yettel roaming

Hova utazol?

Válaszd ki úticélodat a lenyitható menüből és mi megmutatjuk ajánlatainkat, valamint hogy milyen roaming díjakra és feltételekre számíthatsz.

Válassz csomagjaink közül!

1 GB 1 napos mobilnet
625 Ft
 • 1 GB mobilnet belföldön és az EU-ban
Küldd SMS-ben a 1GB1 aktiváló kódot a 1744-re!
Megveszem Megveszem online Küldd SMS-ben a 1GB1 aktiváló kódot a 1744-re!
Korlátlan 1 napos mobilnet
1250 Ft
 • Korlátlan mobilnet belföldön
 • Mobilnet az EU-ban: 5 GB
Küldd SMS-ben az KORL1 aktiváló kódot a 1744-re!
Megveszem Megveszem online Küldd SMS-ben az KORL1 aktiváló kódot a 1744-re!
Korlátlan 5 napos mobilnet
3750 Ft
 • Korlátlan mobilnet belföldön
 • Mobilnet az EU-ban: 12 GB
Küldd SMS-ben az KORL5 aktiváló kódot a 1744-re!
Megveszem Megveszem online Küldd SMS-ben az KORL5 aktiváló kódot a 1744-re!

Roaming 2. díjzóna

Netezz többet a 2-es díjzónában is!

Új Világ Net adatopcióinkkal az EU-n kívül is bátran használhatod a mobilodat.

Világnet adatjegyek

Világ Net 1 GB (3 nap)
3990 Ft/megrendelés

1 GB a roaming 2. díjzóna országaiban
Érvényességi idő: 3 nap

Küldd SMS-ben a VNET3NAP aktiváló kódot a 1744-re!
Megveszem Megveszem online Küldd SMS-ben a VNET3NAP aktiváló kódot a 1744-re!
Világ Net 3 GB (7 nap)
9990 Ft/megrendelés

3 GB a roaming 2. díjzóna országaiban
Érvényességi idő: 7 nap

Küldd SMS-ben a VNET7NAP aktiváló kódot a 1744-re!
Megveszem Megveszem online Küldd SMS-ben a VNET7NAP aktiváló kódot a 1744-re!
Világ Net 250 MB (napijegy)
2490 Ft/napi adatkeret

250 MB a roaming 2. díjzóna országaiban
Érvényességi idő: az adatforgalmazás napjain 24.00 óriáig (magyar idő szerint).
A szolgáltatás lemondásig aktív.

Megveszem Megveszem online Küldd SMS-ben a VNETNAPI aktiváló kódot a 1744-re!

Svájcban a Swisscom hálózatán már nem elérhető a 2G, válassza manuálisan a másik két elérhető szolgáltató, a Sunrise vagy Salt hálózatát.
Az Amerikai Egyesült Államokban 2022.02.22-től az AT&T lekapcsolja a 2G és 3G hálózatát. Hálózati probléma esetén válassza manuálisan a T-Mobile USA hálózatát. Amennyiben manuális változást eszközöl, ne feledje automatikusra állítani hazai hálózatra érkezéskor.

Mi a roaming szolgáltatás?

Ha külföldre utazol és más ország mobilhálózatára csatlakozva használod a mobilodat, akkor roaming szolgáltatást veszel igénybe.
Mi nem számít roamingnak? Ha Magyarországról telefonálsz külföldre, az EU-ba, vagy más országba, akkor az nemzetközi hívásnak minősül, más díjak, feltételek vonatkoznak rá. A nemzetközi hívás díjait itt találod.
 

Ne aggódj a költségek miatt!

Számtalan segítséget nyújtunk a biztonságos külföldi mobilhasználathoz:


A költségeket folyamatosan nyomon követheted

Yettel online ügyfélszolgálati oldalon és a díjmentesen letölthető Yettel alkalmazásban ellenőrizheted a számlád aktuális állását, az adatfogyasztásod, és, hogy mennyit használhatsz még a havi keretedből. Egyszerűen vásárolhatsz kiegészítő adatjegyeket is.


Előre pontos információt kapsz a díjakról

Ha elhagyod Magyarországot és felcsatlakozol egy külföldi mobilhálózatra üdvözlő SMS-t kapsz, amely tartalmazza az adott hálózat használatára vonatkozó perc, SMS, adat díjakat.


Figyelmeztető SMS-ek adathasználatkor

Adathasználat során SMS-t küldünk, ha megkezdted az adathasználatot, és ha eléred adatkereted 80%-, illetve 100%-át. Ha további adatra van szükséged, SMS-ben egyszerűen vásárolhatsz a fenti kiegészítő adatjegyekből.


