Védőfelszerelések helyett néhány kattintás

Egyszerűsített folyamatokkal és videó-sorozattal segíti az online ügyintézést a Telenor

A személyes ügyintézéssel járó érintkezések száma csökkent, az online ügyintézés és értékesítés növekedést mutat a kijárási korlátozások bevezetése óta. Most számos új funkciót és egyszerűsítést vezet be online felületein a Telenor, hogy a személyes kontaktussal járó ügyintézést, amely jelenleg potenciális egészségügyi kockázatot jelent, tovább minimalizálhassák ügyfelei.

A kötelező védőfelszerelések viselete és a közösségi távolságtartás szabályai már március eleje óta érvényesek a Telenor üzleteiben mind az ott dolgozók, mind az ügyfelek részére. Elmondható, hogy a látogatók többsége elfogadta ezeket a körülményeket, az üzletek felkeresése összességében mégis egy létrejött kontaktusnak tekinthető, ennek csökkentése pedig közös társadalmi érdek. A személyes ügyintézéssel járó teendők legnagyobb része online felületeken is elvégezhető, békeidőben a gyakorlottabb netfelhasználók élnek is ezzel a lehetőséggel. A mostani fejlesztések célja, hogy ezeket a kényelmes és teljesen biztonságos lehetőségeket azok is magabiztosan tudják használni, akik eddig az ügyintézés hagyományos formáját részesítették előnyben. A fejlesztések kedveznek a kevésbé gyakorlott netezőknek is, hiszen mostantól könnyebben eligazodhatnak a szolgáltató felületein.

Egyszerűsített számlabefizetés: mostantól egymásnak is segíthetnek online a telenorosok

A Telenornál a számlabefizetések legnagyobb hányadát az online kártyás fizetés (mobilalkalmazáson vagy internetes ügyfélszolgálaton keresztül), a banki átutalás és a csoportos beszedés teszi ki, ugyanakkor még sokan a postai csekkes fizetést választják. A most bevezetett egyszerűsített számlabefizetés lényege, hogy a telenor.hu-n már regisztráció nélkül is elvégezhető ez a folyamat, így a Telenor ügyfelei a korábbinál egyszerűbben fizethetik be aktuális számlájukat. A funkcióval akár idősebb rokon vagy ügyintézésben segítségre szoruló, normál esetben a postai csekkes befizetéssel élő ismerős számlái is rendezhetőek, ezzel is tovább csökkentve az befizetéssel járó személyes érintkezések számát.

Trénerek és tréninganyagok a most érkezőknek

Az internetes ügyintézési felület és folyamatok egyszerűsítése mellett a Telenor a legkeresettebb online ügytípusokra fókuszálva többek közt olyan kisvideó-sorozatot készített, amiben lépésről-lépésre megismerhető az adott ügyintézési folyamat leghatékonyabb módja. A tréningvideók azokat segítik, akik a most kialakult helyzet miatt az internetes ügyintézést szeretnék választani.

A Telenor munkatársai és az oktatóanyagok révén a Telenor Trénerek, Telenor Tréning anyagok segítséget nyújtanak az online felületeken való eligazodásban és az ott elérhető funkciók megismerésében, hogy így mindenki otthon maradhasson biztonságban.

Ha az elintézésre váró ügytípus szerepel ezen a listán, nem szükséges védőfelszerelésbe bújni

  • Egyenlegkövetés, számlabefizetés és egyenlegfeltöltés mindössze a telefonszám és a számla/feltöltés pontos összegének megadásával o    online bankkártyás fizetéssel fizetni a saját vagy ismerősök, például az idős rokonok számláját
  • Adatjegy, hangjegy és egyéb kiegészítő szolgáltatások megrendelése
  • Tarifaváltás, a kártyás felhasználóknak egyéni ajánlatok lekérdezése, megrendelése
  • Hűségidő hosszabbítása akár új készülék vásárlásával
  • Hamarosan elérhető funkciók: kártyás tarifáról számlás előfizetésre váltás, illetve a weboldalon regisztráció nélkül is azonnali segítségkérés speciális ügytípusokban a Telenor online ügyintézőitől

Hasznos linkek

Lakossági online ügyintézéshez infók: www.telenor.hu/online-ugyintezes
Kisvállalkozói ügyintézéshez infók: www.telenor.hu/uzleti/online-ugyintezes
A videósorozat eddig megjelent epizódjai: https://www.youtube.com/playlist?list=PLSeIVrFTMNWVwgFnW2GgX51PYsfS5X0rT