Szupervékony, profi fotós Huawei okosmobil most 0 forintért a Telenornál

Ha egy korrekt, középkategóriás készülék megszerzése a cél, megbízható használati idővel és jó kamerával, akkor a Telenornál elérhető Huawei P8 Lite most a legjobb választás, ugyanis április 28-tól 0 forintért elvihető MyTariff M* díjcsomaggal, 2 év hűséggel.

A Huawei P8 Lite egy remek középkategóriás okostelefon, amely egy átlagfelhasználó minden igényét kiszolgálja. Ötcolos kijelzőméretének és csupán 7,7 milliméteres vastagságának köszönhetően akár egy farmer zsebében is kényelmesen elférhet. A HD-felbontású érintőképernyőt Gorilla-üveg óvja a karcoktól, mögötte pedig nyolcmagos lapka, 2 gigabájt memória és 16 gigabájtos, bővíthető háttértár gondoskodik a Google Android rendszer zökkenőmentes futásáról.

Árkategóriájában ritka az olyan készülék, amely a P8 Lite-hoz hasonlóan magas minőségű fotók készítésére alkalmas.  A telefon hátlapi kamerája 13 megapixeles, nagy fényerejű lencséjének köszönhetően rossz fényviszonyoknál is részletgazdag képeket rögzít, nagylátószögű kivitele pedig csoportképek készítésénél jöhet jól. Ha pedig mozgókép rögzítése a cél, azt full-HD minőségben képes teljesíteni. Ezeken felül az előlapi, 5 megapixeles kamerát külön felszerelték egy olyan üzemmóddal, amellyel tökéletes minőségű szelfik készíthetők.

A Huawei P8 Lite-tal 4G-n is lehet hipernetezni, a 2200 milliamperórás akkumulátor pedig ehhez és a hívásokhoz is kellő energiát biztosít egy teljes napon át.