Yettel Hordozható Vállalati Internet tarifák nagyvállalati ügyfelek részére


2024. május 15-től érvényes adatroaming keretek.

Hordozható Vállalati internet 5GBHordozható Vállalati internet 10GBHordozható Vállalati internet 25GBHordozható Vállalati internet 50GBHordozható Vállalati internet
100GB
Hordozható Vállalati internet
200GB
Hordozható Vállalati internet
500GB
Hordozható Vállalati internet
XXL
nettó listaár e-komforttal4 007 Ft5 152 Ft6 068 Ft7 213 Ft8 587 Ft10 877 Ft16 030 Ft24 617 Ft
Havidíjba foglalt adatforgalmi keret belföldön5GB  10GB25GB50GB 100GB200GB500GB1TB/számlázási ciklus*
Havidíjba foglalt adatforgalmi keret roaming 1. zónában 5GB 10GB25GB27,7GB33GB41,8GB61,6GB94,5GB
e-Komfort nem teljesítés díja237 Ft  237 Ft 788 Ft788 Ft788 Ft788 Ft788 Ft788 FtA Hordozható Vállalati Internet tarifák igénybevételéhez keretszerződés és szolgáltatási szerződés megkötése szükséges.
 

  • Az adatforgalom mérése 0,01 MB-os egységekben történik.
  • A mobil internet tarifacsomagok nem alkalmasak normál hanghívások, MMS és a MobilVásárlás szolgáltatás igénybevételére. A mobil internet-tarifacsomagokba épített internet hozzáférés, valamint SMS fogadás nem mondható le.
  • Az SMS-küldés nettó díja belföldi hálózatba, valamint 1. roaming díjzónából Magyarország bármely hálózatába és 1. roaming díjzónába küldött SMS esetén nettó 33 Ft/SMS.
  • Amennyiben az Előfizető nem használja fel a havidíjban foglalt forgalmi keretet, a fennmaradó rész nem vihető át a következő számlázási ciklusra.  
  • A becsült maximális sebesség a Hordozható Vállalati internet tarifacsomagok esetén, 4G+/LTE Advanced hálózaton (le- és feltöltési irányban): 300/60 Mbit/s. Az előfizető által ténylegesen tapasztalt sebesség értékét, a mobiltechnológia sajátosságaira tekintettel, több körülmény egyidejűleg befolyásolja (pl. mobil-jelerősség, az adott területen egyidejűleg jelen lévő előfizetők száma, elérhető technológia, az előfizető által használt végberendezés típusa). Az egyéb szolgáltatásminőségi követelményekről és célértékekről bővebb tájékoztatás az Általános Szerződési Feltételek oldalon érhető el.
  •  A tarifacsomagba foglalt adatforgalmi keret túllépése után a sebességet belföldön 32/32 kbps sebességre lassítjuk, az 1. roaming díjzónában az adatforgalmazás nem lehetséges.
  • Amennyiben 1. roaming díjzónában történő adatforgalmazás során a felhasználható fentiekben megjelölt adatmennyiség leforgalmazásra kerül, úgy a továbbiakban a havidíjban foglalt belföldi keret kerül felhasználásra, a keret kimerítéséig a számlás díjszabás (ÁSZF 1/A. melléklete) III. fejezet 8.3.1. pontja szerinti többletdíj terhelése mellett. Ezt követően az 1. roaming díjzónában az adatforgalmazás nem lehetséges.

*A Hordozható Vállalati Internet XXL tarifacsomag a havidíjért 1 TB adatmennyiséget biztosít, amelyet meghaladóan az adatforgalmazás továbbra is korlátozásmentesen lehetséges, ezért azonban legkésőbb a tárgyhónapot követő 2. számlázási ciklusban a Yettel nettó 10 000 Ft egyszeri díjat jogosult kiszámlázni.


