realme GT Master 128 GB Dual SIM, szürke

Az eddigi legmerészebb megjelenésű realme készülék. A hátlap kiváló vegán bőrből készült, amely egyedi "bőrönd" mintázatot alkot. Nem csak a hátlap, a kijelző is kiváló, 120 Hz-es AMOLED panelt kapott.

 A GT master egyedülálló, ki- és bekapcsolható GT üzemmóddal rendelkezik, amelynek segítségével egyetlen érintéssel kihasználható a telefon maximális teljesítménye.

 A 65W-os Super Dart gyorstöltésnek köszönhetően a telefon mindössze 33 perc alatt 0-ról 100%-ra tölthető.      

6,43"
kijelző
64+8+2 MP
kamera
4300 mAh
akku
Dual
SIM
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Megérkezett az eddigi legmerészebb megjelenésű realme készülék!
 

A realme GT Master Dual SIM-es telefon egy olyan készülék, ami biztos fel fogja kelteni az érdeklődésedet és nem véletlenül. A realme márka magas minőséget képvisel, még a középkategóriás készülékek között is. Ha elérhető áron szeretnél kiemelkedő teljesítményű mobiltelefont, akkor megtaláltad azt, amit kerestél!


Ha megpillantjuk a realme GT Master készüléket, az első dolog, amit észreveszünk nem más, mint a lenyűgöző, extravagáns külső. A telefon egyik különlegessége a Naoto Fukasawa által tervezett „bőrönd” mintázatú, vegán bőrből készült hátlap. A kellemes tapintáson kívül a hátlap különleges megjelenést nyújt a készüléknek, ami kiemeli a telefont az átlagos okostelefonok tengeréből. A GT Master egy 6,43” Super AMOLED kijelzőt kapott, ami gyönyörű képi világot biztosít a használójának. A telefon méreteiből adódóan remek választás lehet azoknak, akik sok időt töltenek filmek vagy sorozatok nézésével, illetve telefonos játékokkal. A kijelző még erős napsütés közben is jól olvasható és a beépített ujjlenyomat-olvasó is gyorsan, hibátlanul működik. 

realme-gt-master-telefon


A realme GT Master hátlapján egy ízlésesen elhelyezett magas felbontású tripla kamerarendszer kapott helyet. Ma már alapvető elvárás a telefonok felé, hogy kiváló kamerával rendelkezzenek és a realme GT Master nem csak hogy hozza az elvárt szintet, hanem még meg is emeli azt. A lenyűgöző, részletgazdag képekért a 64 MP főkamera felel. Emellé társul még a 8 MP ultraszéles látószögű kamera, ami biztosítja, hogy minden beleférjen a fényképedbe, valamint a 2 MP makrókamera, ami a tűéles közeli képeket garantálja. A kijelző bal felső részén egy 32 MP előlapi kamera helyezkedik el, amivel kiváló minőségű szelfiket tudsz csinálni. A kamerában többek között olyan különleges opciók találhatóak, mint például a szuper éjszakai mód, expert portré, tilt shift, AI táj és AI szépség, valamit szuperszéles látószög. A fényképezés mellett a GT Master készülék a videókészítésben is megállja a helyét. A kamerával 4K/30 FPS-ben vagy 1080/30 FPS-ben lehet videókat rögzíteni, amik magas felbontásúak és akadásmentesek lesznek. A realme GT Master telefon mellett nem is lesz szükséged fényképezőgépre, hiszen a telefon mindig ott lesz a kezed ügyében és bármikor el tudod vele készíteni életed legjobb fényképét. 

A GT Master telefonban Qualcomm Snapdragon 788G 8 magos processzor található, ami biztosítja az akadásmentes, dinamikus használati élményt, valamint tökéletes választássá teszi a készüléket a telefonos játékok kedvelői számára. A telefonban 6 GB RAM van és 128 GB tárhely, amit külső memóriakártyával lehet bővíteni. Játék közben érdemes bekapcsolni az egyedülálló GT üzemmódot, hogy kihozhasd a maximumot a GT Master készülékből. A 4300 mAh akkumulátor biztosítja a hosszan tartó üzemidőt, így napközben nem kell majd elérhető konnektorok után kutakodnod. A nagyméretű akkun kívül a 65W-os Super Dart gyorstöltő is garantálja, hogy a telefonod tartani tudja veled a lépést, hiszen mindössze 33 perc alatt 0-ról 100%-ra feltölti a realme GT Master készüléked. 
 

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.