HUAWEI P smart Pro 128GB Dual SIM, éjfekete

A 48 MP-es szuper nagyfelbontású fő kamera még tisztább és élesebb fényképeket eredményez, a 8 MP-es ultraszéles látószögű lencsével és a 2 MP-es mélységérzékelő kamerával kiegészítve a tripla hátlapi kamera kiemelkedő fényképek elkészítését teszi lehetővé.

A 16 MP-es előlapi kamera egy pillanat alatt automatikusan felugrik amikor szelfit szeretnél készíteni és visszabújik, amikor elkészítetted a képet.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Dual
SIM
48 MP
kamera
4000 mAh
akkumulátor
128 GB
tárhely
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!
1

HUAWEI Ultra FullView Kijelző

A rendkívüli 6,59"-es HUAWEI Ultra FullView kijelző 91% -os kijelző-készüléktestarányával nagy betekintést biztosít notch nélkül, míg a 2340 x 1080 FHD+ kijelző a 391PPI-vel tisztább és fényesebb színeket jelenít meg a kijelzőn2. Élvezd a megnövelt és magával ragadóbb képi élményt, a játéktól a videólejátszáson át az olvasásig.
 

A fény játéka

A HUAWEI P smart Pro dizájnját a fény és árnyék játéka inspirálta, és 2 szemet gyönyörködtető színben érhető el. A 3D ívelt kialakítású csiszolt üvegtestnek köszönhetően kényelmesen simul a kezedbe.
 

Oldalsó ujjlenyomat-olvasó

A továbbfejlesztett oldalsó ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően 0,3 mp3 alatt felold a készüléked. A bekapcsoló gombba integrált ujjlenyomat-olvasó hosszú lenyomásával 1 másodperc alatt érhető el a hang alapú asszisztens és 3 másodpercnyi gombnyomás után kikapcsolja a készüléket4.
 

48 MP Tripla kamera5

A nagyfelbontású 48 MP-es hátlapi kamera segít megörökíteni a legfinomabb részleteket is kristálytiszta minőségben, miközben a 8 MP-es ultraszéles látószögű lencsével és a 2 MP-es mélységérzékelő kamerával kiegészítve a tripla hátlapi kamera kiemelkedő fényképek elkészítését teszi lehetővé.
 

48 MP Szuper AI kamera

A 48 MP-es szuper nagyfelbontású fő kamera még tisztább és élesebb fényképeket eredményez, míg az AI algoritmus hatékonyan segít, hogy a legtöbbet hozd ki a képeidből minden felvételnél.

Huawei P smart PRO


120° Ultraszéles látószögű kamera

Stílusos és áramvonalas; A HUAWEI P30 lite kényelmesen illeszkedik a tenyeredbe. A vékony 3D lekerekített üveg dizájn egykezes használatra lett tervezve.
 

Automatikus felugró szelfi kamera

A 16 MP-es előlapi kamera egy pillanat alatt automatikusan felugrik amikor szelfit szeretnél készíteni és visszabújik, amikor elkészítetted a képet. A továbbfejlesztett mesterséges intelligencia által támogatott szépítő algoritmus segít, hogy a legjobb formád mutasd minden képen még gyenge fényviszonyok között is.

Huawei P smart PRO


6 GB + 128 GB nagy tárhely

Tárold minden felejthetetlen emléked a 128 GB-os nagy tárhelyen. Az EROFS szuperfájl-tömörítési technológia nagymétékben javítja az átviteli sebességet és helyet takarít meg, így még több szívednek kedves pillanatot őrizhetsz meg.
 

4000 mAh akkumulátor

A 4000 mAh nagyteljesítményű akkumulátorral a HUAWEI P smart Pro támogatja a folyamatos hívást6 akár 40 órán keresztül, a zenelejátszást akár 80 órán keresztül és a videólejátszást akár 9 órán keresztül7. Szabadulj meg a külső akkumulátortól és koncentrálj a napi feladataidra.
 

Kirin 710F, prémium teljesítmény

A továbbfejlesztett Kirin 710F nyolcmagos lapkakészlet hatékonyan növeli a futtatási sebességet és csökkenti az energiafogyasztást. A telefon simán dolgozik, még akkor is, ha grafikaigényes játékot játszol, vagy élő közvetítést nézel.

 

1.A FullView kijelző a szokásos megjelenítési stílusra utal, keskeny előlapszélességgel és nagy kijelző-készüléktest aránnyal. A kijelző-készüléktest arány kiszámítási módszer: AA terület / elülső TP terület.
2.Az adatok a HUAWEI laboratóriumokból származnak.
3. Az adatok a HUAWEI laboratóriumokból származnak. A tényleges feloldási sebesség kissé eltérhet az aktuális felhasználási szituáció függvényében.
4. Az adatok a HUAWEI laboratóriumokból származnak.
5. A tripla hátlapi kamera egy 48 MP-es nagyfelbontású kamerát, egy 8 MP-es ultraszéles látószögű kamerát és egy 2 MP-es mélységérzékelő kamerát foglal magába.
6. A GSM hívás támogatása.
7. A 4000 mAh jellemző érték. A HUAWEI laboratóriumi teszteredményei alapján. Az akkumulátor élettartama a tényleges használati helyzetektől függ.

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.