Üzleti ügyfélkártya

Intézd gyorsabban és egyszerűbben előfizetéssel kapcsolatos ügyeid!
 

Az Üzleti ügyfélkártya használatának előnyei

Az Üzleti ügyfélkártya birtokosa teljes körű ügyintézésre jogosult a 6 számjegyű PIN kód ismeretében, így például szolgáltatások megrendelésére és számlainformációk megtekintésére is.

Egyszerű és kényelmes ügyintézés: elegendő a virtuális ügyfélkártya adatait vinni azon ügyintézésekhez, amelyek nem járnak szerződésmódosítással -  így helyettesíthetők a céges dokumentumok.

Előfizetői azonosítóként használhatja, minden ügyfélszolgálati csatornán: Telefonos ügyfélszolgálaton, személyesen a Yettel üzletekben és Yettel Partner üzletekben, illetve a Yettel internetes ügyfélszolgálatán is.


Új ügyfélkártya aktiválása

A kártya aktiválása automatikusan történik az Ügyfél által megadott 6 jegyű PIN kód segítségével, melyet az Yettel fiók oldalon vagy a 1220 menüjén keresztül lehet megadni.


Az Ügyfélkártya letiltása és használatának felfüggesztése

Az Ügyfélkártya  adatok tartalmának ellopása esetén haladéktalanul kérd a kártya letiltását vagy használatának felfüggesztését Telefonos ügyfélszolgálatunkon, az Üzletszabályzatban foglaltak szerint. Ennek elmaradásából vagy késedelmes teljesítéséből eredő károkért a Szolgáltató nem vállal felelősséget. Az intézkedéshez ügyfél-azonosítóként meg kell adni az Üzleti ügyfélkártya számát és PIN kódját vagy a cég kapcsolattartója hívja az Üzleti Telefonos ügyfélszolgálatot a korábban megadott kapcsolattartói telefonszámról. A felfüggesztés vagy letiltás minden rendszerben azonnal megtörténik.

Az ügyfélkártya visszaaktiválása

Amennyiben az ügyfélkártya felfüggesztését rendszerünk automatikusan végezte el (például többszöri téves PIN kód megadása miatt), Üzleti telefonos ügyfélszolgálatunk segít a kártya újraaktiválásában. Azonosítást követően a kártya aktiválása minden rendszerünkben azonnal megtörténik. 


PIN kód pótlása, módosítása

  • Elfelejtett PIN kódot a Yettel internetes ügyfélszolgálatán tudja pótolni: válaszd az „Elfelejtett jelszó” menüpontot, és kövesd az utasításokat!
  • PIN kód módosítása: PIN kódot a Yettel internetes ügyfélszolgálatán a Beállítások oldalon a Jelszóváltás menüpontban lehet módosítani, vagy kövesd az automatikus menürendszer utasításait! A PIN kód módosításához a kártyaszám és az eredeti kód ismerete feltétlenül szükséges.


Új Ügyfélkártya igénylése

Új ügyfélkártyát az Üzleti ügyfélszolgálaton keresztül lehet igényelni. Az Ügyfél által megadott 6 számjegyű PIN kóddal automatikusan aktiválásra kerül a Szolgáltató rendszerében.

Telefonos ügyfélszolgálat: 1220