Októbertől új címre költözött Mezőkövesden a Telenor üzlete

Az új helyszínen díjnyertes magyar építészcsapat gondoskodott a barátságos környezetről 

Október elsejétől a megszokottól eltérően, új helyszínen, a Mátyás király út 126. alatt érhető el a szolgáltató üzlete. A költözéssel nem csak a cím, a belső kialakítás is változott: a budapesti Astoria, a várpalotai és keszthelyi üzletek után már Mezőkövesden is egy új, különlegesen kialakított vendégtér fogadja az ügyfeleket. A helyiség kialakításánál elsősorban az ügyféligényeket igyekeztek figyelembe venni, így a környezettudatosság mellett a fő szempont a barátságos hangulat megteremtése, és a vendégek, illetve munkatársak kényelme volt. A Mezőkövesden elsők között látható arculatváltásról a többszörösen díjnyertes magyar építészcsapat, a Pyxis Nautica gondoskodott. 

„A keleti régióban elsőként Mezőkövesden újítottuk és nyitottuk meg üzletünket, ahol inspiráló, letisztult környezetben várjuk a vendégeket. Az ügyfeleink számára az a legfontosabb, hogy értsük a kéréseiket, azokra szakértelemmel tudjunk válaszolni, mindezt egy kellemes környezetben, barátságos kollégák tegyék. Amikor a hazai építészcsapatot felkértük az átalakításra, a környezettudatosság mellett a hangulatos miliő megteremtése volt a legfőbb célunk. A most újranyitott üzletünkben az első visszajelzések alapján ezt sikerült is megvalósítani” - mondta el Martonos Attila, a Telenor Magyarország észak-keleti régióvezetője.

Az ügyintézés idejére a négylábúakat sem kell magukra hagyni: a megújult üzletbe az ügyfelek kutyáikkal együtt is betérhetnek. 

A Telenor megújult üzletének címe: 3400 Mezőkövesd, Mátyás király út 126.