Add meg a címed!
Nézd meg, hogy melyik internet csomag érhető el nálad.
Nem találod a címed?

IrodaNet csomagok
Add meg a címed, ahol a szolgáltatást használni szeretnéd, és mutatjuk, mely csomagok érthetőek el nálad.
IrodaNet
  • Letöltési sebesség nincs korlátozva
  • Korlátlan adatforgalom belföldön
  • Gyors és egyszerű beüzemelés
  • 5G-képes router bérlet
IrodaNet Basic
  • Akár 50 Mbit/s letöltési sebesség
  • Korlátlan adatforgalom belföldön
  • Gyors és egyszerű beüzemelés
  • 4G-képes router bérlet


Gyakran ismételt kérdések
 

Nézd meg, mely Yettel IrodaNet szolgáltatásunk érhető el nálad és most új kisvállalkozói üzleti előfizetéssel, 12 vagy 24 hónap hűség vállalása mellett 3 hónapig havidíjmentesen használhatod a szolgáltatást. 
A tarifacsomag havidíját majd csak a 4. hónaptól kell fizetned a szerződésedben foglaltak szerint. 
Ha az első 30 napban nem lennél elégedett a szolgáltatással, vagy mégis meggondolnád magad, kötelezettségek nélkül vissza tudod mondani. Ehhez nincs más dolgod, mint jelezni felénk a döntésed és ezután tájékoztatunk milyen további teendőid vannak.
 
Az ajánlat 2023. szeptember 12-től visszavonásig érvényes kisvállalkozói üzleti ügyfelek számára. A tarifacsomag kizárólag a normál felhasználás szabályainak betartása mellett használható, üzleti felhasználásra. Roaming szolgáltatás nem elérhető Yettel irodai internet tarifacsomagok esetén, valamint a korlátlan adathasználat csak belföldön, az adott irányítószám területén érvényes (kivéve Bárhol mód). A szolgáltatás által garantált le- és feltöltési sebesség a mobiltechnológia sajátosságaira való tekintettel 2G, 3G, HSPA, HSPA+, HSPA+DC, 4G/LTE, 5G technológia esetén egyaránt 0 Mbit/sec.

A mobilnetes hálózatok negyedik generációját nevezzük 4G-nek, míg a jelenleg elérhető leggyorsabb hálózat az 5G. Ahogy a 3G-hez képest a 4G óriási előrelépést jelentett sebességben, úgy az 5G is sokkal gyorsabb, mint elődei. De ez csak egyike nagy előnyeinek.

Az 5G akár tízszer olyan gyors letöltésre képes, mint elődje, a 4G. Emellett a reakcióidő is kisebb: akár fele akkora, mint az eggyel korábbi generációnál. Végül, de nem utolsósorban az 5G hálózatra tízezerszer(!) több készülék csatlakozhat azonos területről, mint a 4G-re: négyzetkilométerenként akár 1 millió eszközt is képes kiszolgálni.

A Yettel 5G és 4G hálózata két különböző tecnhológiát képvisel: ahhoz, hogy egy-egy eszköz csatlakozni tudjon 4G, illetve 5G kompatibilisnek kell lennie. Mivel IrodaNet tarifánkkal lehetőség van az 5G-hálózat használatára, így 5G-képesnek kell lennie a routernek is.
A legtöbb 5G kompatibilis router képes a 4G hálózathoz is csatlakozni, ha az 5G nem elérhető, fordítva viszont ez nem jellemző: a 4G routerek a régebbi technológiát képesek csak kezelni, amelynek maximális letöltési sebessége jóval alacsonyabb.

A Yettel IrodaNet előfizetés mellé nem ugyanazt a készüléket adjuk mindenkinek, így a pontos funkciók modellenként eltérhetnek. Közös ugyanakkor mindegyikben, hogy Wi-Fi 6 technológiát használnak, melynek fontos eleme a korábbiaknál fejlettebb azonosítási és titkosítási megoldásokkal ellátott új biztonsági protokoll, a WPA3.

A szolgáltatás kisvállalkozói üzleti ügyfelek számára érhető el.

A megrendeléshez nincs más dolgod, mint ellenőrizni az általad megadott felhasználási címet, majd kiválasztani a szolgáltatást, amely elérhető a címeden. 
Add meg adataidat, kérj visszahívást és szakértő kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.

Az IrodaNet Basic és IrodaNet csomagokat alapesetben az adott irányítószám területén tudod használni. Azonban lehetőséged van az internetedet Magyarország területén belül hordozni. Ezt 30 naponta 10 napig ingyenesen megteheted, de ha több napot töltenél irodádtól távol, akkor bruttó 2000 Ft-ért lehetőséged van további 10 nap hordozhatóság megrendelésére.

IrodaNet és IrodaNet Basic esetén: 

1. Találd meg a legmegfelelőbb helyet az asztali routerednek. Ehhez segítséget találsz a yettel.hu/jelerosseg oldalon
2. A SIM-kártyát törd ki a készülékhez tartozó méretben és helyezd bele a router SIM foglalatába. (Amennyiben üzletből hozdtad el a routert, értékesítőnk már behelyezte neked a SIM kártyát)
3. Kapcsold be a routert és csatlakozz a routeredhez valamelyik eszközöddel (Wi-Fi kapcsolat esetén írd be a routerhez tartozó jelszót)
4. Yettel irodai internetszolgáltatásod már készen is áll a használatra.

A Yettel irodai internet tarifák mellé adott SIM kártyáknál az előre beállított PIN és PUK kódokat nem alkalmazzuk, a SIM kártyák kódok nélkül használhatók. A szolgáltatás jellegére és tulajdonságaira figyelemmel ez hátrányt nem jelent, adott esetben a szolgáltatást érintő ügyfél által kezdeményezett változtatások esetében szükséges lehet a SIM kártya cseréje.

Célunk, hogy minél kevesebb papírt és erőforrást használjunk, védve ezzel környezetünket, ezért IrodaNet tarifacsomagjaink kizárólag beépített e-Komfort csomaggal vehetők igénybe.  A havidíj megtartásához számládat – az azon feltüntetett befizetési határidőig – a következő fizetési módok valamelyikével szükséges kiegyenlítened: banki átutalással, csoportos beszedési megbízással, yettel.hu online felületeken, belföldi kibocsátású, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával, továbbá ATM bankautomatán keresztül. A tarifacsomag megjelölt havidíja az e-Komfort csomag feltételeinek teljesítése esetén kerül alkalmazásra. Az e-Komfort csomag nem teljesítésének díja havonta 1000 Ft.

Az irodai internetszolgáltatásainkat lehetőséged van saját routerrel is használni, amennyiben az műszakilag megfelelő, IrodaNet esetén képes 3600 Mhz frekvencián, 5G hálózaton működni.