Zsebszörny-barát pontokká váltak a Telenor-üzletek

Három budapesti és egy szombathelyi üzletben várja a virtuális vadászokat a Telenor.

A Telenor szeretné még teljesebbé tenni az egyik legnépszerűbb virtuális játék, a Pokemon GO rajongóinak élményét. A zsebszörny-vadászok a szombathelyi Telenor üzletbe betérve az átlagosnál nagyobb eséllyel foghatnak el szörnyeket, hiszen az üzletben a speciális „virtuális illatnak” köszönhetően több a digitális lény, mint máshol, és azok az okostelefonjukkal rájuk vadászó játékosok számára könnyű prédát jelentenek.

Budapesten három Telenor kirendeltségen: a Mammutban, az Aréna Plázában és az Árkádban lévő Telenor üzletek várják a játékosokat, hogy próbára tegyék szerencséjüket. A már legalább 3-as szintet elért játékosok virtuális szerencsekerék segítségével tehetnek szert a három garantált nyeremény típus valamelyikére, amelyek között Pokemon-figurák és a tartós szörnyvadászatot segítő tartalék akkumulátorra (PowerBank-re) érvényes vásárlási kedvezmény-kuponok is várják gazdájukat a Telenornál.

Országszerte szupergyors Hipernet 4G és 4G+ hálózat segíti a játékosokat, hogy okostelefonjaikkal napjaink egyik leginkább felkapott játékának hódoljanak.

Részletek: https://www.telenor.hu/zsebszornyek
A Pokemon GO játék ismertetője: https://www.telenor.hu/hipernet-guru/blog/okosito/pokemon-go