Add meg a címed!
Írd be a címed és válassz internet csomagjaink közül!
Nem találod a címed?

Hálózatunkat
folyamatosan
fejlesztjük

Nézd meg, hogy nálad elérhető-e!

Megadom a címemet

Gyakran ismételt kérdések

A szolgáltatás adószámmal rendelkező üzleti ügyfelek számára érhető el.

A megrendeléshez nincs más dolgod, mint ellenőrizni az általad megadott felhasználási címet. Amennyiben a szolgáltatás elérhető a címeden, és szeretnéd megrendelni, küldd el nekünk érdeklődésed, és kollegánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot.

IrodaNet Pro esetén egy profi szakember fog hozzád az előre leegyeztetett időpontban kimenni és telepíteni az eszközt. A megrendelést követő munkanap 17 óráig fogunk keresni időpont egyeztetés miatt és az eztkövető 5 munkanapban fogjuk nálad telepíteni a szolgáltatást.

Hordozható internet csomagoknál asztali router esetén: 

  1.     Találd meg a legmegfelelőbb helyet az asztali routerednek.
  2.     A SIM-kártyát törd ki a készülékhez tartozó méretben!
  3.     Csatlakozz a routeredhez egy laptopon vagy okostelefonon, Wi-Fi segítségével!
  4.     A böngészőben megjelenő felületen töltsd ki a hiányzó adatokat! A routered alján találod a belépési és csatlakozási információkat.
  5.     A megnyíló felületen add meg a PIN-kódot! Ugyanitt találod a „PIN-kód törlése” funkciót is. A PIN-kód feloldását követően Yettel OtthonNet szolgáltatásod már készen is áll a használatra.

További segítséget a beszereléshez itt találsz

Nézd meg, hogy milyen Yettel irodai internet szolgáltatások érthetőek el nálad és most 24 hónap hűség vállalása mellett lehetőséged van őket kipróbálni a megrendelést követő első 6 hónapban havidíjmentesen, amennyiben új előfizetést vásárolsz. A tarifacsomag havidíját és router bérleti díját, majd csak a 7. hónaptól kell fizetned a szerződésedben foglaltak szerint. Az IrodaNet Pro routerek havi bérleti díja 24 hónap vállalt hűség esetén 0 Ft/hó.

Ha ezen az időszak alatt nem lennél elégedett a szolgáltatással vagy mégis meggondolnád magad, kötelezettségek nélkül vissza tudod mondani. Ehhez nincs más dolgod, mint jelezni felénk a döntésed és visszahozni a nálad lévő routert. Yettel IrodaNet Pro szolgáltatás esetén, ha ZTE kültéri eszköz van felszerelve nálad, küldünk hozzád egy szakembert, aki segít a router leszerelésben. Ha más eszköz érhető el nálad (IrodaNet Pronál Nokia kültéri, vagy ZTE beltéri, IrodaNet 300/1000-nél KAON), akkor megszüntetés esetén a termékeket neked kell visszahozni. Ha a Yettel IrodaNet Pro szolgáltatásod 6 hónapos visszavételi időszak alatt lemondod, akkor 30 000 Ft-os telepítési kötbér díjat meg kell fizetni.

Célunk, hogy minél kevesebb papírt és erőforrást használjunk, védve ezzel környezetünket, ezért egyes tarifacsomagjaink kizárólag beépített e-Komfort csomaggal vehetők igénybe. E-Komfort csomagunkat a vásárlás folyamán, az Elektronikus számla számlázási mód kiválasztásával veheted igénybe.  A csomag megtartásához számládat – az azon feltüntetett befizetési határidőig – a következő fizetési módok valamelyikével szükséges kiegyenlítened: banki átutalással, csoportos beszedési megbízással, elektronikus felületen (pl.: fiok.yettel.hu oldalon, illetve a Yettel vagy a Wallet mobilalkalmazásokkal), belföldi kibocsátású, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával, továbbá ATM bankautomatán keresztül. A tarifacsomag megjelölt havidíja az e-Komfort csomag feltételeinek teljesítése esetén kerül alkalmazásra. Az e-Komfort csomag nem teljesítésének díja havonta 1000 Ft.

Az ajánlat 2022. május 17-től visszavonásig érvényes, üzleti ügyfelek számára. A tarifacsomag kizárólag a normál felhasználás szabályainak betartása mellett használható, egyéni felhasználásra. Roaming szolgáltatás nem elérhető Yettel irodai internet tarifacsomagok esetén, valamint a korlátlan adathasználat csak belföldön, az adott irányítószám területén érvényes. A szolgáltatás által garantált le- és feltöltési sebesség a mobiltechnológia sajátosságaira való tekintettel 2G, 3G, HSPA, HSPA+, HSPA+DC, 4G/LTE, 5G technológia esetén egyaránt 0 Mbit/sec.

Az irodai internet szolgáltatásainkat lehetőséged van saját routerrel is használni, amennyiben az műszakilag megfelelő, IrodaNet Pro esetén képes 3600 Mhz frekvencián 5G hálózaton működni.