Add meg a címed!
Nézd meg, hogy mely internet csomagok érhetőek el nálad.
Nem találod a címed?

IrodaNet tarifacsomagok
Add meg a címed, ahol a szolgáltatást használni szeretnéd, és mutatjuk milyen csomagok érhetőek el nálad.
Irodanet Pro 5G internet
 • Korlátlan adatkeret
 • Akár 1000 MBit/s letöltési sebesség
 • 5G-s mobil technológián
 • Profi szakember végzi a beszerelést
 • Meglévő ügyfeleinknek kedvezőbb havidíj
IrodaNet 300 vagy IrodaNet 1000
 • Korlátlan adatkeret
 • Fix, vezetékes internetszolgáltatás, optikai technológián
 • Akár 1000/1000 MBit/s le/feltöltési sebesség
 • Profi szakember végzi a beszerelést
 • Meglévő ügyfeleinknek kedvezőbb havidíj
4G Hordozható mobilnet
 • 500 GB adatkeret
 • Hordozható internet asztali WiFi routerrel
 • Akár 300 MBit/s* letöltési sebesség
 • Egyszerű beüzemelés
 • Meglévő ügyfeleinknek kedvezőbb havidíj

Gyakran ismételt kérdések céges internet előfizetéssel kapcsolatban

A szolgáltatás adószámmal rendelkező üzleti ügyfelek számára érhető el.

A megrendeléshez nincs más dolgod, mint ellenőrizni az általad megadott felhasználási címet. Amennyiben a szolgáltatás elérhető a címeden, és szeretnéd megrendelni, küldd el nekünk érdeklődésed, és kollegánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot.

IrodaNet Pro esetén egy profi szakember fog hozzád az előre leegyeztetett időpontban kimenni és telepíteni az eszközt. A megrendelést követő munkanap 17 óráig fogunk keresni időpont egyeztetés miatt és az eztkövető 5 munkanapban fogjuk nálad telepíteni a szolgáltatást.

Hordozható internet csomagoknál asztali router esetén: 

 1.     Találd meg a legmegfelelőbb helyet az asztali routerednek.
 2.     A SIM-kártyát törd ki a készülékhez tartozó méretben!
 3.     Csatlakozz a routeredhez egy laptopon vagy okostelefonon, Wi-Fi segítségével!
 4.     A böngészőben megjelenő felületen töltsd ki a hiányzó adatokat! A routered alján találod a belépési és csatlakozási információkat.
 5.     A megnyíló felületen add meg a PIN-kódot! Ugyanitt találod a „PIN-kód törlése” funkciót is. A PIN-kód feloldását követően Yettel OtthonNet szolgáltatásod már készen is áll a használatra.

További segítséget a beszereléshez itt találsz

Célunk, hogy minél kevesebb papírt és erőforrást használjunk, védve ezzel környezetünket, ezért egyes tarifacsomagjaink kizárólag beépített e-Komfort csomaggal vehetők igénybe. E-Komfort csomagunkat a vásárlás folyamán, az Elektronikus számla számlázási mód kiválasztásával veheted igénybe.  A csomag megtartásához számládat – az azon feltüntetett befizetési határidőig – a következő fizetési módok valamelyikével szükséges kiegyenlítened: banki átutalással, csoportos beszedési megbízással, elektronikus felületen (pl.: fiok.yettel.hu oldalon, illetve a Yettel vagy a Wallet mobilalkalmazásokkal), belföldi kibocsátású, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával, továbbá ATM bankautomatán keresztül. A tarifacsomag megjelölt havidíja az e-Komfort csomag feltételeinek teljesítése esetén kerül alkalmazásra. Az e-Komfort csomag nem teljesítésének díja havonta 1000 Ft.

Az ajánlat 2022. május 17-től visszavonásig érvényes, üzleti ügyfelek számára. A tarifacsomag kizárólag a normál felhasználás szabályainak betartása mellett használható, egyéni felhasználásra. Roaming szolgáltatás nem elérhető Yettel irodai internet tarifacsomagok esetén, valamint a korlátlan adathasználat csak belföldön, az adott irányítószám területén érvényes. A szolgáltatás által garantált le- és feltöltési sebesség a mobiltechnológia sajátosságaira való tekintettel 2G, 3G, HSPA, HSPA+, HSPA+DC, 4G/LTE, 5G technológia esetén egyaránt 0 Mbit/sec.

Az irodai internet szolgáltatásainkat lehetőséged van saját routerrel is használni, amennyiben az műszakilag megfelelő, IrodaNet Pro esetén képes 3600 Mhz frekvencián 5G hálózaton működni.