A táblázatban szereplő árak irányárak, személyre szabott ajánlatért kérjük, keresse ügyfélmenedzserét! Amennyiben még nem ügyfelünk, kérjük, hívja 1220-at!


 

A honlapon megjelölt díjtételek a Központi Statisztikai Hivatal által közzétett éves átlagos fogyasztói árindex mértékével változnak, a közlemény közzétételét követő 60 napon belül.

Ha több adatmennyiségre van szüksége, vásárolhat kiegészítő adatjegyeket, amelyekkel tovább növelheti belföldi adatforgalmi keretét az adott számlázási ciklusban.
 

Hordozható Vállalati internet csomagokhoz megújuló adatcsomagokInternet megújuló adatcsomag 10GBInternet megújuló adatcsomag 25GBInternet megújuló adatcsomag 100GB
Nettó havidíj 3091 Ft4236 Ft5152 Ft
Havidíjba foglalt adatforgalmi keret belföldön10GB25GB100GB
Havidíjba foglalt adatforgalmi keret roaming 1. zónában10GB16,3GB19,8GB

Bővebb információt az ÜÁSZF 1. melléklet tartalmazza. 
A megújuló adatcsomag 10 GB, 25 GB és 100 GB forgalmi keretet biztosít mindaddig, amíg a szolgáltatás nem kerül lemondásra. A forgalmi keret a tarifában foglalt forgalmi kereten felül értendő.
Egy időben egy Előfizető csak egy adatcsomagot vehet igénybe. A szolgáltatásváltásra irányuló nyilatkozat a meglévő szolgáltatás egyidejű lemondását vonja maga után. A szolgáltatások megrendelése és másik szolgáltatásra váltás számlázási időszakonként egyszer lehetséges.
A megújuló adatcsomag a megrendeléstől számított 72 órán belül kerül aktiválásra. A megújuló adatjegy 10 GB, 25 GB és 100 GB forgalmi keretet biztosít mindaddig, amíg le nem mondod a szolgáltatást. A forgalmi keret a tarifában foglalt forgalmi kereten felül értendő. A Hordozható Vállalati Internet tarifactsomagokhoz lehet igénybe venni 2021. május 27-től, visszavonásig.

Hordozható Vállalati internet csomagokhoz egyszeri adatjegyekInternet egyszeri adatjegy 10GBInternet egyszeri adatjegy 25GBInternet egyszeri adatjegy 100GB
Nettó egyszeri díj3 091 Ft4 236 Ft5 152 Ft
Havidíjba foglalt adatforgalmi keret belföldön10GB25GB100GB
Havidíjba foglalt adatforgalmi keret roaming 1. zónában10GB16,3GB19,8GB

Bővebb információt az ÜÁSZF 1. melléklet tartalmazza. 
A Hipernet 10 GB, 25 GB és 100 GB egyszeri adatjegy szolgáltatások egyszeri díjas, a tarifacsomag feltételei szerint felhasználható adatmennyiséget tartalmazó szolgáltatások, melyeket a Hordozható Vállalati internet tarifacsomagokhoz lehet igénybe venni 2021. május 27-től visszavonásig.  A szolgáltatás megnöveli az éppen rendelkezésre álló (tarifacsomagban foglalt) keret mennyiségét. A szolgáltatásban foglalt adatmennyiség az adatjegy megrendeléstől számított 30 teljes napig használható fel. A 30 teljes nap leteltét követően az eredeti (tarifacsomagban foglalt) keret mennyiség lesz újra elérhető.
Amennyiben a korábban megrendelt adatjegy érvényességi idején, azaz 30 napon belül újabb adatjegy rendelés történik, abban az esetben a korábbi rendelésből még fel nem használt adatmennyiséghez hozzáadódik az újabb adatjegyben foglalt mennyiség és a teljes adatkeret az utolsó adatjegy megrendelésétől számított 30 napig használható fel.
Egyszeri adatjegy bármennyiszer rendelhető, akár napon belül is. Ugyanaz az adatmennyiség is megrendelhető többször napon belül. 
Amennyiben a korábban megrendelt adatjegy érvényességi idején, azaz 30 napon belül újabb adatjegy rendelés történik, abban az esetben a korábbi rendelésből még fel nem használt adatmennyiséghez hozzáadódik az újabb egyszeri adatjegyben foglalt mennyiség és a teljes adatkeret az utolsó adatjegy megrendelésétől számított 30 napig használható fel. 

