Felhő kreatív desktop

Nagyvállalati irodai környezet kisvállalkozásoknak
Felelj meg az új kihívásoknak, költöztesd vállalkozásodat a felhőbe! 


A Yettelnél minden digitális megoldás elérhető, egy kézből. Szakértőink gondoskodnak arról, hogy a digitális átállás zökkenőmentes legyen, tanácsadásért, ajánlatkérésért fordulj munkatársainkhoz bizalommal.
 

Díjmentes tanácsadást szeretnék

szófelhő


Felhő megoldásaink vállalkozások számára:

 A digitális termékek egyre nagyobb térnyerésével minden vállalkozás számára fontos az alkalmazkodás az új körülményekhez a fennmaradás érdekében.
De ez nem egyszerű.
Mi a Yettelnél segítünk, hogy megtaláld a vállalkozásodat segítő megoldásokat​.
Nézd meg példáinkat iparágak szerint, hogy milyen azonnali segítséget nyújthatnak a felhő megoldások a vállalatoknak!
 

col-md-12

adminisztráció ikon

 • A felhő megoldások révén a dolgozók bárhonnan bejelentkezhetnek saját virtuális asztalukra, ahol pontosan ugyanahhoz az alkalmazásokhoz férhetnek hozzá, mint mikor a saját íróasztaluknál ülnek a munkahelyi gép előtt. Így távolról is ugyanolyan hatékonyan tudnak dolgozni, mint az irodából.
 • A felhő technológia olyan kibervédelmi eszközökkel rendelkezik, amelyek adott esetben meggátolják a rosszindulatú szereplőket az adatlopástól, a kényes céges információkhoz – például a vállalati levelezésekhez – történő hozzáféréstől. Ezt össze sem lehet hasonlítani a hagyományos, cégen belüli megoldásokkal, ahol lehetetlen elvárni egy állandó munkatárstól a biztonsággal kapcsolatos ügyek teljes körű felügyeletét és gyors beavatkozását.
 • A programfrissítésekről a szolgáltató gondoskodik, ezzel erőforrást, pénzt spórol meg az ügyfelek számára, akik mindig a legújabb, legfrissebb szoftverekkel dolgozhatnak.
 • Lehetővé válik a céges és magánügyek intézése ugyanazon eszközökön, a céges adatokat biztonsági alkalmazások védik.
 • A felhőrendszerek másik elterjedt használata az archiválás. Az információbiztonsági
  szabályzat, vagy a külső szabálycsokrok is előírják egy mentési politika kialakítását a
  vállalaton belül. Az egyre nagyobb mértékben keletkező adatmennyiség tárolása és
  visszaállítása komoly erőforrásokat igényel. Ennél azonban sokkal nehezebb feladat az
  archív állományokban való keresés, és az adatok többszöröződésének kiszűrése. Ezen
  utóbbi problémákra tudnak már nagyon jó megoldásokat adni egyes felhőszolgáltatók.

col-md-12

IT ikon

 • A kollaboráció távolról is hatékonyan működhet. A nem egy irodában, telephelyen dolgozók a felhő technológia segítségével közösen szerkeszthetnek dokumentumokat, prezentációkat, akár egyszerre, egyidőben is dolgozhatnak ugyanazon a projecten. Ennek eredményeképp egy-egy project akár hamarabb is befejezhetővé válik.
 • Megnézni a leveleinket útközben vagy a munkahelytől távol dolgozni ma már elvárás. A gazdasági életben a gyors döntéshozáshoz nagy segítség egy azonnal, fizikai korlátoktól mentesen elérhető rendszer használata. 
 • Nagy előnye a felhőszolgáltatásoknak a nagyobb erőforrás azonnali
  elérhetősége. Egy fejlesztési projekt szempontjából sokkal tervezhetőbb és kifizetődőbb megoldás a környezetet felhőben kialakítani, és mind a szoftvereket, mind a hardvereket
  virtuálisan használni a projekt időtartama alatt. A projekt fázisaihoz méretezhetők így a szükséges erőforrások, mely a felhők skálázható tulajdonsága miatt bármikor növelhető vagy csökkenthető.
 • További előnye, hogy a projekt lezárását követően az erőforrások „visszaadhatók”,
  valamint a tesztelés is nagyobb volumenű skálán hajtható végre. A fejlesztői környezet ugyanúgy szigetszerű tud maradni, azonban könnyebben kipróbálhatók az illesztési megoldások is.
 • Adatbiztonság és hatósági megfelelés​ kiemelkedően fontos. A felhőmegoldások szigorú vállalati vagy hatósági adatbiztonsági követelmények esetén is megfelelő megoldásokat kínálnak dokumentumvédelemmel, jogosultság és hozzáférési funkciókkal.

