Előrendelhető a Sony Xperia™ XZ3 a Telenornál - Ajándék Call of Duty®: Black Ops 4 játék az előrendeléshez

Szeptember 14-től regisztrálhatnak az érdeklődők a Telenornál a Sony legújabb csúcskészülékének előrendelésére. A Sony Xperia XZ3 október 5-től lesz elérhető a Telenor kínálatában, az előrendelők pedig a Sonytól a Call of Duty®: Black Ops 4 videojáték PlayStation® 4-es verzióját kapják ajándékba a készülékhez.

A Sony új csúcskategóriás készüléke lekerekített dizájnnal, vékony, tenyérbe simuló kialakítással érkezik. 6 colos, 18:9-es képarányú QHD+ OLED kijelzője nagyobb kontrasztot, élénkebb színeket és mélyebb feketéket nyújt. A 19 megapixeles hátlapi és a 13 megapixeles előlapi Motion Eye™ kamerák olyan modern képalkotó technológiákat biztosítanak, mint a 4K HDR videórögzítés, és a másodpercenként 960 képkockát rögzítő szuperlassítás.

Xperia XZ3 call of duty

Az Xperia XZ3-at 2018. szeptember 14. és október 4. között lehet előrendelni a Telenornál a www.telenor.hu/xperia-xz3-cod oldalon.

Az előrendelési akció keretében a Telenornál a Sony Xperia XZ3 készülékek mellé a Call of Duty videojáték-sorozat legújabb, Black Ops 4 alcímű részének Digital Standard Edition nevű PlayStation 4-es kiadása jár ajándékba a Sonytól, digitálisan letölthető formátumban.

Az ajánlatot 18. életévüket betöltött személyek vehetik igénybe. Az akcióban szereplő videojáték futtatásához PlayStation® 4 konzol és internet-hozzáférés szükséges. A játék meghatározó részei és bizonyos funkciók érvényes Playstation®Plus előfizetést igényelnek, amelyet az ajánlat nem tartalmaz.

Előrendelés és további információ: www.telenor.hu/xperia-xz3-cod

Tudnivalók a játék letöltésével kapcsolatban: www.sonymobile.com/callofdutyblackops4-hu