Yettel Line

Bérelt vonali szolgáltatások vállalati ügyfelek részére

Ismerje meg a nagy sávszélességű, kiemelkedő üzembiztonságú, garantált összeköttetést biztosító bérelt vonali szolgáltatásunkat, a Yettel Line szolgáltatásokat. Szolgáltatásunk a vállalatok igényeire szabható, az eléréshez szükséges hozzáférési vonalakat gyors gerinchálózaton keresztül kapcsolja össze, a felügyeletet felkészült technikai csapatunk és hightech eszközeink biztosítják.

Yettelline

Milyen esetekben jó választás vállalkozásának a Yettel Line szolgáltatás?
 

  • ha szimmetrikus, garantált, nagy sávszélességű internet kapcsolatra van szüksége
     
  • ha telephelyei között szükséges egy zárt, biztonságos kapcsolat
     
  • ha több telephellyel rendelkezik és biztonságos magánhálózatra van szüksége, amit teljesen az igényeire szabna 


Yettel Line szolgáltatások
 


Menedzselt bérelt vonalunk lehetővé teszi távoli, akár különböző városokban lévő telephelyek, vállalati hálózatok (LAN) vagy erőforrások (pl. szerverek) megbízható összekapcsolását, rugalmas választékot nyújt az egyes végpontok kiépítésében. Nagy sávszélességű Ethernet összeköttetést garantál, melyet a nagy sebesságű hálózatunkon üzemeltetünk és 24 órában menedzselünk. A QoS használatával elérhető, hogy az egyes adatfolyam típusok megfelelő prioritással rendelkező forgalmi osztályokba (CoS) legyenek besorolva.
 

Szolgáltatásunk a következőket biztosítja vállalkozásának:

 

  fix, garantált, szimmetrikus sávszélesség

  Ethernet interfészek

 menedzselt összeköttetés 2 Mbit/s-tól akár 1000 Mbps-ig

   24/7 telefonos támogatás

  transzparens L2-átvitel

 rövid létesítési idő

   az EPL és EVPL szolgáltatások támogatottak a hálózaton

  garantált 99,5%-os rendelkezésre állás 

A Yettel Line Bérelt Vonali Internet IP alapú (L3) összeköttetéseken alapuló szolgáltatás, garantált, szimmetrikus, nagy sávszélességű internetelérést biztosít. Hálózatunk mind az IPv4-et, mind az IPv6-ot támogatja. A szolgáltatáshoz legalább egy /30-as IPv4 tartomány kapcsolódik.
Megoldásunk rugalmas lehetőségeket kínál a hozzáférési technológiákban. Választható dedikált mikrohullámú eléréssel, vezetékes réz alapú,vagy optikai összeköttetésen alapuló eléréssel is.
 
Szolgáltatásunk a következőket biztosítja vállalkozásának:

 

  fix, garantált, szimmetrikus sávszélesség forgalmi  korlát nélkül

  24/7 telefonos támogatás

  menedzselt összeköttetés 2 Mbit/s-tól akár 1000 Mbps-ig

  rövid létesítési idő

  fix Publikus IP tartomány (IPv4/IPv6)

  garantált 99,5%-os rendelkezésre állás


IP VPN szolgáltatásunk nagy sávszélességű, garantált pont-pont bérelt vonalunkon alapuló, L3 privát hálózatot biztosít. Az IP alapú magánhálózati WAN megoldás ideális QoS-érzékeny forgalom elosztására, eltérő minőségi osztályú forgalmak zárt, biztonságos átvitelére, (például különféle médiatartalmak, UCS, intranet, internet és adatátvitel). Alkalmas a végpontok, telephelyek összekapcsolására, akár különböző városokban lévő telephelyek is egy közös hálózatba szervezhetők. Szolgáltatásunk rugalmasan képes kielégíteni ügyfeleink igényeit nagy sebességű hálózatunk segítségével, magas üzembiztonsággal, korszerű eszközökkel. Hálózatunk mind az IPv4-et, mind az IPv6-ot támogatja.
 
Szolgáltatásunk a következőket biztosítja vállalkozásának:

 

  fix, garantált, szimmetrikus sávszélességek

  Ethernet interfészek

  menedzselt összeköttetések 2 Mbit/s-tól akár 1000 Mbps-ig

  24/7 telefonos támogatás

  L3 full meshed privát hálózat

  rövid létesítési idő, garantált 99,5%-os rendelkezésre állás

Érdekli ajánlatunk? Kérjen visszahívást és kollégánk telefonon tájékoztatja!

Szakértő kollégáink a segítségére lesznek az igény felmérésben, célunk, hogy vállalkozásának leginkább megfelelő szolgáltatást nyújtsuk. Keressen minket!

Ajánlatkérés

 

Díjak

A szolgáltatást minden esetben az egyedi igények figyelembe vételével és egyedi felmérés alapján alakítjuk ki.
A szolgáltatásunkkal kapcsolatos információk tájékoztató jellegűek. Amennyiben szeretne többet megtudni az igénybevétel feltételeivel kapcsolatban, vagy még részletesebb információra van szüksége, érdeklődjön ügyfélmenedzserénél!
 


Szolgáltatásunk 2020. november 02-től visszavonásig vehető igénybe. A szolgáltatás feltételeiről az Előfizető igénybejelentése alapján a számára adott ajánlat szerint készített egyedi szerződés valamint az Üzleti ÁSZF rendelkezik..