Válassz kiegészítő mobilnetet új üzleti hordozható internet tarifádhoz! 
 

Üzleti Net egyszeri adatjegy

10GB Üzleti Net
3091 Ft / megrendelés (nettó)

10 GB adat belföldön, ebből 9,5 GB  mobilnet az 1. roaming díjzónában is felhasználható

25GB Üzleti Net
4236 Ft / megrendelés (nettó)

25 GB adat belföldön, ebből 13 GB  mobilnet az 1. roaming díjzónában is felhasználható

100GB Üzleti Net
4717 Ft / megrendelés (nettó)

100 GB adat belföldön, ebből 15,8 GB  mobilnet az 1. roaming díjzónában is felhasználható

Üzleti Net megújuló adatcsomagok üzleti ügyfeleknek

10 GB megújuló Üzleti Net
3091 Ft számlázási ciklusonként (nettó)

10 GB adat belföldön, ebből 9,5 GB  mobilnet az 1. roaming díjzónában is felhasználható

25 GB megújuló Üzleti Net
4236 Ft számlázási ciklusonként (nettó)

25 GB adat belföldön, ebből 13 GB  mobilnet az 1. roaming díjzónában is felhasználható

100 GB megújuló Üzleti Net
4717 Ft számlázási ciklusonként (nettó)

100 GB adat belföldön, ebből 15,8 GB  mobilnet az 1. roaming díjzónában is felhasználható

A tarifacsomagok havidíja a Központi Statisztikai Hivatal által közzétett éves átlagos fogyasztói árindex mértékével változik, a közlemény közzétételét követő 60 napon belül.

 • A 10 GB, 25 GB és 100 GB egyszeri adatjegy szolgáltatások egyszeri díjas, a tarifacsomag feltételei szerint felhasználható adatmennyiséget tartalmazó szolgáltatások, melyeket az új  Kisvállalkozói Internet tarifacsomagokhoz lehet igénybe venni 2021. május 27-től visszavonásig.  A szolgáltatás megnöveli az éppen rendelkezésre álló (tarifacsomagban foglalt) keret mennyiségét. A szolgáltatásban foglalt adatmennyiség az adatjegy megrendeléstől számított 30 teljes napig használható fel. A 30 teljes nap leteltét követően az eredeti (tarifacsomagban foglalt) keret mennyiség lesz újra elérhető.

  Amennyiben a korábban megrendelt adatjegy érvényességi idején, azaz 30 napon belül újabb adatjegy rendelés történik, abban az esetben a korábbi rendelésből még fel nem használt adatmennyiséghez hozzáadódik az újabb adatjegyben foglalt mennyiség és a teljes adatkeret az utolsó adatjegy megrendelésétől számított 30 napig használható fel.

 • Egyszeri adatjegy bármennyiszer rendelhető, akár napon belül is. Ugyanaz az adatmennyiség is megrendelhető többször napon belül. 

 • Amennyiben a korábban megrendelt adatjegy érvényességi idején, azaz 30 napon belül újabb adatjegy rendelés történik, abban az esetben a korábbi rendelésből még fel nem használt adatmennyiséghez hozzáadódik az újabb egyszeri adatjegyben foglalt mennyiség és a teljes adatkeret az utolsó adatjegy megrendelésétől számított 30 napig használható fel. 

 • A megújuló adatjegy 10 GB, 25 GB és 100 GB forgalmi keretet biztosít mindaddig, amíg le nem mondod a szolgáltatást. A forgalmi keret a tarifában foglalt forgalmi kereten felül értendő. Az új  Kisvállalkozói Internet tarifacsomagokhoz lehet igénybe venni 2021. május 27-től, visszavonásig.

Adatmennyiség

 • Amennyiben a tarifád tartalmaz beépített adatmennyiséget, a kiegészítő adatforgalmi kerete(ke)t a tarifacsomag szerinti kínált sávszélességgel lehet felhasználni. A kiegészítő adatforgalmi keret(ek) felhasználása után belföldön forgalmi díjat nem számlázunk, a tarifacsomag szerinti sebességre lassítjuk a kínált sávszélességet.