Beépített forgalmi limitek

Netroaming figyelő és magasforgalmi limit szolgáltatásainkkal megvédjük minden ügyfelünket a túlköltéstől. Ha eltérően nem rendelkezel, akkor ezen szolgáltatásokat biztosítjuk neked. Ha előre tudod, hogy sokat fogsz külföldről telefonálni vagy internetezni, akkor kérünk, hogy még az utazás előtt egyeztesd telefonos ügyfélszolgálatunkon (1220) vagy személyesen bármelyik Yettel üzletben az előfizetésedhez beállított limiteket. 

Intézd ügyeidet egyszerűen külföldről is!

Yettel alkalmazás

A Yettel alkalmazással folyamatosan nyomon követheted roaming forgalmadat, tájékozódhatsz a legfontosabb roaming információkról és könnyedén választhatsz roaming adatkeretet tartalmazó adatjegyeinkből.

Letöltöm

Yettel fiók

A Yettel fiókban teljeskörűen kezelheted az előfizetésed és akár a magasforgalmi limited bővítésére is van lehetőség.

Belépés

Telefonos ügyfélszolgálat

Az EU-ból díjmentesen hívhatod a
+36 20 333 3333-as automata információs vonalat, míg a roaming környezetből normál díjon hívható +36 20 200 0000-as számon általános telefonos  ügyfélszolgálatunkat éred el. Külföldön ne felejtsd el a +36-os előhívó használatát.

Hasznos tippek roamingoláshoz

 
Automatikus alkalmazásfrissítés kikapcsolása

Alkalmazásaid automatikus frissítése nagy adatforgalmat generálhat, ami roaming környezetben nagyobb költségekkel járhat. Érdemes utazás előtt ezt kikapcsolnod készüléked beállítási között.


Szándékolatlan roaming elkerülése

Ha országhatár közelében jársz, és szeretnéd elkerülni, hogy mobilod véletlenül külföldi hálózatra álljon át, akkor készülékedben az Automatikus hálózatkeresést állítsd át Kézi hálózatválasztásra.


Repülő üzemmód

Egy repülőút vagy tengeri hajóút során készüléked akaratlanul átállhat műholdas szolgáltatás használatra, mely magas költségekkel jár. Ennek elkerülése érdekében, ilyen utak esetében, érdemes repülő üzemmódba kapcsolnod készüléked. A készüléked repülő üzemmódba állításával nemcsak a mobil adatforgalmat, de a kimenő és bejövő hívásokat is blokkolhatod.


Mobilinternet tiltása

Ha egyáltalán nem szeretnéd külföldön használni a mobilinternetet, vagy csak szeretnéd elkerülni a véletlen adatforgalmazást, akkor kapacsold ki készülékeden az adatroaming-ot, vagy a teljes mobil adatforgalmat. Az adatroaming teljes tiltását telefonos ügyfélszolgálatunkon is kérheted.

Gyakran ismételt kérdések és hasznos tudnivalók

A lehetőségként felkínált szolgáltatásokat kizárólag kártyás előfizetőink vehetik igénybe.

1-es díjzóna
Andorra, Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus (Észak-Ciprus 2-es zóna), Cseh Köztársaság, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Francia Guyana, Guadeloupe, Martinique, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Izland, Kanári-szigetek, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Monaco, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, St. Martin, Svédország, Szlovákia, Szlovénia 

2-es díjzóna
Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália, Bosznia-Hercegovina, Brazília, Egyesült Arab Emírségek, Egyiptom, Észak-Ciprus, Hong Kong, India, Indonézia, Izrael, Japán, Kanada, Kína, Koreai Köztársaság (Dél-Korea), Koszovó, Malajzia, Marokkó, Mexikó, Montenegro, Oroszország, Svájc, Szerbia, Szingapúr, Tajvan, Thaiföld, Törökország, Ukrajna, Új-Zéland

