HUAWEI Mate 20 Pro 128 GB Dual SIM, viharkék

Az ikonikus négyszögletű keretbe foglalt tripla Leica kamera és a vaku hűen követi a Mate sorozatra jellemző kamerakialakítási koncepciót. A 4200 mAh-s akkumulátor az intelligensebb AI-teljesítménykezeléssel biztosítja a szükséges hátteret a mindennapi munkához és a szórakozáshoz.

Az elő- és hátlapon is ívelt üvegborítást a készülék oldalain leheletvékony fém keret egyesíti, a megjelenítő felett pedig egy viszonylag széles szenzorsáv lóg a kijelzőbe.
A felszín alatt is temérdek újítást kapunk, hisz a készülékben debütált a Huawei legfrissebb Kirin-chipje a 980-as, a 7 nanométeres, 8 magos lapka megduplázott NPU-val, valamint 6 gigabyte RAM-mal kiegészülve kínál eszméletlen teljesítményt még izzasztó hardverműveletek során is. 

4200 mAh
Akku
Tripla Leica
Kamera
6,39"
Kijelző
Android 9
Oprendszer
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!
1

Huawei Mate 20 pro

Huawei Mate 20 pro

A Mesterséges
Intelligencia új korszaka

Korlátlan emberi képzelet – ez az, ami az új HUAWEI Mate 20 Pro telefont inspirálja.
A technológiai áttörések elmossák a határt az álom és a valóság között

Ikonikus dizájn

Az esztétikum és az innováció találkozása

Alkoss képet a világról!

Az ikonikus négyszögletű keretbe foglalt tripla Leica kamera és a vaku hűen követi a Mate sorozatra jellemző, középpontba helyezett, egyszerű kamerakialakítási koncepciót, és ezzel a HUAWEI Mate 20 telefonnál is biztosítja a már jól megszokott esztétikumot. Tárd szélesre az ablakot, és fedezd a fel a világot.

Igazi remekmű

Valódi mestermunka tökéletesre kidolgozott 3D-üvegből, finom ívekből és a telefon készülékházába olvadó illesztésekből. A harmonikus érintés szimfóniája a kezeid között.

Ejtsd rabul a fényt

A természet gazdag színei inspirálták a HUAWEI Mate 20 készüléket. A fény gyönyörűen csillan meg a készülék viharkék hátlapján, egyedi hiperoptikás mintázatú csillogást hozva létre. Ez a különleges üvegfelület csúszásmentes, és taszítja az ujjlenyomatokat.

A művészet egyensúlya

A HUAWEI Mate 20 Pro vonalai és funkciói ugyanúgy olvadnak egymással harmóniába, mint a műalkotásokban. Tetszetős kialakítása miatt a mérete ellenére öröm a telefonra nézni és kézbe venni.

A világ egy nagy játszótér

Az élet felfedezés. Vidd magaddal a HUAWEI Mate 20 Pro telefont, akár ragyog a nap, akár borús az ég. Az IP68 besorolású víz- és porállóság1 azt jelenti, hogy nem kell aggódnod, ha a telefonra ráborul vagy ráfröccsen egy kis folyadék.

Huawei Mate 20 pro

Teljesítmény

Soha nem látott erő és intelligencia

A világ első számú 7 nm-es mobil MI lapkakészlete


A Kirin 980 iparágvezető 7nm-es feldolgozási technológiája közvetlen sebességjavulást és nagyobb energiahatékonyságot eredményez.

A korszerű és rugalmas többmagos CPU-és GPU-architektúra alkalmazásával jelentősen megnövekedett a készülék feladatvégzési és műveleti sebessége. A kettős neurális feldolgozóegység (DUAL-NPU) egyik része masszív AI-számításokat végez, míg a másik konkrét feladatokra összpontosít, óriási hatékonyságnövekedést és drasztikusan jobb felhasználói élményt hozva létre.

A lehető legnagyobb sebesség

A HUAWEI Mate 20 Pro a világ első 1,4 Gbps3 LTE Cat.21 okostelefonja, amely akár 1733 Mbps3 Wi-Fi letöltési sebességet is támogat. Élvezd a gyors, zökkenőmentes adatkapcsolatot bárhol, bármikor.

Pontos GPS

Az L1&L5 kettős frekvencia egyidejű felhasználásával a HUAWEI Mate 20 Pro telefonnal mindig pontosabban és könnyebben találhatod meg az úti célt, még a felhőkarcolókkal vagy bonyolult útelágazásokkal övezett városközpontokban is.

Huawei Mate 20 pro

Huawei Mate 20 proEnergia

Hosszabb, biztonságosabb, gyorsabb

Masszív kapacitás

A hosszú üzemidő mindig is a Mate sorozat jellemzője volt. A nagyobb, 4200 mAh-s4 akkumulátor az intelligensebb AI-teljesítménykezeléssel biztosítja a szükséges hátteret a mindennapi munkához és a szórakozáshoz.

