var gtmExponeaConfig = { target: 'https://api-erica.pannon.hu', token: '3aaa625a-71d2-11eb-a41d-0eef85269f59', new_experiments: 'sync', track: { google_analytics: false, visits: true, default_properties: { source: 'WEB', language: 'hu', logged_in: false} } }; if (false) { gtmExponeaConfig.push = { safari: { websitePushID: 'web.hu.yettel' }, } } !function(e,n,t,i,o,r){var a=4e3,c="xnpe_async_hide";function s(e){return e.reduce((function(e,n){return e[n]=function(){e._.push([n.toString(),arguments])},e}),{_:[]})}function m(e,n,t){var i=t.createElement(n);i.src=e;var o=t.getElementsByTagName(n)[0];return o.parentNode.insertBefore(i,o),i}r.target=r.target||"https://api.exponea.com",r.file_path=r.file_path||r.target+"/js/exponea.min.js",e[t]=s(["anonymize","initialize","identify","update","track","trackLink","trackEnhancedEcommerce","getHtml","showHtml","showBanner","showWebLayer","ping","getAbTest","loadDependency","getRecommendation","reloadWebLayers"]),e[t].notifications=s(["isAvailable","isSubscribed","subscribe","unsubscribe"]),e[t].snippetVersion="v2.1.0",function(e,n,t){e[n]["_"+t]={},e[n]["_"+t].nowFn=e[t]&&e[t].now?e[t].now.bind(e[t]):Date.now,e[n]["_"+t].snippetStartTime=e[n]["_"+t].nowFn()}(e,t,"performance"),function(e,n,t,i,o,r){e[o]={sdk:e[i],sdkObjectName:i,skipExperiments:!!t.new_experiments,sign:t.token+"/"+(r.exec(n.cookie)||["","new"])[1],path:t.target}}(e,n,r,t,o,RegExp("__exponea_etc__"+"=([\w-]+)")),function(e,n,t){m(e.file_path,n,t)}(r,i,n),function(e,n,t,i,o,r,s){if(e.new_experiments){!0===e.new_experiments&&(e.new_experiments={});var p=e.new_experiments.hide_class||c,u=e.new_experiments.timeout||a,_=encodeURIComponent(r.location.href.split("#")[0]),l=e.target+"/webxp/"+n+"/"+r[t].sign+"/modifications.min.js?http-referer="+_+"&timeout="+u+"ms";"sync"===e.new_experiments.mode&&r.localStorage.getItem("__exponea__sync_modifications__")?function(e,n,t,i,o){t[o][n]="<"+n+' src="'+e+'">",i.writeln(t[o][n]),i.writeln("<"+n+">!"+o+".init && document.writeln("+o+"."+n+'.replace("/'+n+'/", "/'+n+'-async/").replace("><", " async><"))")}(l,n,r,s,t):function(e,n,t,i,o,r,a,c){r.documentElement.classList.add(e);var s=m(t,i,r);function p(){o[c].init||m(t.replace("/"+i+"/","/"+i+"-async/"),i,r)}function u(){r.documentElement.classList.remove(e)}s.onload=p,s.onerror=p,o.setTimeout(u,n),o[a]._revealPage=u}(p,u,l,n,r,s,o,t)}}(r,i,o,0,t,e,n),function(e,n,t){e[n].start=function(i){i&&Object.keys(i).forEach((function(e){return t[e]=i[e]})),e[n].initialize(t)}}(e,t,r)}(window,document,"exponea","script","webxpClient", gtmExponeaConfig); 1;

Kis- és középvállalkozások rugalmasságát segíti a Yettel új szolgáltatása

A feladat és ne a kábel határozza meg a munkavégzés helyét

A több tízmilliárd forintos fejlesztési programja révén a Yettel hálózata mostanra elérte azt a fejlettségi szintet, hogy kiválóan alkalmas vezeték nélküli irodai internetszolgáltatás nyújtására a kis- és középvállalkozások számára. A 4G technológia kapacitásnövelésének és az 5G lefedettség gyorsütemű növekedésének köszönhetően a cégek mostantól telephelyeik mellett az ország bármely területén használhatják a szolgáltató irodai internetszolgáltatását.

