var gtmExponeaConfig = { target: 'https://api-erica.pannon.hu', token: '3aaa625a-71d2-11eb-a41d-0eef85269f59', new_experiments: 'sync', track: { google_analytics: false, visits: true, default_properties: { source: 'WEB', language: 'hu', logged_in: false} } }; if (false) { gtmExponeaConfig.push = { safari: { websitePushID: 'web.hu.yettel' }, } } !function(e,n,t,i,o,r){var a=4e3,c="xnpe_async_hide";function s(e){return e.reduce((function(e,n){return e[n]=function(){e._.push([n.toString(),arguments])},e}),{_:[]})}function m(e,n,t){var i=t.createElement(n);i.src=e;var o=t.getElementsByTagName(n)[0];return o.parentNode.insertBefore(i,o),i}r.target=r.target||"https://api.exponea.com",r.file_path=r.file_path||r.target+"/js/exponea.min.js",e[t]=s(["anonymize","initialize","identify","update","track","trackLink","trackEnhancedEcommerce","getHtml","showHtml","showBanner","showWebLayer","ping","getAbTest","loadDependency","getRecommendation","reloadWebLayers"]),e[t].notifications=s(["isAvailable","isSubscribed","subscribe","unsubscribe"]),e[t].snippetVersion="v2.1.0",function(e,n,t){e[n]["_"+t]={},e[n]["_"+t].nowFn=e[t]&&e[t].now?e[t].now.bind(e[t]):Date.now,e[n]["_"+t].snippetStartTime=e[n]["_"+t].nowFn()}(e,t,"performance"),function(e,n,t,i,o,r){e[o]={sdk:e[i],sdkObjectName:i,skipExperiments:!!t.new_experiments,sign:t.token+"/"+(r.exec(n.cookie)||["","new"])[1],path:t.target}}(e,n,r,t,o,RegExp("__exponea_etc__"+"=([\w-]+)")),function(e,n,t){m(e.file_path,n,t)}(r,i,n),function(e,n,t,i,o,r,s){if(e.new_experiments){!0===e.new_experiments&&(e.new_experiments={});var p=e.new_experiments.hide_class||c,u=e.new_experiments.timeout||a,_=encodeURIComponent(r.location.href.split("#")[0]),l=e.target+"/webxp/"+n+"/"+r[t].sign+"/modifications.min.js?http-referer="+_+"&timeout="+u+"ms";"sync"===e.new_experiments.mode&&r.localStorage.getItem("__exponea__sync_modifications__")?function(e,n,t,i,o){t[o][n]="<"+n+' src="'+e+'">",i.writeln(t[o][n]),i.writeln("<"+n+">!"+o+".init && document.writeln("+o+"."+n+'.replace("/'+n+'/", "/'+n+'-async/").replace("><", " async><"))")}(l,n,r,s,t):function(e,n,t,i,o,r,a,c){r.documentElement.classList.add(e);var s=m(t,i,r);function p(){o[c].init||m(t.replace("/"+i+"/","/"+i+"-async/"),i,r)}function u(){r.documentElement.classList.remove(e)}s.onload=p,s.onerror=p,o.setTimeout(u,n),o[a]._revealPage=u}(p,u,l,n,r,s,o,t)}}(r,i,o,0,t,e,n),function(e,n,t){e[n].start=function(i){i&&Object.keys(i).forEach((function(e){return t[e]=i[e]})),e[n].initialize(t)}}(e,t,r)}(window,document,"exponea","script","webxpClient", gtmExponeaConfig); 1;

NetPajzs szolgáltatás

NetPajzs szolgáltatás mobilon

  

Szeretnéd biztonságban tudni a céges és személyes adatokat a mobil eszközökön?
A megoldás: Yettel NetPajzs biztonsági védelem.


Biztonságos böngészés a Yettel hálózaton neked és csapatodnak – védelem a cégednek.
 Segítségével szűrhetőek a kéretlen tartalmak, hatékony védelmet nyújt az adathalászó oldalak és a bot tevékenységek ellen is.


Miért érdemes a NetPajzsot használni?
 