Huawei Mate 20 pro


Megbízható erőforrás

A 40 W-os5, biztonságos gyorstöltési rendszert igazoló TÜV-tanúsítvánnyal rendelkező HUAWEI szupergyors töltés a HUAWEI Mate 20 Pro telefont erős, megbízható társsá teszi. A készülék akkumulátora 30 perc alatt akár 70%-ra is feltölthető6.

Tripla Leica kamera

Engedd szabadjára a kreativitásod!

Új tripla Leica kamera

Az új, mesterséges intelligencián alapuló tripla Leica kamera olyan lenyűgöző módon fedi fel minden egyes fényképen az élet drámai szépségét, színeit és gazdag összetettségét, hogy elakad a lélegzete.

Az eltérő helyzetekhez kialakított kamerák közül a 40 MP-es fő RGB-objektív gondoskodik a fényképek részletgazdagságáról, a 8 MP-es teleobjektívvel a távoli témákra tud ráfókuszálni, az új 20 MP-es Leica ultraszéles látószögű kamera pedig tökéletes megoldás tájképekhez és makrókhoz.

Huawei Mate 20 pro

Alkoss tágabb képet a világról

Ne hagyd, hogy a kamera korlátozza a látásmódod. A Leica ultraszéles látószögű objektívjével impozánsan széles perspektívában készíthetsz képeket még szűk helyekről is.

Lépj közelebb

Örökíts meg olyan részleteket és meglepő vonásokat, mint soha korábban. A Leica ultraszéles látószögű kamerával már 2,5 cm-ről is készíthetsz extrém közeli képeket. Fedezd fel a világot új perspektívából.

Fényképezés a mesterséges intelligencia segítségével

A még korszerűbb, 1500 témát és 25 kategóriát felismerni tudó mesterséges intelligenciával támogatott fényképezés mostantól már külön tudja választani egy adott fényképen belül a témákat és a jeleneteket. A készülék automatikusan és pontosan állítja be a színeket, a fényerőt és a kontrasztot, pontosan úgy, mintha egy festő keverné ki a tökéletes színeket a festőpalettájáról.

Ejtsd rabul az éjszakát

A HUAWEI korszerű, mesterséges intelligenciát alkalmazó képstabilizálását használó HUAWEI Mate 20 Pro éjszakai módjával hitetetlenül elmosódásmentes és éles képeket készíthetsz szabad kézből még gyenge fényviszonyok mellett is. Az éjszakai mód a nagy kontrasztú témákat is ki tudja egyensúlyozni, és így minden körülmények között hihetetlen képeket készít.

Huawei Mate 20 pro

AI filmműv­észet

Készíts olyan videókat, mint egy filmrendező

Huawei Mate 20 pro

Biometrikus technológia

Duál biometrikus innováció – szabadítsd fel az élet lehetőségeit

3D-s készülékzár-feloldás arc alapján

Hatalmas ugrás a pontosságban és biztonságban. A több mint 30 000 pontot feldolgozni képes 3D-s mélységészlelő kamerának köszönhetően a HUAWEI Mate 20 Pro könnyedén felismer Téged, és egy másodperc töredéke alatt feloldja a telefon zárolását. Az arcazonosítóval biztonságosan hozzáférhetsz a lezárt alkalmazásokhoz és személyes adatokat tartalmazó privát képernyőhöz is.Keltsd életre a játékát

Olvass be egy játékot a 3D-s mélységészlelő kamerával, és hozz létre egy élő AI modellt. Nem csak képeket készíthetsz róla, hanem felvehetedazt is, ahogy halad vagy táncol az asztalán. Élvezd ki az interakcióban rejlő szórakoztató lehetőségeket, és oszd meg a barátaival.

Mutasd meg a mókás oldalad

Fejezd ki pontosan az érzelmeid a szórakoztató 3D-s élő Emojikkal. Vagy próbáld meg valaki más arcát megeleveníteni a saját gesztusaiddal. Néha a legegyszerűbb dolgok megosztása csalja a legnagyobb mosolyt az arcokra.

Képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó

Az ergonomikus kialakítással és a dinamikus nyomásérzékelési technológiával elég csak felemelned az ujjad, és megérintened a képernyőt, a lezárt telefonod pedig biztonságosan és azonnal feloldásra kerül.


EMUI

Hagyd, hogy a természet is csatlakozzon a minőségi élethez

Öleld magadhoz az életet

Fedezd fel a természet apró részleteit, és ahogy ezek visszatükröződnek az új EMUI 9.0 felhasználói felületen. A leegyszerűsített felhasználói felülettel és interakciós lehetőségekkel még korszerűbben és gördülékenyebben használhatod a mobiltelefonod, így az még könnyebben megtalálja a helyét az életedben.

Vezeték nélküli kivetítés

Szabadulj meg a vezetékektől. A HUAWEI Mate 20 Pro lehetővé teszi projektprezentációk, játékok vagy videók azonnali kivetítését egy nagyobb képernyőre9, amivel teljessé válik a megosztás élménye. A PC-üzemmód használatától függetlenül továbbra is tudsz üzeneteket küldeni, vagy telefonhívásokat lebonyolítani úgy, hogy közben a készülék gondoskodik arról, hogy ezek bizalmasak maradjanak.

