OneDrive

 
A OneDrive vállalati verziója egyszerűen használható és biztonságos tárhelyet kínál a felhasználók munkájához szükséges fájlok tárolására, szinkronizálására és megosztására.
 

Miért válassza szolgáltatásunkat?
 

  • 1 TB biztonságos online tárhely

  • Bármely eszközről elérhető ,akár offline is

  • A fájlok egyszerűen megoszthatóak bárkivel

  • Valós idejű közös munka  a dokumentumokon, verziókövetés

  • Egyszerűen beállítható jogosultsági szintek 

  • Ügyfélszolgálatunk bármikor rendelkezésére áll


 


 

Fájlok online tárolása, szinkronizálása és megosztása saját tárhelyen

A OneDrive vállalati verziója egyszerűen használható és biztonságos tárhelyet kínál a felhasználók munkájához szükséges fájlok tárolására, szinkronizálására és megosztására.
 

Fontosabb jellemzői


1 TB biztonságos online tárhely
 

Biztonságosan tárolhatja a munkájához használt fontos fájlokat, illetve a róluk készült mentéseket, és a fájlokat másokkal is megoszthatja. Az Office Online böngészős felületén könnyedén szerkesztheti dokumentumait, vagy közvetlenül is megnyithatja őket a funkciók-ban gazdag asztali Office-alkalmazásokban.

Bármely eszközön elérhető

A dokumentumokat bármilyen eszközről elérheti, amelyen támogatott böngésző fut; a Windows 7–8.1, Windows RT, iOS, Android és Windows Phone rendszerű eszközökön pedig natív alkalmazásokban is dolgozhat velük.

A fájlok egyszerű megosztása

A fájlokhoz alapértelmezésben csak Ön fér hozzá, de biztonságosan megoszthatja őket mind kollégáival, mind a vállalaton kívüli személyekkel. Könnyen szabályozhatja, hogy ki látja és ki szerkesztheti az egyes fájlokat.

Valós idejű együttműködés
 

Egyidejűleg, párhuzamosan dolgozhat másokkal a dokumentumokon az Office Online felületén vagy a hagyományos asztali Office-alkalmazásokban. Az automatikus verziókövetési funkciókkal követheti a változásokat, és megtekintheti a korábbi verziókat.

Offline elérés
 

A fájlok az offline használathoz szinkronizál-hatók, így internetelérés nélkül is dolgozhat velük. Az offline módban végzett változtatások automatikusan szinkronizálódnak a tárhellyel, amint készüléke újra rákapcsolódik az internetre.

Könnyű betanulás és kezelés
 

A szolgáltatás teljesen integrálva van az Office-ba és a Windows-környezetbe. A dokumentumokat az Office asztali alkalmazásaiból rögtön a felhőalapú tárhelyre mentheti. A PC Fájlkezelőjében közvetlenül másolhatja, áthelyezheti, átnevezheti és törölheti a fájlokat.


Legnagyobb biztonságban a felhőben!

A OneDrive üzleti verzióját a Microsoft különböző földrajzi térségekben elhelyezett adatközpontjaiból üzemelteti az összes adat folyamatos biztonsági mentésével. A professzionális adatvesztés-megelőzési és helyreállítási megoldások mellett az adatközpontok működését a nap 24 órájában magasan képzett biztonsági szakértők figyelik.

Kollégáink a rendelkezésére állnak, hogy segítséget nyújtsanak Önnek akár az elindulásban, akár a későbbi technikai problémák orvoslásakor. Lépjen kapcsolatba velünk! Elérhetőségünk hétköznap 9-től 17 óráig:
+3620 4222224; E-mail küldése

Beállításról, telepítésről információkat az Office 365 támogatói oldalán talál

Első bejelentkezés: Felhasználók létrehozása és rendszergazdai beállítások

Miután megkapta a One Drive for Business felhasználónevét és jelszavát, ezen a felületen tud bejelentkezni:
BEJELENTKEZÉS

Ha Ön először jelentkezik be, akkor kell végezni a szükséges adminisztrátori beállításokat. Ezt vagy Önnek kell megtenni első bejelentkezéskor vagy a Felhőszolgáltatások Ügyfélszolgálata (+3620 4222224; E-mail küldése)

Ha Ön szeretné elvégezni a beállításokat és létrehozni az Felhasználói Fiókokat munkatársainak, akkor ez a segédlet lesz segítségére:

Felhasználók létrehozása

Rendszergazdai beállítások

Ha létrejött az Ön felhasználói fiókja (e-mail cím - jelszó), akkor Ön elkezdheti használni a One Drive for Business 1 terrabyte-nyi tárhelyét.

A OneDrive vállalati verzió üzleti célokra szánt online tároló szolgáltatás, amely 1 TB-nyi területet nyújt. A szervezete által kezelt OneDrive vállalati verzió szolgáltatásbeli tárában dokumentumokat oszthat meg és használhat közösen munkatársaival.