col-md-12

industry ikon

 • Sokkal egyszerűbb a felhőben telepíteni egy új szoftvert, mint egyenként, esetenként több száz, több ezer felhasználóval rendelkező vállalat gépein. Ahelyett, hogy egyenként küzdenének meg az IT szakemberek az installálással, a felhőnél ez központilag történik.
 • A mobil eszközökre is érvényes a távolról menedzselés kialakításának lehetősége. A mai okoseszközök akkora számítási kapacitással és funkcionalitással rendelkeznek, melyekkel könnyen kár tehető egy informatikai rendszerben. A mobileszközökre ma már korszerű logikai védelmet lehet építeni, mindamellett itt is fontos szempont az üzleti és a privát felhasználás szétválasztása. 
 • A tárolás fizikai helyéről és a titkosítás módjáról is a felhasználó dönthet. Pontosan szabályozható ki és milyen adathoz fér hozzá a rendszeren keresztül. Többféle tűzfal, biztonsági megoldás és beállítási lehetőség áll rendelkezésre a hálózati forgalom korlátozására. Az adataidról, szolgáltatásaidról készített biztonsági másolatokat akár titkosítva is tárolhatod a világ több pontján egyszerre.

ol-md-12

delivery ikon

 • A felhőrendszerek másik elterjedt használata az archiválás. Az információbiztonsági szabályzat, vagy a külső szabálycsokrok is előírják egy mentési politika kialakítását a vállalaton belül. Az egyre nagyobb mértékben keletkező adatmennyiség tárolása és visszaállítása komoly erőforrásokat igényel. Ennél azonban sokkal nehezebb feladat az archív állományokban való keresés, és az adatok többszöröződésének kiszűrése. Ezen utóbbi problémákra tudnak már nagyon jó megoldásokat adni a  felhőszolgáltatások.
 • Felhőmegoldással nyomon követhető a vállalati gépjárműpark helyzete és állapota, a vezetési stílus és gépjármű teljesítmény figyelés, zónahatár beállítás, átlépési riasztás funkció​  applikáción és weben keresztül.

l-12

catering ikon

 • Mobilitást biztosítanak a felhőszolgáltatások.Laptopról, asztali számítógépről, táblagépről és mobilról is el lehet érni az alkalmazásokat bárhonnan. A felgyorsult, információktól terhelt, a gazdasági életben sokszor gyors döntéseket hozó embereknek nagy segítség egy azonnal, fizikai korlátoktól mentesen elérhető rendszer használata.
 • Ha váratlan létszámnövekedés következik be a kapacitásbővítés gyors és egyszerű. De ugyanolyan egyszerű szűkíteni is at erőforrásokat a költséghatékonyság érdekében.

col-12

building ikon

 • Az alkalmazások interneten keresztül bármikor, bárhonnan elérhetőek. A felhőszolgáltatások eredményeképpen felgyorsul az információáramlás, megszűnnek a többszörös adatrögzítések, a párhuzamos munkavégzés, lecsökken az adminisztráció időigénye.
 • Megnézni a leveleinket útközben vagy a munkahelytől távol dolgozni ma már elvárás. A gazdasági életben a gyors döntéshozáshoz nagy segítség egy azonnal, fizikai korlátoktól mentesen elérhető rendszer használata. 
 • Nyilvános wifi használata vállalati
  mobileszközzel, vagy korlátlan adatcsomag biztosítása a dolgozók számára az irodai alkalmazások eléréséhez terepen is, saját mobilinternet megosztása
  idegen eszközökkel, ez mind azt a rugalmasságot és hatékonyságot biztosítja, ami manapság elvárt az üzleti életben, mindezt nagyfokú adatbiztonság biztosítása mellett.