•    Amennyiben tarifája nem tartalmaz beépített adatmennyiséget, abban az esetben a kiegészítő adatforgalmi keret(ek)et a következő sebességgel használhatja: 7 Mbit/s letöltési sebesség, 2 Mbit/s feltöltési sebesség. A szolgáltatásokban foglalt keret(ek) felhasználása után a mobilinternet nem lesz elérhető (0/0 kbit/s le- és feltöltési sebesség).
•    Amennyiben tarifája tartalmaz beépített adatmennyiséget, a kiegészítő adatforgalmi kerete(ke)t a tarifacsomagra vonatkozó ÁSZF-ben és ÜÁSZF-ben leírt feltételek szerint lehet felhasználni. A kiegészítő adatforgalmi keret(ek) felhasználása után belföldön forgalmi díjat nem számlázunk, a tarifacsomag szerinti sebességre lassítjuk az ÁSZF-ben és ÜÁSZF-ben leírt feltételek szerint.
•    A kiegészítő adatforgalom a megrendeléskori számlázási időszak adatforgalmi keretéhez adódik hozzá és a számlázási időszak végéig használható fel, a következő számlázási ciklusra nem vihető át.
•    Amennyiben rendelkezik egyszeri adatjeggyel, először mindig az egyszeri adatjegy adatkeretét csökkentjük. Ezt követően a tarifádban foglalt adatkeretet csökkentjük, végül a havidíjas adatcsomagba épített mennyiséget.
•    A forgalmi keret csökkentése 0,01 MB-os egységekben történik.
•    SMS-ben értesítjük, ha elhasználta a keret 80%-át, illetve ha eléri a 100%-ot.Megrendelés, aktiválás:
•    Egy időben az adatcsomagok közül csak egyet vehet igénybe. Ha csomagot vált, a meglévő csomagot töröljük.
•    Az adatcsomagot megrendeléstől számított 72 órán belül aktiváljuk. Aktiválásról SMS-t küldünk.
 


Az új Hordozható Vállalati Internet csomagok megrendelhetők:

Érdekli ajánlatunk? Kérjen visszahívást és kollégánk telefonon tájékoztatja!

Szakértő kollégáink a segítségére lesznek az igény felmérésben, célunk, hogy vállalkozásának leginkább megfelelő szolgáltatást nyújtsuk. Keressen minket!

Ajánlatkérés

Becsült maximális sebességre vonatkozó információk:

A Hordozható Vállalati Internet tarifacsomagokkal elérhető becsült maximális sebesség a mobil internet szolgáltatásra vonatkozóan a Szolgáltató által az előfizetői szerződésben vállalt le- és feltöltési sebesség, amelynek alapján a felhasználó tájékozódhat arról, hogy a Szolgáltató szolgáltatási területén a gyakorlatban milyen legnagyobb sebesség érhető el. A becsült maximális sebességről bővebb tájékoztatás a https://www.Yettel.hu/aszf oldalon érhető el.
A becsült maximális sebesség kizárólag belföldi, a Yettel hálózatán keresztül történő használat esetén érvényes. A havidíjba foglalt forgalmi keret nem vihető át a következő hónapra, elérése után az elérhető maximális le- és feltöltési sebesség 32/32 kbps, a túlforgalmazási díj belföldön 0 Ft.

Hálózatsemlegesség Yettel Vállalati Mobilnet
Hálózatsemlegesség Yettel Vállalati Internet