 • Amennyiben a tarifád nem tartalmaz beépített adatmennyiséget, abban az esetben a kiegészítő adatforgalmi keret(ek) a következő kínált sávszélességgel használhatod: 7 Mbit/s letöltési sebesség, 2 Mbit/s feltöltési sebesség. A szolgáltatásokban foglalt keret(ek) felhasználása után a mobilinternet nem lesz elérhető (0/0 kbit/s le- és feltöltési sebesség).

 • A kiegészítő adatforgalom a megrendeléskori számlázási időszak adatforgalmi keretéhez adódik hozzá és a számlázási időszak végéig használható fel, a következő számlázási ciklusra nem vihető át.

 • Amennyiben rendelkezel egyszeri adatjeggyel, először mindig az egyszeri adatjegy adatkeretét csökkentjük. Ezt követően a tarifádban foglalt adatkeretet csökkentjük, végül a havidíjas adatcsomagba épített mennyiséget.

 • A forgalmi keret csökkentése 0,01 MB-os egységekben történik.

 • SMS-ben értesítünk, ha elhasználtad a kereted 80%-át, illetve ha elérted a 100%-ot.

Megrendelés, aktiválás:

 • Egy időben az adatcsomagok közül csak egyet vehetsz igénybe. Ha csomagot váltasz, a meglévő csomagodat töröljük.

 • Az adatcsomagot megrendeléstől számított 72 órán belül aktiváljuk. Aktiválásról SMS-t küldünk.

Megrendelhető:

 • Yettel üzletekben
 • Üzleti Telefonos Ügyfélszolgálaton
 • 1220-as menürendszer
 • Yettel online ügyfélszolgálati oldalon


Lemondható:

 • Yettel üzletekben
 • Üzleti Telefonos Ügyfélszolgálaton
 • 1220-as menürendszer
 • Yettel online ügyfélszolgálati oldalon


Még új vagy a netezés világában? 

Olvasd el a fogalommagyarázatunkat!

Adat: Minden esetben mikor internetezel a telefonodon, adatot használsz. Böngészel, közösségi oldalra látogatsz, megnézel egy videót, letöltesz egy képet. Az adatot meghatározott mennyiséget tartalmazó csomagokban vásárolhatod meg. Minél többet netezel, annál több adatra van szükséged.

Adathasználat: Ha a mobilodon felmész az internetre vagy elkezdesz alkalmazásokat használni, adatot fogyasztasz. Vedd figyelembe, hogy a készülékeden lévő appok a háttérben, külön jelzés, illetve figyelmeztetés nélkül is adatot forgalmazhatnak: letöltik új üzeneteidet, frissítik az időjárási adatokat, illetve ellenőrizhetik azt, hogy van-e frissebb verzió, amelynek letöltését felajánlják neked. Ezek a háttérben zajló szinkronizálások, ugyanolyan adathasználatnak számítanak, mint amikor te magad böngészel, videókat nézel, zenét hallgatsz. Beállításokkal korlátozhatod az alkalmazások adathasználatát, pl. csak WIFI esetén frissítsen.

MB/GB: Az adat mértékegysége. MB: megabájt, GB: gigabájt. 1 GB = 1024 MB

Mobilnet keret / adatkeret: Az az internetezésre használható, előre meghatározott mennyiségű adat, amelyet annak érvényességi idejéig használhatsz. Mobilnet keretet tartalmazhat a tarifacsomagod, vagy vásárolhatsz kiegészítő adatjegyet vagy plusz adatcsomagot, amelyekkel bővítheted már meglévő keretedet.

Adathasználat követése: Érdemes figyelned mobilnet kereted alakulását, így nem ér váratlanul, ha hirtelen elfogy az adatkereted. Időben bővítheted új adatcsomag vásárlásával, hogy tovább tudd nézni a videókat, böngészhess és oszd meg élményeidet a neten. Mobilnet kereted alakulásáról folyamatosan frissülő információt az ingyenes Yettel alkalmazásban találsz. A legtöbb okostelefon beállíthatod, hogy figyelmeztessen, ha elértél bizonyos adatmennyiséget.

Adatkeret felhasználása: Ez az a helyzet, amikor elhasználtad az összes rendelkezésedre álló adatot. Két dolog történhet veled ezután. Vagy lassítjuk a sebességedet, vagy teljesen megállítjuk attól függően, milyen adatcsomaggal rendelkezel. Ha a lassítás után tovább internetezel, akkor ezért nem kell külön díjat fizetned. SMS-ben értesítünk, ha elhasználtad a kereted 80%-át, illetve ha elérted a 100%-ot.

