Samsung Galaxy A22 128GB, Dual SIM, fekete

A telefon 6.4”-es HD+ Super AMOLED kijelzővel lett felszerelve, ami akár 600 nit fényerővel is rendelkezhet. A 90Hz-es képfrissítési rátának köszönhetően a telefonon való görgetés mindig zökkenőmentes lesz. A hátlapi quad kamerarendszer és a 48MP OIS főkamerarendszer optikai képstabilizátorral van felszerelve, ami hozzájárul az éles képek és a stabil videók rögzítéshez. A hosszan tartó 5000 mAH-s akkumulátornak és a 15w-os gyorstöltésnek köszönhetően sosem kell majd az üzemidő miatt aggódnod.

5000 mAh
akku
6,4"
kijelző
48+8+2+2 MP
kamera
720 x 1600
felbontás
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Bemutatkozik a Samsung Galaxy A22, 128 GB tárhellyel és hátlapi quad kamerarendszerrel

A Samsung márkát senkinek sem kell bemutatnunk. Legyen szó bármilyen árkategóriáról, a Samsung portfóliójában biztosan megtaláljuk a számunkra megfelelő készüléket. Ha elérhető áron szeretnénk kiélvezi a Samsung minőséget, akkor nem kell tovább keresgélnünk, hiszen a Samsung Galaxy A22 pont ezt nyújtja. A készülék tökéletesen bemutatja mindazt, amit a Samsungban szeretünk. Elegáns külső, magas minőségű hardver, éles kamerák és nagyméretű akkumulátor, hogy az élmény egész nap tartson.

 Külső és kijelző

A lenyűgöző látványért a kiváló fényerővel és kontraszttal rendelkező, 6,4” átmérőjű Super AMOLED kijelző felel. A telefon elegáns külsője és ergonomikus kialakítása miatt tökéletes a mindennapi használatra, valamint egyszerű és kényelmes a kezelése. A Samsung híres a megbízható gyártási és összeszerelési technikájáról, ezért a készülék kiváló minőségűnek és tartósnak érződik a maga 186 grammjával. Az ujjlenyomatolvasó a telefon jobb oldalán található és segítségével gyerekjáték a telefon feloldása. 

Ha azt akarod, hogy a telefonod külsője továbbra is szép és sérülésmentes maradjon, akkor nézz körül a webshopunkban, hogy egy Galaxy A22 fóliával tudd biztosítani a mobilod épségét! 

samsung galaxy a22 fekete elolap

samsung galaxy a22 fekete hatlap

 

Kamera

Szereted megörökíteni a különleges pillanatokat, de nem akarod mindig magaddal hurcolni a nagy fényképezőgépedet? Hála a Samsung Galaxy A22-nek, többet nem is lesz rá szükséged. A hátlapon egy négykamerás rendszer található, ami mindig a legjobb minőségű fényképeket fogja neked elkészíteni. A lenyűgöző képekért többek között a 48 MP főkamera felel, ami nem számít megszokottnak az elérhetőbb árkategóriájú telefonok világában. A főegységben található optikai képstabilizálás pedig az éles képeket és a stabil videókat garantálja. A főkamera mellett megtalálható még egy 8 MP fixfókuszos ultraszéles kamera (f/2,2, 128 fokos látószög), egy 2 MP makrókamera (f/2,4), illetve egy 2 MP mélységszenzor (f/2,4) is. Legyen szó széles tájképekről vagy tűéles makróképekről, a Galaxy A22 gondoskodni fog róla, hogy a fényképeid mindenkit lenyűgözzenek. Az előlapon egy fixfókuszú, 13 MP szelfikamera található, ami mindig a legjobb oldaladat fogja megmutatni a világnak. A fotók mellett 30 FPS, Full HD minőségben tudsz videókat rögzíteni a telefonnal, hogy még intenzívebbek legyenek az élményeid. 

Akkumulátor és processzor

A telefonunk mára már az életünk elengedhetetlen részévé vált, ezért fontos, hogy megbízható legyen és tudja velünk tartani a lépést. A Galaxy A22-ben egy 5000 mAs akkumulátor kapott helyet, ami egész nap kitart, még intenzív használat közben is. Akkor sincs gond, ha véletlenül elfelejtetted felrakni töltőre a telefont előző este, mert a 15W gyorstöltő rövid időn belül feltölti a készüléked. A 8 magos processzornak hála sosem kell majd az akadozás miatt aggódnod és a 90 Hz képfrissítéssel kibővülve garantált a dinamikus használati élmény. 


Kinek ajánljuk:

 • Annak, aki elérhető áron akar egy megbízható készüléket az egyik legnagyobb telefonmárkától 
 • A fotózás szerelmeseinek, akiknek fontos, hogy minden pillanatot meg tudjanak örökíteni
 • Annak, akinek szüksége van egy olyan telefonra, ami egész nap tudja vele tartani a tempót
   

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.