Üzlet
új szinten

5G mobil magánhálózat vállalatok számára.
A jelenleg elérhető leggyorsabb technológia.

A céges belső hálózattól biztonságot, egyszerű skálázhatóságot, rendkívüli megbízhatóságot, és szinte valós idejű gyorsaságot várunk.

A stabil, jól működő hálózat nem utópia.

Képzelje el, hogy működik, Ön pedig koncentrálhat a stratégiai döntésekre. A többit hagyja az 5G MPN-re.

3d 3d

Miért válassza a Yettel
5G MPN megoldását?

Megbízhatóság

Akár 99,99%-os rendelkezésre állás

Az 5G MPN éves szinten maximum 326 másodperces kihagyással működik. Ez azt jelenti, hogy a fennmaradó 31 535 674 másodpercben biztonságos és gyors hálózatot biztosítunk.

Valós idejű kapcsolat

1 milliszekundumos késleltetés is elérhető

A Yettel 5G MPN-nel minimális az adatátviteli késés. Ez létfontosságú kritérium olyan valós idejű kommunikációt és alkalmazásokat igénylő tevékenységekhez, mint például a gépek és berendezések távfelügyelete és vezérlése.

Fokozott biztonság

Vezeték nélküli hálózat biztos alapokon

Az 5G MPN továbbfejlesztett biztonsági funkciókat kínál. Azáltal, hogy a vállalatok számára egyedi privát virtuális hálózatot hoz létre, biztonságosabb kapcsolatokat és adatvédelmet biztosít a felhasználóknak.

Gyorsabb adatátvitel

Megnövelt termelékenység, javuló hatékonyság

Nagyobb kapacitás és megbízhatóság: az 5G MPN sokkal több eszközt és adatintenzív alkalmazást képes kezelni nagyobb megbízhatósággal és minimális fennakadással a hagyományos vezeték nélküli hálózatokhoz képest, így ideális a nagy adatigényű vállalatok számára is.

Skálázhatóság

Könnyen az egyedi igényekre alakítható

A Yettel 5G MPN-nel minimális az adatátviteli késés. Ez létfontosságú kritérium olyan valós idejű kommunikációt és alkalmazásokat igénylő tevékenységekhez, mint például a gépek és berendezések távfelügyelete és vezérlése.

Mit nyújtanak Önnek a Yettel hálózati szakértői?

felmeres

Felmérés

Segítünk ügyfeleinknek a megfelelő felmérés elvégzésében, melynek során meghatározzuk a konkrét igényeket és elvárásokat az 5G MPN hálózattal kapcsolatban. Ez magában foglalja többek között a terület méretét, a felhasználók számát, az adatigényt és az üzleti célokat is.

halozattervezes

Hálózattervezés

Szakértőink segítenek ügyfeleinknek az 5G MPN hálózat megfelelő, üzleti igényekhez igazodó megtervezésében. Ennek részét képezi a lefedettségi területek meghatározása, a hálózati topológia kialakítása, a frekvenciasávok kiválasztása és az infrastrukturális követelmények feltérképezése.

kiepites

Kiépítés

Segítünk ügyfeleinknek az 5G MPN hálózat kiépítésében az adott területen. Ez jelenti az 5G bázisállomások telepítését, a hálózati infrastruktúra kiépítését és a szükséges eszközök beállítását. Szakértőink felügyelik a telepítési folyamatot és biztosítják a megfelelő működést.

5G MPN
- a sokoldalú hálózat. Íme néhány példa a lehetőségekre.

A jövő a vezeték nélküli hálózatoké: Vállalatirányítás, robotika, IoT eszközök, mesterséges intelligencia – minden fejlesztési lehetőséghez szükséges az 5G MPN által kínált rugalmasság és skálázhatóság.

Drónok

Drónok

A valós idejű nagyfelbontású video streaminggel, távvezérléssel és a drónok közötti kollaborációval az 5G-kompatibilis drónok kutatási és mentési küldetésekre, infrastruktúra ellenőrzésekre és áruszállításra is használhatók.

Önvezető járművek

Önvezető járművek

Az 5G MPN technológia gyorsabb és megbízhatóbb kommunikációt tesz lehetővé az autonóm járművek között, javítva ezzel a biztonságot és hatékonyságot. A járművek előre látják és elkerülhetik a potenciális veszélyeket az úton, kommunikálni tudnak más járművekkel a forgalom optimalizálása érdekében.

Digital twins

Digital twins

Az 5G MPN nagy sávszélessége, alacsony késleltetése és megbízhatósága támogatja a zökkenőmentes kommunikációt a fizikai eszközök és azok digital twin-je, azaz pontos virtuális másolata között. Ez gyorsabb döntéshozatalt és pontosabb prediktív elemzést tesz lehetővé.

Computer vision

Computer vision

A Computer Vision a mesterséges intelligencia olyan területe, amely lehetővé teszi a gépek számára a környezetből származó vizuális információk értelmezését és elemzését. Az 5G MPN támogatja a nagy felbontású vizuális adatok valós idejű feldolgozását és továbbítását.

IOT szenzorok

IOT szenzorok

Az 5G MNP nagy sávszélessége és alacsony késleltetése támogatja az IoT-érzékelők, szenzorok zökkenőmentes és megbízható adattovábbítását, lehetővé téve a gyorsabb döntéshozatalt, a prediktív elemzést és a műveletek optimalizálását.

AR és VR

AR és VR

A kiterjesztett valóság egyedülálló látványt nyújt az 5G kompatibilis AR és VR technológia kibővített, virtuális világával. Az 5G MPN lehetővé teszi, hogy valóságos élménnyé váljon a távoli együttműködés, a videokonferencia, az online képzések és a virtuális szórakoztatás világa.

Segítünk azonosítani a cégében rejlő működési kihívásokat, és találunk választ a felmerülő kérdésekre. Keressen minket!

Tesztelje velünk az 5G lehetőségeit, akár működés közben is.