A Yettelhez is megérkeztek a Samsung Galaxy S23 széria csúcskészülékei

A készülékvásárlást különleges promóciók kísérik

Február 1-jétől az új Samsung Galaxy S23 széria kilenc készüléke érhető el a Yettelnél a következő verziókban:

-    Samsung Galaxy S23 készülék 128 GB memóriával fantomfekete és krém, 256 GB memóriával fantomfekete színben;
-   Samsung Galaxy S23+ készülék 256 GB memóriával levendula és fantomfekete, valamint 512 GB memóriával fantomfekete színben;
-  a beépített S Pennel rendelkező Galaxy S23 Ultra okostelefon pedig 256 GB memóriával zöld és fantomfekete, valamint 512 GB memóriával fantomfekete színben érhetők el.

A Galaxy S23 sorozat magasabbra teszi a mércét a bolygó védelmében is. Az új széria gyártása során több1 újrahasznosított anyagot használt fel a vállalat, mint az előző, S22 sorozat esetében. Az újrahasznosított anyagok közé tartoznak a gyártás során keletkező, felhasználókhoz el nem jutó, újrahasznosított alumíniumok és üvegek, valamint olyan felhasználás után újrahasznosított műanyagok, amelyek eldobott halászhálókból2, vizes hordókból és PET-palackokból származnak.

A készülékvásárlást különleges promóciók kísérik. Február 1. és 16. között a nagyobb memóriás készülékek a kisebb memóriás készülék árán kaphatók: az S23 modell esetén a 128 GB-os verzió áráért a 256-os verziót, az S23+ és S23 Ultra modellekből pedig a 256-os GB-os verzió áráért az 512-es vásárolható meg.

Február 17. és március 31. között a bármelyik S23 készüléket vásárlók extra készülékbeszámítási lehetőséggel élhetnek, amelynek keretében a régi készülék árán felül további extra összeg kapható a megvásárolt termék típusától függően.

A fenntarthatóságot és a készülékek hosszabb életciklusát segíti, hogy azoknak, akik jelenleg az S10, S20, S21, S22 széria készülékeit vagy Note20 készüléket használnak, és február 1. és március 31. között az S23 széria készülékei közül vásárolnak, a Samsung a korábbi modelleket 100 ezer forintos összeghatárig javítja. Az ajánlat a Samsung Members applikációban érhető el.

A készülékekkel és a promóciókkal kapcsolatos pontos részletek az alábbi oldalon érhetők el: https://www.yettel.hu/samsung-galaxy-s23


1 A Galaxy S23 Ultra a Galaxy S22 Ultra hat belső alkatrészéről tizenkét belső és külső alkatrészre növeli az újrahasznosított anyagok jelenlétét. Az üveg, a műanyag és az alumínium az újrahasznosított anyagok közé tartozik.
2 Az óceánba dobott halászhálókat a Samsung partnerétől szerzi be, amely olyan helyi halászokkal dolgozik együtt, akik az Indiai-Óceán és a környező partmenti területekről gyűjtik be a hulladékokat. A Samsung közvetlenül nem végez a halászháló kiemelésére irányuló tevékenységet.