Elindult a Samsung Galaxy Note8 előregisztráció a Telenornál

A Samsung legújabb csúcsmobiljára az érdeklődők már a készülék bejelentését követően regisztrálhatnak a Telenornál, így a későbbi sikeres előrendelést követően a szeptember 15-ei premieren elsőként juthatnak hozzá a 6,3 colos Infinity Display-jel szerelt, duál kamerás okostelefonhoz. A Galaxy Note8-at előrendeléssel vásárló ügyfelek egy Samsung DeX dokkolót kapnak ráadásként a készülékhez.

A Samsung augusztus 23-án, a neten világszerte közvetített Unpacked rendezvényén mutatta be legújabb óriásképernyős okostelefonját, a Galaxy Note8-at, amely a Note széria eddigi legnagyobb, 6,3 colos átlójú Infinity Display képernyőjét kapta. A 18.5:9-es képarányú kijelző csaknem teljes egészében kitölti az előlapot, kialakításnak köszönhetően a telefont nagyméretű képernyője mellett is kényelmes kézben tartani, és többablakos módban egyszerre több alkalmazást is kényelmesen lehet futtatni rajta. A Note sorozat specialitása, az S Pen érintőceruza sem maradhatott el, sőt, a készülékházból előhúzható kiegészítőhöz fejlesztett alkalmazások köre és kínálata is bővült.

A Galaxy Note8 – és az S Pen egyaránt – ellenáll a pornak és a víznek maximum 1,5 méteres mélységig és 30 percig, természetes édesvízben. Az új készülék előlapi és – immáron dupla – hátlapi kameráit egyaránt felszerelték optikai képstabilizátorral, valamint a háttér utólagos elmosását vagy élesítését lehetővé tevő funkciókkal. A készülékbe szerelt nagy fényerejű objektívek és fejlett képérzékelő szenzorok pedig kevés fénynél is jó képminőséget biztosítanak, ráadásul a hátoldali optika kétszeres optikai nagyítást is lehetővé tesz. Mindegyik Galaxy Note8-ashoz egy prémium minőségű AKG fülhallgatót is mellékel a gyártó.

A Telenor honlapján az érdeklődők már a premiert követően előjegyezhetik érdeklődésüket. A későbbi előrendelési folyamatban Galaxy Note8-at vásárlók egy Samsung DeX dokkolót kapnak ráadásként, amely kiegészítő segítségével a Galaxy Note8-at könnyedén monitorhoz vagy tévéhez kapcsolhatják, és bluetooth billentyűzettel, egérrel kiegészítve akár asztali számítógépként is használhatják.

A Telenor Galaxy Note8 előregisztrációs felület elérhető itt: https://www.telenor.hu/galaxy-note8