3-as díjzóna
Afganisztán, Albánia, Algéria, Angola, Anguilla, Antigua és Barbuda, Argentína, Aruba, Azerbajdzsán, Bahama-szigetek, Bahrein, Banglades, Barbados, Benin, Bermuda, Bolívia, Brit Virgin szigetek, Brunei, Chile, Costa Rica, Dél-afrikai Köztársaság, Dominikai Közösség, Dominikai Köztársaság, Ecuador, Egyenlítői Guinea, Elefántcsontpart, El Salvador, Etiópia, Fehéroroszország, Feröer-szigetek, Fidzsi-szigetek, Fülöp-szigetek, Gambia, Ghána, Grenada, Grúzia, Guatemala, Guernsey (Csatorna-szigetek), Guinea, Guyana, Haiti, Honduras, Irak, Jamaica, Jemen, Jersey (Csatorna-szigetek), Jordánia, Kajmán-szigetek, Kambodzsa, Kamerun, Katar, Kazahsztán, Kenya, Kirgizisztán, Kolumbia, Kongói Demokratikus Köztársaság, Kuvait, Laosz, Libanon, Libéria, Észak-Macedónia, Madagaszkár, Makaó, Maldív-szigetek, Mali, Mauritius, Man-sziget, Moldova, Moldávia, Mongólia, Mozambik, Myanmar, Namíbia, Nepál, Nicaragua, Niger, Nigéria, Omán, Örményország, Pakisztán, Palesztína, Panama, Pápua Új-Guinea, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Seychelle-szigetek, Sierra Leone, Sri Lanka, St. Kitts & Nevis, St. Lucia, St. Vincent & the Grenadines, Szamoa, Szaúd-Arábia, Szenegál, Tádzsikisztán, Tanzánia, Trinidad és Tobago, Türkmenisztán,Tunézia, Turks & Caicos, Uganda, Uruguay, Üzbegisztán, Vanuatu, Venezuela, Vietnám, Zambia, Zimbabwe, Zöld-foki Köztársaság

4-es díjzóna
Műholdas és Tengeri Roaming szolgáltatásainkkal olyan helyeken is lehetővé tesszük a telefonálást, ahol egyéb földi lefedettség nem áll rendelkezésre.
TIM Italy (Tengeri); OnAir (Műholdas);Telenor (Tengeri); Thuraya (Műholdas); Aeromobile (Műholdas); Epic Malta (Tengeri)
 

 • A Világ Net 250 MB (napijegy)  díja csak a sikeres megrendelést követő első roaming adatforgalmat követően kerül terhelésre.
 • A napidíj naptári naponként - mely magyar idő szerint 00.00 órától 24.00 óráig tart - számítandó, és minden egyes naptári napon kiszámlázásra (vagy Kártyás előfizetés esetén terhelésre) kerül, amikor adatforgalmazás történik a 2-es díjzónában. A szolgáltatás annak lemondásáig aktív marad az előfizetésen.
 • A Világ Net 250 MB (napijegy)  felhasználásának megkezdésekor SMS-értesítést küldünk. 
 • A fel nem használt keret az érvényességi idő végén elvész.
 • Az adatkeret felhasználásának 80-, illetve 100%-ánál SMS-értesítést küldünk.
 • Az adatmennyiség számításába a le- és feltöltött adatmennyiség egyaránt beletartozik. Az adatmennyiség 1 Kbyte-os egységekben kerül elszámolásra.
 • A keret felhasználását követően a szolgáltatás újabb megrendelésig nem elérhető.
 • Érvényességi időn belül ismételt megrendelés esetén a fel nem használt keret elvész.
 •  A használathoz az adatroaming engedélyezése szükséges a készüléken.
 •  Az adatroaming-szolgáltatás igénybevételéhez szükséges egy belföldi internetelérést biztosító tarifa vagy szolgáltatás megléte, enélkül az adathálózathoz való hozzáférés nem lehetséges.
 • A Világ Net 1 GB (3 nap) és 3 GB (7 nap) mobilnetek díja a megrendelést követő aktiválással terhelődik, melyről SMS értesítést küldünk.
 • A mobilnet keret felhasználási időszakának számítása a szolgáltatás aktiválásával és egyszeri díjának kiszámlázásával egy időben megkezdődik, a heti keret a sikeres aktiválás napjával együtt számított 7. napon, magyar idő szerint 24 óráig használható fel.
 • Az érvényességi idők számítása magyarországi időzóna alapján történik.
 • A fel nem használt keret az érvényességi idő végén elvész.
 • Az adatkeret felhasználásának 80-, illetve 100%-ánál SMS-értesítést küldünk.
 • Az adatmennyiség számításába a le- és feltöltött adatmennyiség egyaránt beletartozik. Az adatmennyiség 1 kByte-os egységekben kerül elszámolásra.
 • A szolgáltatást a felhasználási időszak lejártát követően automatikusan töröljük.
 • A mobilnetek érvényességi idő lejártával újra megrendelhetők. 
 • A használathoz az adatroaming engedélyezése szükséges a készüléken.
 • Az adatroaming-szolgáltatás igénybevételéhez szükséges egy belföldi internetelérést biztosító tarifa vagy szolgáltatás megléte, enélkül az adathálózathoz való hozzáférés nem lehetséges.
 • A 3 GB Mobilnet, 15 GB Mobilnet és Korlátlan mobilnet adatjegyek egyszeri extra adatkeretet biztosítanak, mely adatkeretek a megrendeléstől számított 30 napig használhatóak fel belföldön. A 3 GB Mobilnet esetében a teljes adatkeret, a 15 GB Mobilnet adatkeretéből 8,5 GB, a Korlátlan mobilnet keretéből 17,9 GB  felhasználható az EU-ban és az 1. roaming díjzóna országaiban.
 • 2017. június 15-től az EU és az 1-es díjzóna más országain belül történő időszakos utazások során alapesetben a belföldivel azonos díjakon mobilozhatsz.

