Új számlás tarifacsaládot vezet be a Telenor

•    Telenor Blue néven új, korlátlan beszélgetést tartalmazó havidíjas tarifacsomagokat vezet be a Telenor
•    A Telenor Blue S, M, L, XXL tarifák mindegyikéhez korlátlan MyTV adatforgalom, és a hét közszolgálati tévécsatornát (többek közt az M4 Sportot) tartalmazó csomag is jár
•    Az Európai Unió országaiba utazók az összes új Telenor Blue-tarifával a hazai árakon tudnak telefonálni és mobilinternetezni

A változó fogyasztói igényekre kínál kényelmes, komplex megoldást új lakossági havidíjas tarifacsaládjával a Telenor. A Telenor Blue S, M, L és XXL jelzésű csomagokat az eltérő típusú ügyféligényeknek megfelelően, az eddigi tarifahasználati statisztikák és a várható trendek alapján állította össze a Telenor, igazodva a folyamatosan változó mobilhasználati szokásokhoz. A klasszikus tarifaelemek – a hanghívás, az SMS és a mobiladat – mellett az új csomagok külön díj nélkül biztosítanak szórakoztató szolgáltatásokat, azaz mobiltévézést, és zenei streamingre használható adatjegyet. A Telenor Blue a határokat átlépve az EU országokban is hazai hívás-, SMS- és adatforgalmi díjakat biztosít.

A korlátlan MyTV adatforgalom a tarifa alapvető része

„Ügyfeleink visszajelzései és mobilhasználati szokásai alapján egyértelmű trend a digitális szolgáltatások előretörése, ezért megújult díjcsomagjaink mindegyike tartalmaz online tévénézést és zenehallgatást is. A tarifaportfólió átalakításakor nem csak az volt fontos szempont, hogy rugalmasan reagáljunk a folyamatosan változó felhasználói igényekre, hanem az is, hogy kényelmes és komplex, az ügyfeleink számára átlátható, és a piacon lévő más lehetőségekkel könnyen összehasonlítható ajánlatokat biztosítsunk” – mondta el Banovic Aleksandra, a Telenor digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.

A Telenor Blue mindegyik díjcsomagja korlátlan MyTV adatforgalmat tartalmaz, valamint magában foglalja a MyTV hétcsatornás közszolgálati csomagját is, tehát a Telenor Blue-ra előfizetők nem csak számítógépen és okostévén, hanem mobiltelefonjukon vagy táblagépükön, akár a buszon ülve is bármikor belenézhetnek egy futballmeccsbe anélkül, hogy a költségek vagy adatkeretük miatt kellene aggódniuk.

Emellett mindegyik Telenor Blue tarifa része egy akár tizenöt órányi online zenehallgatást biztosító MyMusic Start 500 megabájtos adatcsomag is, amit a Deezer, az Apple Music és a Tidal streaming zeneszolgáltatások, valamint több magyar rádióadó online hallgatására lehet használni a tarifacsomagban foglalt általános adatkereten felül.

Korlátlan híváslehetőség mindegyik Telenor Blue díjcsomagban

A Telenor Blue díjcsomagok mindegyike kínál korlátlan híváslehetőséget: a Telenor Blue S és M csomagok esetében ez a Telenor hálózatán belül, normál díjas irányokba lehetséges, míg a Telenor Blue L és XXL tarifát választók bármely magyar alapdíjas mobil és vezetékes számot korlátlanul hívhatják. A Telenor Blue S és M csomag a korlátlan hálózaton belüli beszélgetés mellett havonta 100, illetve 200 percnyi díjmentes belföldi, hálózaton kívüli beszélgetés díját is tartalmazza. Korlátlan SMS-ezésre a Telenor Blue XXL tarifa ad lehetőséget.

A tarifacsomagokba foglalt adatmennyiség a Telenor Blue S díjcsomag esetében jellemzően e-mailezésre és chatelésre elegendő, havi 300 megabájtot jelent, míg a Telenor Blue M és L csomagoknál 2 gigabájtot, ami rendszeres hírolvasásra, navigációra, fotók megosztására is elegendő lehet. A legnagyobb, Telenor Blue XXL díjcsomaggal járó 10 gigabájt adatforgalom az előbbieken felül az intenzív mobilinternetezők igényeit is kielégítheti. Az ügyfelek igény szerint mindegyik új tarifához vásárolhatnak kiegészítő adatcsomagot.

Az EU-n belül is úgy lehet mobilozni, mint belföldön

A Telenor Blue egyik újdonsága, hogy az ügyfelek az Európai Unió tagországaiban is hazai áron tudnak telefonálni, SMS-t küldeni és mobilinternetezni a hazai tarifájukban foglalt keret erejéig. Azaz EU-n belül nem kell fizetniük a hívások fogadásáért, míg hívásindítás esetében hálózaton kívüli árakon telefonálhatnak. Külföldön így akár a korlátlan hívásindítás lehetőségét is kihasználhatják azzal a tarifájukkal, amely a hálózaton kívüli korlátlanságot itthon is biztosítja. Az új csomagokkal a mobilinternet használata az EU országaiban ugyancsak az otthon megrendelt adatforgalom terhére történik.

Telenor Blue S

Telenor Blue M

Telenor Blue L

Telenor Blue XXL

Beszédhívás/SMS

hálózaton belül ingyenes + 100 perc belföldi beszélgetés

hálózaton belül ingyenes + 200 perc belföldi beszélgetés

hálózaton belül és belföldön alapdíjas irányba ingyenes

hálózaton belül és belföldön alapdíjas irányba ingyenes + korlátlan belföldi SMS

Mobilinternet

300 MB

2 GB

2 GB

10 GB

Szórakoztató szolgáltatások

MyTV közszolgálati csomag
(7 csatorna) + korlátlan belföldi adatforgalom

MyTV közszolgálati csomag
(7 csatorna) + korlátlan belföldi adatforgalom

MyTV közszolgálati csomag
(7 csatorna) + korlátlan belföldi adatforgalom

MyTV
közszolgálati
csomag
(7 csatorna) + 
korlátlan belföldi adatforgalom

Tematikus adatcsomag

MyMusic Start 500 MB

MyMusic Start 500 MB

MyMusic Start 500 MB

MyMusic Start
500 MB

Roaming

EU-n belül a belföldi árakon

EU-n belül a belföldi árakon

EU-n belül a belföldi árakon

EU-n belül a
belföldi árakon

Bruttó havidíj (készülék nélkül)

4490 Ft

6490 Ft

9990 Ft

14990 Ft

További részletek: https://www.telenor.hu/blue