A számos felhőtárhely-szolgáltató közül három vezető emelkedik ki: a Dropbox, a Box és a Google Drive. Ezek jól használható fogyasztói és vállalati profilú termékeket kínálnak, amelyeket a munkavállalók is könnyen telepíthetnek, aktiválhatnak és behozhatnak munkahelyükre. Ezekkel a szolgáltatókkal versenyezve négy alappillért lehet hangsúlyozni, amelyek megkülönböztetik a OneDrive vállalati verzióját:

Integráció az Office asztali alkalmazásaival 
A OneDrive vállalati verziója egységes tárhelyet biztosít az alkalmazottaknak a munkájukkal kapcsolatos összes fájl tárolásához; ennyiben hasonlít a versenytárs megoldásokhoz. Mi azonban több lépéssel tovább mentünk, és mély, natív integrációt biztosítunk az Office asztali alkalmazásaival (Word, Excel stb.), amelyek az üzleti hatékonyságnövelés terén szabványnak számítanak, és világszerte több mint egymilliárdos felhasználói táborral rendelkeznek.

A fájlok tárolásán és megosztásán túlmenő lehetőségek 
A OneDrive vállalati verziója tartalmazza az Office Online szolgáltatást, amellyel a felhasználók valós időben közösen dolgozhatnak közvetlenül az Office-ban, böngészős eléréssel. Más szolgáltatások is biztosítják a fájlok szinkronizálását és megosztását, de szerkesztésükhöz és a hatékony munkához szükség van külön Office-ra vagy egy másik irodai csomagra.

Nagyvállalati szintű funkciók
A népszerű fájlmegosztási szolgáltatások jellemzően elmaradnak a Microsoft mögött a szervezeti szintű szabályozás terén, köztük az adatvesztés és adatlopás kockázata, a szabályozói megfelelőség, valamint a jogi ügyekhez kapcsolódó fájlok feltárása és megőrzése („elektronikus adatfeltárás”) tekintetében. Ezzel szemben az Office 365-öt használó szervezetek erős rendszeradminisztrációs, felügyeleti és biztonsági funkciókhoz jutnak, amelyek több mint egy évtizednyi harcban edzett, a vállalati igények alapján továbbfejlesztett technológiákon alapulnak.

Ár 
Az önálló termékként kínált OneDrive vállalati verzió ára igen vonzó, hiszen alatta marad a legnagyobb versenytársaink által kínált azonos kategóriájú csomagok árának, különös tekintettel az 1 TB tárhelyre. Emellett egyes Office 365 csomagok, amelyek a OneDrive vállalati verzióját is tartalmazzák más olyan vállalati szintű szolgáltatásokkal együtt, mint a levelezés, az Office-alkalmazások és az online értekezletek, gyakran olcsóbbak, mint amennyiért versenytársaink a puszta online fájltárolást kínálják.

A Microsoft egy másik, OneDrive nevű társzolgáltatást is biztosít. Lehetséges, hogy Ön is használja már a OneDrive-ot dokumentumok és más tartalmak felhőben való tárolására. Ez a szolgáltatás az alábbiakban különbözik a OneDrive vállalati verziótól:

A OneDrive ingyenes személyes online tárhely, amelyet Microsoft-fiókkal vagy az Outlook.com-on keresztül használhat. A OneDrive-on dokumentumokat, fényképeket és más fájlokat menthet a felhőben, megoszthatja barátaival, és akár közösen is dolgozhat a tartalmakon. A felhasználás módja tetszőleges.

A OneDrive vállalati verzió üzleti célokra szánt online tároló szolgáltatás. A szervezete által kezelt OneDrive vállalati verzió szolgáltatásbeli tárában dokumentumokat oszthat meg és használhat közösen munkatársaival. A szervezet webhelycsoport-rendszergazdái határozzák meg, hogy milyen műveleteket hajthat végre a tárban.

Az ingyenes megoldások nem biztosítanak olyan szintű szabályozhatóságot és rendszeradminisztrációs lehetőségeket, amelyek vállalati szinten szükségesek az adatvesztés elleni védelemhez. Ha egy ingyenes megoldást használó alkalmazott kilép a cégtől, az ingyenes tárhelyen tárolt információk elvesznek. Ez munkakieséssel jár, az adatokat pótolni kell, ráadásul fontos vagy érzékeny üzleti információk szivároghatnak ki.

Minden egyes felhasználó 1 TB online tárhelyet kap. További tárterület bérlésére nincs lehetőség.

A OneDrive vállalati verziója jelenleg akár 20 ezer dokumentum tárolását és szinkronizálását biztosítja. A feltölthető fájlok maximális mérete 2 GB, és egyszerre több fájlt is fel lehet párhuzamosan tölteni.

AppStore-on mind Google Play-en elérhető a OneDrive alkalmazás, amivel a OneDrive for Business is használható.

2014 elején a Microsoft bejelentette, hogy a SkyDrive Pro márkanevet megszünteti, és helyette a OneDrive vállalati verzió megnevezést alkalmazza.


Még nem Yettel előfizető? Kérje ajánlatunkat!

Kérjük, töltse ki az adatlapot, és munkatársunk 2 munkanapon belül visszahívja.

Az adószám megadás után érvényesítse azt az Adószám ellenőrzése gombbal. A megkeresési igényét csak ezután tudja nekünk továbbítani.

Már ügyfelünk?

Vegye fel a kapcsolatot Ügyfélmenedzserével, vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken!

  • Kiemelt ügyfelek: 1779
  • Prémium ügyfelek: 1776
  • Közbeszerzési ügyek: kozbeszerzes@yettel.hu
  • 100 kártya feletti ajánlatkérés esetén:  largetopmnc@yettel.hu