Adatmennyiség

 • Amennyiben a tarifád tartalmaz beépített adatmennyiséget, a kiegészítő adatforgalmi kerete(ke)t a tarifacsomag szerinti kínált sávszélességgel lehet felhasználni. A kiegészítő adatforgalmi keret(ek) felhasználása után belföldön forgalmi díjat nem számlázunk, a tarifacsomag szerinti sebességre lassítjuk a kínált sávszélességet.
 • Amennyiben a tarifád nem tartalmaz beépített adatmennyiséget, abban az esetben a kiegészítő adatforgalmi keret(ek) a következő kínált sávszélességgel használhatod: 7 Mbit/s letöltési sebesség, 2 Mbit/s feltöltési sebesség. A szolgáltatásokban foglalt keret(ek) felhasználása után a mobilinternet nem lesz elérhető (0/0 kbit/s le- és feltöltési sebesség).
 • A kiegészítő adatforgalom a megrendeléskori számlázási időszak adatforgalmi keretéhez adódik hozzá és a számlázási időszak végéig használható fel, a következő számlázási ciklusra nem vihető át.
 • Amennyiben rendelkezel egyszeri adatjeggyel, először mindig az egyszeri adatjegy adatkeretét csökkentjük. Ezt követően a havidíjas adatcsomagba épített mennyiséget, végül pedig a tarifádban foglalt adatkeretet csökkentjük 
 • A forgalmi keret csökkentése 0,01 MB-os egységekben történik.
 • SMS-ben értesítünk, ha elhasználtad a kereted 80%-át, illetve ha elérted a 100%-ot.

Megrendelés, aktiválás:

 • A szolgáltatások havidíjának terhelése időarányosan történik.
 • Egy időben az adatcsomagok közül csak egyet vehetsz igénybe. Ha csomagot váltasz, a meglévő csomagodat töröljük.
 • Az adatcsomagot megrendeléstől számított 72 órán belül aktiváljuk. Aktiválásról SMS-t küldünk.
 • Javasoljuk, hogy telefonodban eleve nemzetközi formátumban tárold telefonszámaidat, vagyis a 06 helyett használd a +36 nemzetközi előhívót.
 • Ha külföldi tartózkodásod idején hívást fogadsz, az az EU-ban és az 1-es díjzóna más országaiban díjmentes a méltányos használat szabályaink betartásával, a 2, 3, 4 díjzónákban a fogadott roaming-hívások esetében a hívott fél is fizet.
 • Az EU-ban és az 1-es díjzóna más országaiban a Yettel hálózatán kívül is felhasználható perc-, SMS-, valamint lebeszélhető havidíj keretek érvényesek, a keretek felhasználását követően, illetve azok hiányában pedig a tarifacsomag szerinti belföldi, hálózaton kívüli díjak érvényesek. Arra viszont figyelni kell, hogy vannak olyan speciális hívószámok (pl. az emelt díjas hívószámok), amelyekre irányuló hívások, ill. SMS üzenetek esetében ettől eltérő díj kerülhet felszámításra.
 • Ha eltérően nem rendelkezel, akkor a hang- és adatalapú roaming szolgáltatás automatikusan rendelkezésedre áll külföldön is (kivétel 4-es díjzóna).
  Mobilinternet tiltása: Ha egyáltalán nem szeretnéd külföldön használni a mobilinternetet, vagy csak szeretnéd elkerülni a véletlen adatforgalmazást, akkor tiltsd le ezt a szolgáltatást.  
  Online: lépj be a Yettel alkalmazásba vagy a fiok.yettel.hu-n  és aktiváld a Megrendelem gombbal az "Adatroaming tiltás" szolgáltatást; vagy hívd telefonos ügyfélszolgálatunkat: 1220 vagy +36 20 2000 000
 • A roaming szolgáltatás a 4-es díjzónában (Műholdas és Tengeri Roaming, például tengeri hajóutak esetén) ingyenes regisztráció után vehető igénybe. További részletek.