trade ikon

12

 • A kommunikációs alkalmazások segítségével gyorsabban találják meg egymást a kollégák. A kommunikáció ideje és tartalma is rövidebb lett, a chat funkciókkal bíró alkalmazások esetében tényleg csak egy kérdés és a válasz utazik a csatornán keresztül. 
 • Ha gyors választ várunk a kérdésünkre, érdemes azt nem e-mail formájában megfogalmazni, hanem egy azonnali megoldást választani – ahol meggyőződhetünk arról, hogy a címzett gép előtt ül (online) és gyorsan választ is képes adni.
 • A céges környezetben jól megszokott
  rendszerekhez hasonlókat otthon is elérhessen és használhasson, tehát legyen privát
  levelezése, naptára, tárhelye, telefonkönyve, kommunikációs (Internet alapú) eszköze.
  Ugyanazt az integritást és fejlettségi szintet szerette volna elérni, mint amit munkahelyén az IT szervezet nyújtott a számára.
 • A piacon lévő alkalmazások nagyobb része nincs minősítve, nemcsak üzleti, hanem privát felhasználás esetében sem. Az interneten vagy a mobiláruházakon keresztül olyan alkalmazásokhoz férhetnek hozzá a felhasználók, amik nemcsak az adott eszköznek és használójának, hanem azon keresztül minden olyan eszközre kockázatot jelentenek, amelyekkel kapcsolatban állnak. A felhasználó vállalati eszközeit menedzselve érdemes egy olyan vállalati, belső alkalmazásáruházat kialakítani, ahová a már bevizsgált, jóváhagyott applikációkat gyűjtik, amik a felhasználók számára szabadon elérhetők

logisztikai ikon

 • A céges belső informatikai rendszer váratlan meghibásodása, netán összeomlása súlyos következményekkel járhat: a folyamatban lévő munkák leállnak, a határidőket nem lehet tartani a partnerek felé, és előfordulhat olyan adatvesztés is, amely már nem visszaállítható. Ezzel szemben a felhőben tárolt adatok – mivel nem egyetlen fizikai eszközön léteznek – biztonságban vannak.
 • Nem kell költséges, adattárolással, programtelepítéssel, rendszerfelügyelettel foglalkozó szakembereket és komplex rendszereket cégen belül fenntartani. A felhőn keresztül mindez könnyebben, kényelmesebben és költséghatékonyabban megoldható.
 • A felhőben elfelejtehetőek a költséges és rendkívül gyorsan amortizálódó szerverek, rack szekrények és hálózati eszközök világát, és csak azért az erőforrásért kell fizetni amit valóban használunk. Szerverterem? Redundáns tápellátás? Bérelt vonalak? A felhős megoldások jelentősen csökkentik az operációs költségeket, és egyszerre növelik a munkavállalók hatékonyságát is. Nincs felesleges várakozás az erőforrásra vagy a rendszergazdára.

Kollégáink rendelkezésedre állnak, hogy segítséget nyújtsanak akár az elindulásban, akár a későbbi technikai problémák orvoslásakor. Lépj kapcsolatba velünk! Elérhetőségünk hétköznap 9-től 17 óráig: +36 20 422-2224; E-mail küldése. Látogass el Felhő támogatás oldalunkra is!​
 

Érdekel ajánlatunk? Kérj visszahívást és kollégánk telefonon tájékoztat!

Szakértő kollégáink a segítségedre lesznek az igényfelmérésben. Az a célunk, hogy minden esetben a vállalkozásodnak leginkább megfelelő szolgáltatást nyújtsuk. Keress minket!

Ajánlatot kérek