Ott van az iroda, ahol az internet
A kis- és középvállalkozások számára kínált IrodaNet szolgáltatás a felhasználók valódi igényeire ad választ: a klasszikus, kábel alapú internetmegoldások korlátait feloldva teljes mértékben mobilnet-alapú, hordozható eszközöket kínál. Az IrodaNet tarifa az országos 4G és az egyre több területen elérhető 5G lefedettségre, valamint a stabil, megbízható hálózatra építve úgy biztosít egy routeren keresztül több munkatársnak korlátlan internet-hozzáférést, hogy a gyors és egyszerű beüzemelést követően a munkavégzés helye is rugalmasan alakítható. Az új IrodaNet tarifa esetében a „Bárhol Mód” díjmentes aktiválásával a kollégák havonta tíz napig az ország bármely területén használhatják a céges irodai routert, jelentős rugalmasságot élvezve a vezetékes internetmegoldásokhoz képest. A havi 10 nap egy kisebb díjért cserébe opcionálisan további két alkalommal 10-10 nap „Bárhol Mód”-dal bővíthető.

„Eddigi tapasztalataink alapján a megoldásaink azoknak a vállalkozásoknak voltak a legvonzóbbak, akik szívesen kipróbálták az újítást, hogy irodai netet mobil technolóián érjenek el. Azoknak a cégeknek, akiknek szimpatikus volt a vezeték nélküliség és a kábeles lehetőséghez képest egyszerűbb szolgáltatás-telepítés, amivel elkerülhették a bekötéssel járó fúrást, telepítési kihívásokat és egyéb nehézségeket. Mostantól azok számára is érdekessé válik az IrodaNet, akik nem csak egy helyen végeznek csapatmunkát, hiszen a korlátlan irodai internetet belföldön bárhova magukkal vihetik, csupán áramforrás szükséges a beüzemeléséhez, és ott folytathatják az online munkát, ahol az irodában abbahagyták.” – mondta el a szolgáltatásról Fülöp Gábor, a Yettel üzleti értékesítési és marketing igazgatója.

A hordozhatóságon túl: korlátlanság, egyszerű telepítés, 3 hónap ingyenes próbaidőszak, 5G

Az 5G-s hálózaton működő IrodaNet Pro tavalyi bevezetését és mostani továbbfejlesztését a Yettel többéves, összesen több tízmilliárd forintból megvalósuló modernizációs projektje alapozta meg. A lakosságra vetített 99,5% fölötti lefedettséggel bíró 4G-technológia kapacitása 2021 óta közel háromszorosára nőtt, míg az akár 5-8-szor gyorsabb letöltési sebességet kínáló 5G lefedettsége dinamikusan nőtt a Yettel hálózatán. Az eredményeket a vállalat elégedettségi felmérése is igazolja: az IrodaNet szolgáltatás segítségével a párhuzamos irodai munkavégzésnél is megbízható, magas minőséget tapasztalnak a felhasználók.

A korábbi IrodaNet és IrodaNet Pro csomagokat egységesen az IrodaNet nevű csomag váltja fel, ötvözve a két korábbi előfizetési lehetőség előnyeit: az új konstrukcióban már tarifa-megkülönböztetés nélkül minden kis- és középvállalkozás számára 5G routert, ezzel az 5G-s lefedettségi területen automatikusan 5G-hozzáférést biztosít a szolgáltató. Az új konstrukcióban elérhető 5G router beüzemeléséhez nem szükséges szakember segítsége; előképzettség nélkül, akár már a vásárlást követő percekben is beüzemelhető. A router legjobb elhelyezésében a Yettel leírással, videóval és igény szerint online jelerősségmérő felülettel segíti a folyamatot. 

Ha fejlett hálózattal sűrűbben lefedett területeken kívül, jellemzően külterületre vagy lakott területen kívülre esik a cég telephelye, arra is kínál megoldást a szolgáltató: az egyszerűsített IrodaNet Basic alapcsomag 4G-alapon akár 50 Mbit/s-t biztosít, amihez szintén az egyszerűen telepíthető eszköz és korlátlan internet előnyei járnak.

A szolgáltatások hűségidő nélkül vehetők igénybe, ám mindkét esetben 12 vagy 24 hónap eszközbérleti hűség vállalása szükséges. A szolgáltatásokhoz 3 hónapos próbaidőt biztosít a szolgáltató, azaz az igénybevétel első 3 hónapban ingyenesen tesztelhető és 30 napon belül kötbérmentesen lemondható.

További információ: https://www.yettel.hu/uzleti/irodanet