Hűséghosszabbítás


Az ügyfélinformációk és céges adatok a vállalkozás legfőbb tőkéi, védelmük kiemelten fontos, pótlásuk költséges és hosszadalmas. Manapság már mobiltelefonjainkon is bankolunk, fizetünk, adatokat tárolunk.
Bárki hibázhat, lehet egy pillanatra figyelmetlen. Védd meg magad és vállalkozásod a kellemetlen következményektől, használj a céges mobileszközön megfelelő védelmi szolgáltatást. A NetPajzs egyszerű és kedvező árú védelem a mobiloknak a Yettel hálózatán történő használat során. 

app-call


A céges adatok védelme és egy egységes, ám egyedileg szabályozható beállítás mind egy célt szolgál: biztonság mindenek felett. Ne bízd az alkalmazottakra, hogy kiszűrjék a gyanús weboldalakat, állítsd fel Te a falakat.
Szabd személyre milyen tartalmakat érhetnek el kollégáid a céges telefonokon, így egyszerű a kontroll.
Általad választott témájú tartalmakat blokkolhatsz a céges telefonokon, egyedileg engedélyezhetsz vagy tilthatsz webhelyeket.

Internet


A NetPajzs a Yettel hálózatán az adathalász támadásokat és a gyanús weboldalakat automatikusan kiszűri.
Megfelelő védelmet biztosít a megtévesztő e-mailek észlelése és az adathalász webhelyek blokkolása révén.
A  vírusokból, például reklámprogramból, kémprogramokból és más hasonló kártékony
programokból fakadó veszélyforrásokkal és az általuk okozott támadásokkal szemben is megvédi a mobileszközöket. 

app-hs-insurance


Botnet tevékenységek kiszűrése: megakadályozza, hogy céges mobil eszközeid kiszolgáltatottak legyenek hackerek által működtetett hálózatoknak.
A botnet ellen a program automatikusan végez botnetellenőrzéseket, amikor a felhasználó a Yettel hálózatán valamely webhelyen böngész. Kockázat észlelése esetén figyelmeztető üzenetet küld az eszköznek.

Reports


A szolgáltatás eredményes szűréseiről, blokkolásairól riportot kapsz. 
A riportban látható milyen jellegű támadások érték az eszközünket, milyen rosszindulatú próbálkozások ellen védett hatékonyan a NetPajzs.


 

Válaszd a Yettel NetPajzs szolgáltatást, aktiváld minden előfizetésre 390 Ft havidíjért SIM kártyánként! Az első hónap díjmentes.
 

NetPajzs díjmentes próbaidőszak ikon

NetPajzs 390 Ft havidíjért


 

Töltsd le és olvasd el a kiberbiztonsági alapfogalmakat, legfőbb veszélyeket és védelmi megoldásokat tartalmazó anyagunkat.

Kiberbiztonsági alapfogalmak  (letölthető pdf) 

Készülékbiztosítás


Mennyibe kerül és hogyan tudod megrendelni a NetPajzs védelmet?
 

  • A díjmentes első hónap után is csak havi 390 Ft a havidíj SIM-kártyánként.
  • Nincs hűségidő, bármikor lemondható.
  • Személyre szabható a védelem, egyéni beállítások lehetségesek előfizetésenként.
  • Üzleteinkben tudod megrendelni.

Próbáld ki a NetPajzsot, az első hónap díjmentes! Rendeld meg üzleteinkben.
 

Üzletkereső

 

Gyakori kérdések

Az internetezés során védi a felhasználót az ártalmas oldalaktól, és az adatlopás ellen, valamint lehetőség van bizonyos tartalmak szűrésére is (social media, játék oldalak, felnőtt tartalmak, stb.), akár egyénileg, telefonszámonként is, a Yettel hálózatán történő internetezés során

Mindenkinek, aki szeretné megvédeni magát a Yettel hálózatán történő internetes böngészések során elforduló veszélyektől.

Hol tudom megrendelni a szolgáltatást kisvállalati ügyfélként?

A Yettel üzleteiben személyesen.

Hol tudom lemondani a szolgáltatást?

A Yettel üzleteiben személyesen, vagy telefonon az ügyfélszolgálaton.

Igen, a számlatulajdonos tudja a megrendelést és a fizetést is végrehajtani a megfelelő azonoítás után.

Igen, telefonszámonként állítható be különböző védelem, amennyiben a Yettel NetPajzs szolgáltatás megrendelése megtörtént az adott előfizetéshez.