Mi az az alternatív roaming szolgáltató?

Minden ügyfelünk más operátortól is veheti a roaming szolgáltatást, úgy, hogy a magyar előfizetését és SIM kártyáját megtartja, csak a külföldi (EU-n belüli) szolgáltatást veszi igénybe más szolgáltatótól.
Ügyfeleinknek jelenleg csak az elvi lehetősége van meg alternatív roaming szolgáltatót választani, tekintettel arra, hogy cégünk még nem rendelkezik leszerződött alternatív roaming szolgáltatóval.

Mit kell tenni, amennyiben (később) alternatív roaming szolgáltatást szeretnék igénybe venni?

Közvetlenül a kiszemelt alternatív roaming szolgáltatóval kell kapcsolatba lépni, ezt Ügyfelünk bármikor jelezheti. Még a külföldi utazást megelőzően szükség lehet szerződéskötésre. A roaming szolgáltató-váltás ügyintézéséért egyik szolgáltató sem számíthat fel díjat.

Mennyi ideig tart a szolgáltatóváltás?

Szerződéskötést követően egy munkanap alatt megtörténik a váltás.

Belföldi szolgáltatóváltás esetén is megmarad az alternatív roaming-szolgáltatóm?

Másik belföldi szolgáltatóra való váltás esetén (számhordozással, vagy anélkül) az új belföldi szolgáltató nem köteles támogatni az adott alternatív barangolásszolgáltató által nyújtott barangolási szolgáltatásokat.

A visszaélésszerű vagy nem rendeltetésszerű használat megelőzése érdekében a Yettel az alábbi méltányos használati feltételeket alkalmazza a hang-, üzenetküldés (SMS, MMS) és adatszolgáltatások használatára vonatkozóan az EU-ban valamint az 1-es díjzóna más országaiban:

A Szabályozott Európai roaming díjszabás az Előfizető életvitelszerű magyarországi tartózkodása és az 1-es roaming díjzónában történő időszakos utazása esetén vehető igénybe. Ehhez kapcsolódóan a Yettel minden előfizetésre vonatozóan két kritérium teljesülését vizsgálja, a megelőző 4 hónap mobil használati adatainak tekintetében:

1) Tartózkodási kritérium: életvitelszerű magyarországi tartózkodásnak az minősül, ha az Előfizető a hívószámát a vizsgálatot megelőző 4 hónap vonatkozásában túlnyomórészt (több mint 50%-ban) belföldön használja.

2) Forgalmazási kritérium: a belföldi és a 2-3-as roaming díjzónában együttesen bonyolított hang-, SMS-, MMS- és mobilnet forgalomnak meg kell haladnia az 1-es roaming díjzónában bonyolított hang-, SMS-, MMS- és mobilnet forgalmat.

Amennyiben a fenti kritériumok valamelyike nem teljesül, úgy az adott előfizetés adott típusú forgalmára (indított hanghívás, hívásfogadás, SMS, MMS, mobilnet) többletdíj kerülhet alkalmazásra az EU-ban és az 1-es roaming díjzóna más országaiban történő barangolás során. További részletek.

Az EU-ban és az 1-es roaming díjzóna országaiban történő barangolás során többletdíjak akkor kerülnek alkalmazásra, ha:

 • a méltányossági feltételek nem teljesülnek, vagy
 • az adatforgalmazás mértéke meghaladja az adott tarifacsomaghoz vagy kiegészítő adat szolgáltatáshoz tartozó EU-ban felhasználható adatkeretet.

Többletdíjak 2023. május 15-től (bruttó):

 • Hanghívás indítása: 10,90 Ft / perc
 • Hanghívás fogadása: 5,35 Ft / perc
 • SMS küldés: 1,99 Ft / SMS
 • MMS Küldés: 9,91 Ft / MMS
 • Adatforgalom: 0,62 Ft / MB

Roaming: Ha külföldre utazol és más ország mobilhálózatára csatlakozva használod a mobilodat, akkor roaming szolgáltatást veszel igénybe.

