Új feltöltőkártyás csomag a Telenornál

A Telenor MyMinute kártyás csomag havidíj nélkül nyújt kedvező, minden belföldi hálózatba egységesen 19 forintos percdíjat és SMS-küldést. A tarifához igény szerint kedvező árú mobilinternet-csomag is rendelhető.

Új, promóciós tarifacsomaggal bővíti a Telenor feltöltőkártyás portfólióját[1]. A Telenor MyMinute kártyás csomag azoknak szól, akik a hangalapú szolgáltatásokat részesítik előnyben, mobilhasználati szokásaik kevésbé tervezhetőek, de kedvező áron szeretnének telefonálni. A Telenor MyMinute tarifával a feltöltőkártyás ügyfelek hálózaton belül, illetve bármely más belföldi mobilhálózatba és normál díjas vezetékes hálózat irányába is egységesen 19 forintos percdíjjal beszélhetnek, valamint szintén 19 forintért küldhetnek SMS-t belföldi hívószámra.

A tarifa egyszerűsége mellett rugalmasságot is biztosít, hiszen a felhasználók egyedi igényeiknek megfelelően egyenlegük terhére igen kedvező árú egyszeri kiegészítő adatjegyet vagy akár havidíjas adatcsomagot is  rendelhetnek. A 100 megabájttól kezdve akár 5 gigabájtos mobilinternet-keret tartalmazó kiegészítő adatjegyek közül az 500 megabájtos, e-mailezéshez, böngészéshez és cseteléshez ideális jegy ára mindössze 900 forint.

Emellett a MyMenu-ben további, kedvező egyedi ajánlatok is igénybe vehetők: a 19 forintos percdíjnál is kedvezőbb beszélgetési lehetőséget kínál a Telenor kártyás ügyfeleinek a 9 forintos, bármely belföldi hálózatba érvényes, valamint az 5 forintos, hálózaton belüli percdíjakat tartalmazó egyedi percdíjcsomagokkal.

A Telenor MyMinute tarifát választó új és meglévő ügyfelek Netshopon keresztül 0 forintért és ingyenes kiszállítással rendelhetik meg a használathoz szükséges SIM-kártyát, míg bolti vásárlás esetében a kártya ára bruttó 490 forint.

További információ: www.telenor.hu/uj-kartyas-tarifak[1] Az ajánlat 2017. június 30-ig vagy visszavonásig érvényes.