Nem. Akkor vagy a Yettel hálózatán, ha az előfizetésedhez tartozó adatkapcsolaton keresztül csatlakozol az internethez, pl útközben vagy és a Yettel előfizetésedben működik az adathasználat és ezen keresztül nézel meg egy termékoldalt. Ha útközben betérsz egy üzletbe vagy benzinkútra, étterembe, és az ott elérhető wi-fi hálózatra csatlakozol, akkor elhagytad a Yettel hálózatot, így nem él a védelem.
Ha az irodában csatlakozol a wifire, élvezheted a NetPajzs védelmet, amennyiben a routerben Yetteles adatkártya van és kértél arra az előfizetésre is Yettel NetPajzs szolgáltatást. Amennyiben az irodai wifid nem Yetteles, vagy nincs az előfizetéshez NetPajzs szolgáltatás rendelve, akkor ez a védelem nem él.

A szolgáltatás csak a Yettel hálózatán történő böngészés során biztosítja a védelmet. Amennyiben az irodában a mobilnet szolgáltatást is a Yettel biztosítja, azon az előfizetésen is szükséges a szolgáltatás megrendelése.

Igen, ebben az esetben minden, a wifi megosztáshoz kapcsolódó eszköz számára érvényes a védelem. Így a wifi megosztást adó eszköz beállításai fognak érvényesülni (kategória szűrés, engedélyezett oldalak, stb)

A korábbi beállítás sütibe tárolódott, ennek ürítése érdekében szakítsd meg a hálózati csatlakozást vagy egy repülőmód ki/be kapcsolással, vagy a mobileszköz ki/be kapcsolásával.

A harminc napos díjmentes próbaidőszak lejárta után törtarányosan számlázódik a Yettel NetPajzs szolgáltatás, a következő számlázási ciklus után a teljes havidíj kiszámlázásra kerül.

A Yettel NetPajzs szolgáltatás bármikor lemondható, ebben az esetben a szolgáltatás által nyújtott védelem azonnal megszűnik.
A szolgáltatás törtarányosan kerül kiszámlázásra az utolsó számlázási ciklusban.

Minden Yettel kisvállalati előfizető számára, minden előfizetése mellé egyszer vehető igénybe a szolgáltatás.

Nem, ebben az esetben ez már egy új megrendelés, így már nem alkalmazható a díjmentes próbaidőszak.

VPN kapcsolat esetén a szolgáltatás technológiai jellegéből fakadóan a védelem nem fog működni.

Applikáción keresztüli kapcsolat esetén a szolgáltatás technológiai jellegéből fakadóan a védelem nem fog működni.

A Kisvállalati ügyfelek számára a Yettel üzletekben, illetve a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül.

A Kisvállalati ügyfelek számára a Yettel üzletekben, illetve a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül.

A Yettel telefonos ügyfélszolgálatán lehet jelezni a problémásnak ítélt kategóriákat. Amennyiben a weboldal kategória nem megfelelő, akkor ezt jelezzük a beszállító partner felé, aki az új kategória beállítást elvégzi.

Ebben az esetben a Yettel NetPajzs szolgáltatás nem tud védelmet biztosítani a csaló alkalmazás ellen.

Felnőtt tartalom, Alkohol és dohány, Hacker, Viselkedés rendellenességek, Online vásárlás, Üzenetküldés, levelezés, blogok, Drogok és fegyverek, Szerencsejáték, Utazás, szórakozás, Politika, Rasszizmus, Vallás, Social Media, Sportok, Étkezésizavarok

A Yettel NetPajzs statisztika menűben az előfizető meg tudja nézni a az elmúlt 24 óra, 7 nap, 30 nap bontásban, hogy összeségében a NetPajzs mennyi alkalommal védte meg, illetve milyen blokkolt tartalom kategóriákat próbált megnyitni a bőngésző. A háttérben futó lekérdezések is beleszámítodnak az eredménybe. A statisztika lekérhető az előfizető összes telefonszámára, amelyikre aktiválva lett a Yettel Netpajzs, illetve összesítve is. 

Amennyiben HTTPS protokolt használ a weboldal, - a böngészőben ellenőrizhető -, akkor elsőnek "az Ön kapcsolata nem privát" oldal nyílik meg. Ezen az oldalon kattints a "speciális" lehetőségre. A megjelenő oldalon kattints a "tovább a webhelyre" gombra -itt lesz a megnevezése az elérni kívánt linknek, és a következő megjelenő oldal a blokkolási kép lesz. 

A Yettel NetPajzs szolgáltatás 2022. november 22-től visszavonásig érhető el lakossági és kisvállalkozói ügyfelek számára.
A szolgáltatással kapcsolatos további részletes információ az ÁSZF-ben található.