig az eredetileg a nőjogi mozgalmak elismerésére indított nemzetközi nőnap igazán akkor lehet nagybetűs ünnep, ha valódi lehetőséget ad a nők teljesítményének és az általuk elért sikerek megbecsülésére. Ez a gondolat ösztönözte a Telenor fogyasztóinak szánt nőnapi aktivitását.

Az „Adj elismerést, ne csak virágot!” szlogennel a Telenor arra igyekszik felhívni a figyelmet, hogy ezen a napon köszöntsük a nőket virág mellett valódi elismeréssel, az irántuk való tisztelet és megbecsülés kifejezésével. Facebook- és Instagram-oldalán ezért olyan, értékelő üzeneteket tartalmazó digitális üdvözlőkártyákat tesz elérhetővé, amelyeket bárki letölthet, megoszthat vagy továbbküldhet az adott platformon, hogy felköszöntse a számára fontos nőket. A koncepcióért és annak kidolgozásáért az Artificial Group felelt. Emellett a Telenor Connected Life nevű blogján „Nők a Telenor életében” címmel videósorozatot indít, amely a vállalat sikereiben szerepet játszó nőket mutat be.

A Telenor elkötelezett aziránt, hogy olyan támogató környezetet teremtsen, amely munkájuk minden területén támogatja a női munkavállalókat. A rugalmas munkavégzés mellett esélyegyenlőséget biztosít női kollégáinak – az év minden napján, nem csak nőnapon. Fontos célkitűzése, hogy munkatársai körében a szervezet minden szintjén képviseljék magukat a nők – a női felsővezetők arányának javításáért például 2015-től munkacsoport felel a Telenor Magyarországnál –, mivel hisz abban, hogy a nemek közötti egyenlőség elősegítése értéket teremt és versenyelőnyt jelent.

“A Telenor sikere egy fantasztikus csapatnak köszönhető, amelynek különleges részét jelentik azok a nők, akik mérnökként, kontrollerként, marketingesként, pénzügyesként vagy éppen ügyfélszolgálatosként dolgoznak itt nap, mint nap. A vállalat minden területén igazán erős nőket találni, emellett a hét fős felsővezetői csapatunkban is négy női vezetőnk van. Nagyon büszke vagyok mindannyiukra, és boldog vagyok, hogy velük dolgozhatok. Igazán kivételes élmény látni, hogyan fejlődnek, hogy mennyire magabiztosak és szívesen dolgoznak itt, és ezzel együtt hogyan gondoskodnak a családjukról, a gyerekeikről, a háziállataikról és sok más dologról.” – mondta el Alexandra Reich, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.