Nemzetközi hívás: Minden magyarországi, belföldi hálózatból indított külföldre (nemzetközi számra) irányuló hívás külföldre telefonálásnak, nemzetközi hívásnak minősül, akkor is, ha az EU-ba irányul. A nemzetközi hívás díjait ITT találod.

 • Amikor roaming során telefonálsz, mobilinternetet használsz vagy SMS-t küldesz, akkor a partnerszolgáltatónk által nyújtott szolgáltatást használhatod, melynek minősége a Yettel által vállalt minőségi jellemzőktől eltérhet. A roaming során ezért eltérést tapasztalhatsz a szolgáltatás minősége – így pl. a le-és feltöltési sebesség, a szolgáltatás rendelkezésre állása, késleltetés – tekintetében. Az általad tapasztalható minőséget befolyásolhatják még más tényezők is, mint pl. a szolgáltatás lefedettsége adott országban vagy a domborzati viszonyok.
 • Előfordulhat, hogy míg itthon 5G szolgáltatást is elérsz, mégis a külföldi utad során  régebbi hálózati technológiát (3G,4G) mutat csak a telefonod. Az újabb technológiák elérhetősége országonként és szolgáltatónként változik, melyről fent, az úticélod kiválasztásával kaphatsz részletes tájékoztatást.
 • Egyes szolgáltatások: (pl. egyes emelt díjas szolgáltatások) roaming során egyáltalán nem érhetők el.

Roaming során az EU országokban és az 1-es díjzóna más országaiban is díjmentesen eléred a 112-es egységes európai segélyhívó számon a segélyhívó szolgáltatásokat.

Fontos!
Az új európai roaming szabályozás csak az EU-ban és az 1-es díjzóna országaiban érvényes, a világ többi részében továbbra is az eddig használatos roaming díjak számlázódnak.

A 4-es díjzónába Műholdas és Tengeri Roaming szolgáltatások tartoznak, melyekkel olyan helyeken is lehetővé tesszük a telefonálást, ahol egyéb földi lefedettség nem áll rendelkezésre. Ez a szolgáltatás azonban – a szándékolatlan igénybevétel elkerülése érdekében - alapból tiltva van előfizetőinknek, ezért, ha utazásod során szeretnéd használni, akkor ügyfélszolgálati elérhetőségeinken ingyenes regisztrációval azt be tudod kapcsoltatni. 
Ha aktív nálad a szolgáltatás, de az utazásod során szeretnéd elkerülni, hogy folyamatosan rendelkezésre álljanak a hálózat szolgáltatási és esetleg a szándékoltnál magasabb költséggel járjon a használata, érdemes repülő üzemmódba kapcsolnod készüléked, vagy készülékeden az adatroamingot, vagy akár a teljes mobil adatforgalmat kikapcsolnod.

Fontos!
Az Amerikai Egyesült Államokban 2022.02.22-től az AT&T lekapcsolja a 2G és 3G hálózatát. Hálózati probléma esetén válassza manuálisan a T-Mobile USA hálózatát. Amennyiben manuális változást eszközöl, ne feledje automatikusra állítani hazai hálózatra érkezéskor.
Svájcban a Swisscom hálózatán már nem elérhető a 2G, válassza manuálisan a másik két elérhető szolgáltató, a Sunrise vagy Salt hálózatát.
Tájékoztatjuk előfizetőinket, hogy roaming szolgáltatásunk Iránban és Szíriában, valamint Kubában és Szudánban nem elérhető. Ezen országok mobilhálózataira való feljelentkezés nem lehetséges.

Alapelvek, melyek minden külföldről kezdeményezett és fogadott hívásnál megegyeznek:
•    A külföldön fogadott roaming-hívások esetében a hívott fél is fizet.
•    A külföldön kezdeményezett és fogadott hívások, illetve az egyéb külföldön igénybe vett szolgáltatások (pl. SMS küldése) díját forintban, Magyarországon kell kiegyenlíteni.
•    A hívások és egyéb szolgáltatások díját a távközlési szolgáltatásokra érvényes mindenkori általános forgalmi adó terheli.
•    A tarifacsomagok kedvezményei nem vonatkoznak az ezen díjzónákban kezdeményezett és fogadott hívásokra.
•    A 2-es, 3-as, és 4-es díjzónában négy különböző percdíj érvényes, attól függően, hogy melyik zónába telefonálsz az adott országból. A percdíjak minden napszakban és időszakban szolgáltatótól függetlenül egységesek.
•    Minden megkezdett egység díjköteles.