Huawei Mate 20 pro

Tartozékok
Fedezd fel a víz szépségét

A búvártokkal és az egyszerűen használható víz alatti kameramóddal a HUAWEI Mate 20 Pro telefonnal 5 méter mélységig merülhetsz a vízbe, hogy megörökítsd a gazdag színekben pompázó tengeri életet, vagy döbbenetes portrékat készíts.

Kifejezetten Rád szabva

Kiváló minőségű tokok széles köre áll rendelkezésre a különféle körülmények és követelmények közötti használathoz, hogy a HUAWEI Mate 20 Pro a lehető legjobb társad lehessen.    A besorolás a készülék édes vízben, 1,5 méteres mélységben, legfeljebb 30 percig tartó bemerítési tesztjén alapul.
    Az összes adat és referenciaérték belső tesztelésen alapul. Az eredmények az eltérő környezetek függvényében eltérők lehetnek.
    Az adatok elméleti számításon alapulnak, és a teljesítmény a tényleges környezet, valamint a felhasználók által használt szolgáltatói hálózat függvényében eltérő lehet. A teljesítmény továbbá az egyes országokban elérhető típusok és verziók miatt is eltérhet.
    Jellemző érték. A HUAWEI saját laboratóriumában végzett tesztek alapján. Az akkumulátor tényleges üzemideje a használattól függ.
    Maximális adat Csak a 40 W-os HUAWEI SuperCharge töltővel és kábellel elérhető.
    A HUAWEI saját laboratóriumában végzett tesztek alapján. Laboratóriumi tesztelési környezet: 25 °C, relatív páratartalom: 45–80%. A HUAWEI 40 W-os SuperCharge töltővel és kábellel a telefont 1%-os töltöttségről töltötték 4G-s hálózati készenléti állapotban.
    Maximális adat Csak a 15 W-os HUAWEI vezeték nélküli gyorstöltővel és kábellel elérhető. Külön kapható.
    Nem minden vezeték nélküli töltést támogató eszköznél működik.
    Miracast technológiát támogató képernyőt igényel.

*A fenti oldalakon látható termékképek és megjelenített tartalmak csak tájékoztatásul szolgálnak. A tényleges termékfunkciók és -jellemzők (így többek között a megjelenés, szín és méret), valamint a ténylegesen megjelenő tartalom (így többek között a hátterek, a felhasználói felület és az ikonok) eltérőek lehetnek. **A fenti oldalakon szereplő valamennyi adat a Huawei belső laboratóriumaiból származó elméleti érték, amely bizonyos körülmények között elvégzett tesztek eredménye. További információkért tekintse meg a fent említett termékadatokat. A tényleges adatok az egyes termékektől, szoftververzióktól, alkalmazási körülményektől és környezeti tényezőktől függően eltérőek lehetnek. Minden adat függ a tényleges használattól. ***A pontos termékadatok, -jellemzők és -funkciók megjelenítése céljából az egyes gyártási tételeket, illetve a gyártás és ellátás tényezőit érintő valós idejű változások miatt a Huawei valós idejű módosításokat végezhet a fenti információs oldalak szöveges leírásait és képeit illetően, hogy az adatok megfeleljenek a termékek tényleges teljesítményének, jellemzőinek, mutatóinak és alkotóelemeinek. A termékekre vonatkozó információk ennek megfelelően értesítés nélkül változhatnak, illetve módosulhatnak.

Technikai részletek

Fizikai jellemzők
Súly 189 g
Méret 157,8 x 72,3 x 8,6 mm
Kialakítás Érintőképernyős
Rendszer
Operációs rendszer Android
Elérhető legmagasabb szoftververzió 9
Processzor típusa HUAWEI Kirin 980 2 x Cortex A76 2,6 GHz + 2 x Cortex A76 1,92 GHz + 4 x Cortex A55 1, 8 GHz
Processzormagok száma 8
Memória
RAM 6 GB
ROM méret 128 GB
Külső memória támogatás Igen
Akkumulátor
Akku típusa Li-Ion
Akku kapacitása 4 200 mAh
Kijelző
Kijelző típusa OLED
Kijelző átlója 6,39 "
Felbontás 3120 x 1440 (2K), 538 PPI
Színmélység 16M
Kamera
Előlapi kamera 8 megapixel
Kamera részletek Tripla Leica: 40 MP (színes) + 20 MP (színes) + 8 MP (színes) , f/1.8 + f2.2 + f2.4 rekesz, autofókusz támogatása (mély fókusz, fázisfókusz, kontrasztfókusz, lézerfókusz)
Csomag tartalma
Töltő Van
Hálózat
SIM kártyák száma Dual SIM
VoLTE képes Igen
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
USB csatlakozó típusú USB Type-C
USB Verzió 3,1
Helymeghatározás AGPS, Beidou, GPS, Galileo, Glonass, QZSS
Fülhallgató USB Type-C Stereo
Wi-Fi Van
Bluetooth Van
Bluetooth verzió Bluetooth 5.0
NFC támogatás Igen
Biztonsági funkciók
Képernyőfeloldás Ujjlenyomat-olvasó

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.