Adatkeret felhasználása az EU-ban és az 1-es díjzóna más országaiban
Az EU-s adatkeretek nem plusz adatkeretet jelentenek a meglévő belföldi keretek felett, hanem a belföldi keretek egy része (vagy egésze) nagyobb földrajzi területen használható fel azáltal, hogy nem csupán belföldön, hanem az 1-es roaming díjzónában is érvényes.

Az EU-s adatkeret elérésekor SMS értesítést küldünk. Ezt követően - ha még rendelkezésre áll - a fennmaradó belföldi adatkeret kerül felhasználásra 1,082 Ft/MB többletdíj terhelése mellett. A belföldi keret kimerítése után az adatkapcsolat megszakad.Az adatforgalmazás a továbbiakban a számlázási ciklus végéig nem lehetséges. Ez a belföldihez hasonló módon kiegészítő adat szolgáltatás megrendelésével oldható fel. Ekkor az abban foglalt EU-s keret kerül felhasználásra, többletdíj nem terhelődik.

Kiegészítő adatjegy: Ha elfogyott a mobilneted, de szeretnéd továbbra is a megszokott sebességen folytatni a netezést, akkor az egyszeri, kiegészítő adatjegyet érdemes megrendelned. Egy ilyen adatjegy kártyás tarifacsomag mellé a megrendeléstől számított 1 vagy 7 teljes napig, számlás tarifacsomag mellé 30 napig érvényes és megrendelésenként egy egyszeri díj kerül levonásra.

Havidíjas / plusz adatcsomag: Ha nem csak esetenként, hanem rendszeresen nagyobb mobilnet kerettel szeretnél internetezni, akkor a havidíjas adatcsomagjaink közül válassz. Ezt a csomagot elég egyszer megrendelni, ezt követően minden hónapban rendelkezésedre áll majd a megnövelt adatmennyiség. A havidíjas adatcsomag ára minden hónapban megjelenik majd a számládban, ha kártyás tarifacsomagod van, akkor pedig az egyenlegedből kerül levonásra a szolgáltatás havidíja.

Adatjegyek és adatcsomagok érvényessége:

 • számlás előfizetők esetén: Egyszeri adatjegyek esetén megrendeléstől számított 30 nap, megújuló adatcsomagok esetén mindig az adott számlázási időszak vége. A számlázási időszakodat a számlán találod, de ellenőrizheted a Yettel online felületén vagy telefonon a 1220-on, vagy az üzletekben is megtudhatod.

Sebesség: Az általad használt szolgáltatás sebessége azt jelenti, hogy milyen gyorsan tudsz adatot fogadni és küldeni internetezés során. Minél nagyobb ez a sebesség, annál gördülékenyebben, gyorsabban töltődnek be az oldalak, a videók, tudod használni a netet.

Sebesség korlátozása: Amennyiben az adott időszakban rendelkezésedre álló adatkeretet teljesen elhasználtad a sebességedet korlátozzuk, de a jó hír, hogy nem kell mást tenned mint az oldalon fentebb megrendelni egy kiegészítő adatjegyet vagy egy plusz mobilnet csomagot és tovább netezhetsz.

WiFi és mobilnet: A WiFi hálózatot mobilnet csomagod mellett is szabadon választhatod. Amennyiben WiFi hálózatra csatlakozol, internetezés közben a mobilnet keretedet nem fogyasztod.

A becsült maximális sebesség Üzleti Net tarifacsomagok esetén, 4G+/LTE Advanced hálózaton (le- és feltöltési irányban): 300/60 Mbit/s. Az előfizető által ténylegesen tapasztalt sebesség értékét, a mobiltechnológia sajátosságaira tekintettel, több körülmény egyidejűleg befolyásolja (pl. mobil-jelerősség, az adott területen egyidejűleg jelen lévő előfizetők száma, elérhető technológia, az előfizető által használt végberendezés típusa). Az egyéb szolgáltatásminőségi követelményekről és célértékekről bővebb tájékoztatás az ÁSZF  oldalon érhető el.Hálózatsemlegesség Yettel Megújuló Üzleti Net
Hálózatsemlegesség Yettel Üzleti Net