Samsung Galaxy A21s 32GB Dual SIM, fehér

Fedezd fel a Galaxy A21s-t lenyűgöző 4 kamerával a megismételhetetlen pillanatokhoz! Merülj el a Galaxy A21s 6,5 hüvelykes Infinity-O Display, határtalan kijelzőjében!

20:9 képarány. Hátlapi quad kamera: mélységkamera, nagy felbontású főkamera, 123 fokos ultraszéles látoszögű kamera, makró kamera. Hosszan tartó akkumulátor 5000mAh, 15w gyorstöltés

5000 mAh
Akku
48/8/2/2MP
Kamera
6,5"
Kijelző
8 magos
Processzor
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!
1

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.