Új előfizetés- és készülékvásárlás, szerződésmódosítás


Ha meglévő flotta/kedvezményes dolgozói tarifacsomagodhoz szeretnél új előfizetést vagy készüléket venni, küldd el igényed nekünk az alábbi űrlapon.

Ha még nincs flotta/kedvezményes dolgozói előfizetésed, akkor a belépés a flottába űrlapot töltsd ki.

Ezekre figyelj kitöltéskor:

  • Új készüléket szeretnél meglévő előfizetésedre: Az igényben írd le, hogy mely telefonszámokra, milyen készülékek érdekelnek, hogy ügyintézőnk már a megoldásokkal tudjon keresni.  Válassz aktuális árlistánkról!
  • Új előfizetést szeretnél készülékkel vagy anélkül: Flotta vagy kedvezményes dolgozói tarifák tartalma és feltételei kapcsán a flotta kapcsolattartót tudod keresni, de természetesen kollégáink is tájékoztatást tudnak adni a hívás során. Amennyiben készüléket is szeretnél az új előfizetéshez, akkor ezt is tüntesd fel az igény leírásánál.
  • Ha a felsorolt lehetőségek közül téged több is érint, az űrlapot nem kell többször, igényenként beküldened, viszont fontos, hogy az igény leírása mezőben írd le részletesen, hogy mit/miket szeretnél elintézni. 
  • Amennyiben üzleti flotta/dolgozói ügyfelünk vagy, aláírási címpéldányod kérjük csatold az űrlap leadásakor! A készülékvásárlást alap esetben a cég tulajdonosa kérheti, viszont a megfelelően kitöltött űrlap esetén meghatalmazással elvégezhető a folyamat, melyet az űrlap kitöltése során kötelező csatolni az aláírási címpéldánnyal együtt.
  • Kérünk, hogy minden mezőt, amit az űrlapban látsz tölts ki pontosan, hogy megkönnyítsd a kollégáink munkáját.
    Fontos, hogy helyesen add meg az ügyfél- vagy kártyaszintű jelszavad, annak érdekében, hogy kollégáink sikeresen tudjanak azonosítani. 

Az igény beérkezése után, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot az esetleges adatpontosítás, a szerződéskötés és a kiszállítási dátum egyeztetése miatt, és megválaszolják kérdéseidet. Ha elsőre nem érnek el, többször fognak próbálkozni, különböző időpontokban, sikertelen elérés esetében az igény lezárásra kerülhet. 

Személyre szabott, kedvezményes flottás ajánlatokkal munkatársaink hamarosan már erről az új, megbízható telefonszámról keresik ügyfeleinket:
+36 20 400 0904

Kollégáink mindent megtesznek és igyekszünk az igényedet pár nap alatt feldolgozni, de legkésőbb 30 napon belül.

FONTOS! Kérünk figyelj arra, hogyha több fájlt szeretnél csatolni, akkor a feltöltés előtt, rendezd egy mappába azokat a számítógépeden és egyszerre töltsd fel őket. Összesen 15 MB méretben van lehetőséged fájlokat feltölteni az űrlapodhoz a leadás során.


A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Az űrlapon megadott adatokat az Adatkezelési tájékoztatónkban (ÁSZF 2. sz. melléklet) leírtaknak megfelelően kezeljük.