A számhordozás gyors, egyszerű és díjmentes - akcióval fogadja a Telenor a számhordozással érkező új ügyfeleket

Egykapus ügyintézéssel, díjmentesen, pár nap alatt hordozhatja át hívószámát az, aki mobilszolgáltatót szeretne váltani, de megtartaná régi telefonszámát. Nekik szól a Telenor évindító ajánlata: a szolgáltató állja a Telenor Blue+ tarifa első havidíját azoknak, akik hűségvállalás mellett, számhordozással érkeznek a Telenorhoz. Ráadásul most több, 0 forintért elvihető okostelefon közül is választhatnak.

Bár Magyarországon 2004 óta lehetséges mobil hívószámokat áthordozni egyik hazai szolgáltatótól egy másikhoz, a Telenor tapasztalatai szerint sokan még mindig nincsenek tisztában azzal, hogy ez milyen egyszerű folyamat: díjmentes, pár nap alatt lezajlik, és azt elegendő az új szolgáltatónál kérvényezni. A mobiltársaság ezért a www.telenor.hu/szamhordozas oldalon összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat a számhordozás folyamatával és az ügyintézéssel kapcsolatban, hogy ezzel is segítse a hozzá érkező ügyfeleket. 

A zökkenőmentes ügyintézéshez a Telenor tanácsai szerint fontos odafigyelni arra, hogy
•    csak az előfizetés tulajdonosa kérvényezheti a számhordozást,  
•    ne legyen 30 napnál régebbi, lejárt számlatartozása,
•    adatai pedig egyezzenek meg az előző szolgáltatójánál regisztrált adatokkal, valamint az okmányaiban szereplőkkel.

A Telenor 2019. február 28-ig tartó akciója keretében az első havidíjat elengedi a számhordozással érkező új ügyfeleknek, amennyiben az ősszel bevezetett Telenor Blue+ havidíjas díjcsomagok valamelyikét választják, és hűséget vállalnak tarifájukra. Azok, akik készüléket is vásárolnának, most a havidíj-kedvezmény mellett akár 0 forintért elvihetik február 1-ig a Samsung Galaxy J6, a Huawei Y7 Prime 2018, és a Nokia 7.1 készülékeket meghatározott Telenor Blue+ tarifával, 2 év hűséggel.

További információ: www.telenor.hu/szamhordozas
  
Az akcióhoz kapcsolódó reklámfilmek:
https://youtu.be/qPumfulKjNI  
https://youtu.be/BalNgDCuIdM
https://youtu.be/nIoV82ADJeE