Új zenei adatcsomagok és otthoni internettel kombinált tévécsomagok a Telenortól

•    Az új MyMusic kiegészítő adatcsomagokkal számos ismert és népszerű online zeneszolgáltatást és magyar online rádiót lehet hallgatni mobilinternettel anélkül, hogy az adathasználati költségek miatt kellene aggódni.
•    A kábeles internet és tévé együttes kiváltására mostantól a My Hipernet Home csomagokat ajánlja a Telenor, a legnagyobb csomag HBO GO-előfizetést is tartalmaz. A tévészolgáltatás használatával generált mobil adatforgalomért pedig a hűségidő lejártáig nem kell fizetni.
•    A My Hipernet Home szolgáltatást, amelyhez kedvező áron jár adatkeret, mostantól nem csak otthon, hanem belföldön is bárhol használhatja az előfizető. 

„A Telenor ma már sokkal több, mint egy telekommunikációs cég. Ügyfeleink digitális partnereként időtől és helytől független, kábelmentes megoldásokat szeretnénk biztosítani számukra. Új, My Hipernet Home szolgáltatásunk, új MyMusic adatcsomagjaink és Hipernet hálózatunk révén ügyfeleink bárhol tévézhetnek, zenét hallgathatnak és internetezhetnek” – mondta Banovic Aleksandra, a Telenor Magyarország digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese. 

Hipernettel kiváltható az otthoni internet és a kábeltévé

A Telenor Hipernet Home díjcsomagjainak köszönhetően az albérletben vagy kollégiumban élők is könnyen jó minőségű internetkapcsolathoz juthatnak. Ezeket a díjcsomagokat Magyarország területén bárhol használni lehet a csomaghoz járó mobil eszközzel. Ráadásul 20%-os havidíj kedvezmény jár 24 hónapon keresztül annak, aki most fizet elő bármely Hipernet Home csomagra két év hűséggel.[1]

Azok számára, akik az otthoni kábeles internetük mellett a kábeltévé előfizetésüket is szeretnék lecserélni, az új My Hipernet Home csomagokat kínálja a Telenor, amely otthoni internetet és tévészolgáltatást is tartalmaz. 

A My Hipernet Home díjcsomagok négyféle változatban rendelhetők, igény szerint különböző mobilinternetes adatkerettel, illetve MyTV csomaggal. 

A My Hipernet Home S 25 GB adatot és 18 csatornát tartalmazó internet- és tévéelőfizetés már 4 590 forintért elérhető. A My Hipernet Home XXL elnevezésű csomag már 100 GB Hipernetet, korlátlan emailezést és böngészést, valamint ötven csatornás MyTV Családi csomagot tartalmaz, de ebben az árban a több ezer órányi filmet és sorozatot tartalmazó HBO GO szolgáltatás is szerepel. Ezen kívül, a MyTV és az HBO GO szolgáltatások használata során generált adatforgalomért az ügyfeleknek egyik My Hipernet Home csomag esetében sem kell fizetniük a hűségidő lejártáig. 

A kombinált internet- és tévéelőfizetést kínáló Hipernet Home + MyTV előfizetések részletei:

Havi mobilnetes adatforgalom

Ilyen tévészolgáltatást tartalmaz

Havidíj

My Hipernet Home S

25 GB

MyTV Alapcsomag (18 csatorna)

4 590 Ft

My Hipernet Home M

50 GB

MyTV Családi csomag (50 csatorna)

5 990 Ft

My Hipernet Home L

100 GB

MyTV Közszolgálati csomag (6 csatorna)

5 990 Ft

My Hipernet Home XXL

100 GB

MyTV Családi csomag (50 csatorna) + HBO GO

9 990 Ft

Útközben is azt hallgathat, amit csak szeretne

Kifejezetten zenerajongóknak szánja a Telenor a másik újdonságát, a Telenor MyMusic-ot. A háromféle adatcsomag kifejezetten az online zenehallgatáshoz kínál adatforgalmi keretet. Az adatcsomagok számos népszerű online streaming zeneszolgáltatáshoz és rádióhoz elérhetők, mint például a Deezer, az Apple Music, a Google Play Zene és a Tidal, valamint az MR rádiók. A Telenor holnapján is elérhető támogatott szolgáltatások és rádiók körét a Telenor folyamatosan bővíti a felhasználók visszajelzései alapján.

A Telenor MyMusic csomagokat a vállalat minden olyan havidíjas és kártyás ügyfele megrendelheti, aki bármilyen aktív mobilinternetes adatcsomaggal rendelkezik. Az alacsony díjú csomagok használatának előnye, hogy mobilinterneten keresztül a zeneszolgáltatások több milliós katalógusa bármikor hozzáférhetővé válik[2] anélkül, hogy az adatátvitel költségei, vagy a telefon esetleg szűkös adattároló kapacitása miatt kellene aggódni. 

Ha egy ügyfél előfizet a 990 forintos havidíjú MyMusic Nonstop adatcsomagra, a Telenor Hipernet hálózatán korlátlanul használhatja a fent említett zeneszolgáltatásokat például tömegközlekedés során, az autóban vagy akár a strandon. A MyMusic Start csomagot az online zeneszolgáltatásokkal ismerkedőknek szánja a Telenor, ez 500 MB hipernetes zenei forgalmat tartalmaz, ami átlagos hangminőség mellett nagyjából 15 órányi internetes zenehallgatásra elegendő a támogatott szolgáltatások használatakor. A MyMusic Deezer csomaggal szintén bármennyi zenét lehet hallgatni a Hiperneten a korlátlan adatkeretnek köszönhetően, azonban ez a csomag egy prémium Deezer-előfizetést is tartalmaz.

Mobilinternetes forgalom

Díjazás

Támogatott szolgáltatások

MyMusic Start 500 MB

290 Ft/hó

Deezer, Apple Music, Google Play Zene, Tidal, MR1 Kossuth, MR2 Petőfi, MR3 Bartók rádiók

MyMusic Nonstop

990 Ft/hó

korlátlan belföldi zenehallgatás

MyMusic Deezer

2 290 Ft/hó

korlátlan belföldi zenehallgatás és Deezer Premium előfizetés

Bővebb információ a My Hipernet Home csomagokról: https://www.telenor.hu/hipernet-home
Bővebb információ a MyMusic csomagokról: www.telenor.hu/mymusic
[1] A 20% havidíjkedvezményre vonatkozó ajánlat visszavonásig érvényes.
[2] A MyMusic Start és MyMusic Nonstop adatcsomagok havidíjai a zenei streaming szolgáltatások havidíját nem tartalmazzák.