Nokia 5.4 64 GB, sarkvidék kék

Ismerkedj meg a Nokia 5.4 készülékkel. Részesülj a teljeskörű élményben – fejlett videofelvétel és filmes effektusok. Lenyűgöző részletességgel rögzítheted a világot. Játssz a
profik között, mert a dinamikus Qualcomm® Snapdragon™ 662 processzorral ez akár 2 napig is lehetséges. Legyél folyamatosan a csúcson! Készen áll az Android™ 11 és újabb verziókra, így dolgozhatsz és játszhatsz bárhol, bármikor a közös utazás során.

6,4"
kijelző
48+5+2+2 MP
kamera
4000 mAh
akkumulátor
Dual
SIM
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Megérkezett a Nokia 5.4 telefon!
 

Elegáns külső

A Nokia 5.4 egy jól összerakott, letisztultan elegáns, megbízható készülék. A 6.4” IPS LCD kijelző csodás képi világot nyújt és a szabadban is kiválóan olvasható. A telefon bal fenti sarkában található az előlapi kamera, amivel kiemelkedő szelfiket tudsz csinálni. A telefon egy csodaszép, fényes hatású kék hátlapot kapott, aminek a közepén a Nokia felirat, egy könnyen elérhető ujjlenyomat-olvasó, illetve egy négykamerás rendszer található. A kijelző méretéből adódóan a telefon tökéletesen alkalmas filmnézésre, illetve a magas teljesítményű processzor miatt akár telefonos játékokra is. 

Négykamerás rendszer

A Nokia 5.4-el lenyűgöző részletességgel rögzítheted a világot. A gyönyörű képekért elsősorban a 48 MP főkamera felel. Ezen kívül a hátlapon található még egy 5 MP ultraszéles látószögű kamera, egy 2 MP makrókamera és egy 2 MP mélységszenzor. Legyen szó széles tájképről vagy egy közeli makró fotóról, az 5.4 nem fog cserbenhagyni. Az előlapon egy 16 MP kamera található, amivel éles és részletgazdag szelfiket csinálhatsz.  A Nokia 5.4 akkor is megbízható társ marad, ha fényképezés helyett inkább videók készítésével mutatnád meg a kreatív oldaladat. A hátlapi kamerával 4K/30 FPS-ben, vagy 1080p/30 FPS-ben tudsz videókat készíteni fejlett videófelvételi módban, különböző filmes effektusokkal. 

Hardver és szoftver

A Nokia 5.4 elegáns külsője egy nagyteljesítményű, 8 magos Qualcomm® Snapdragon™ 662 processzort rejt. Ennek köszönhetően a telefon dinamikusan és akadásmentesen működik, valamint az appok gyors váltogatása is zökkenőmentesen történik. A relatíve széles átmérőnek és a gyors processzornak hála az 5.4 tökéletes élményt biztosít telefonos játékok használata közben is. A készülékre aktív használat közben sem jellemző a túlmelegedés, ezért semmi sem fogja megszakítani az örömteli játékot. A Nokia 5.4 4 GB RAM-mal és 64 GB ROM-mal tökéletes a mindennapi használatra, azonban ha mégsem lenne elég a tárhely, akkor külső memóriakártyával lehetőségünk van bővíteni azt. A készülékben egy 4000 mAh akku kapott helyet, ami egész nap kitart. A hosszantartó üzemidőn kívül a készülékhez jár egy 10 wattos töltő is, hogy ne kelljen az akku miatt aggódnod. A telefon egyik különlegessége, hogy támogatja az NFC-t, vagyis tudunk a telefonal is fizetni a boltokban. 
 

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Az új eszközökre az értékesítéstől (online megrendelés esetén az átvételtől) számítva a garancia az alábbiak szerint érvényes:

a 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
a 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 
Az újszerű eszközökre az értékesítéstől (online megrendelés esetén az átvételtől) számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.