Samsung Galaxy A32 Dual SIM, 128GB, Menő kék

 A készülék 6.4”-es Super AMOLED Infinity-U kijelzővel lett felszerelve, amely a 90Hz-es képfrissítési rátával együtt csodás képi világot eredményez. A hátlapi quad kamera, a 64MP-es főkamera, valamint a 20 MP-es szelfikamera gondoskodik arról, hogy minden pillanatot a lehető legjobb minőségben tudj rögzíteni. A hosszan tartó 5000 mAH-s akkumulátornak és a 15w-os gyorstöltésnek köszönhetően sosem kell majd az üzemidő miatt aggódnod.

64 MP
kamera
6.4"
kijelző
5000 mAh
akku
8 magos
CPU
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Bemutatkozik a Samsung Galaxy A32 4G 128 GB tárhellyel és négykamerás rendszerrel!
 

A Samsung Galaxy A32 4G az egyik legjobb belépőkészülék a Samsung telefonok világába. Ez az a közép-árkategóriás okostelefon, amely sokkal többet nyújt, mint amennyit az árából kiindulva feltételezhetnénk róla. Ha szeretnél többet megtudni a kitűnő minőségű kameráról, a hosszantartó akkumulátorról vagy az elegáns dizájnról, akkor olvass tovább és tudj meg mindent a következő telefonodról!


A négykamerás rendszer

A készülék a mai okostelefon trendekhez hűen sokoldalú képalkotást biztosít a többkamerás rendszerével, azért, hogy az életed minden pillanatát a lehető legmagasabb minőségben rögzíthessed. A hátlapon található a 64 MP-es főkamera, a 8 MP-es ultraszéles modul, valamint a tűéles makróképeket és a káprázatos portrémódot pedig két darab, 5-5 MP-es szenzor biztosítja. A 20 MP-es előlapi kamerával pedig biztosak lehetünk abban, hogy a szelfijeink a legjobb oldalunkat fogják megmutatni a világnak.

A fényképek mellett a mozgóképek rögzítésénél is megállja a helyét a Galaxy A32. A hátlapi kamerák segítségével Full HD (1920 x 1080) minőségben tudunk videókat rögzíteni 30FPS-sel, és az olyan különleges tartalmak, mint például a hyperlapse és a slow motion videók rögzítése sem jelent akadályt.

samsung-galaxy-a32-4G-128GB-kamera-kek

Powerbank méretű akkumulátor

Mára már az okostelefonunk elengedhetetlen kelléke lett a mindennapi életünknek, ezért fontos, hogy képes legyen tartani velünk a tempót. A Galaxy A32-ben egy 5000 mAh nagyságú akkumulátor található, ami gondoskodik arról, hogy ne kelljen a telefonunk töltöttségi szintje miatt aggódnunk. A rendkívüli üzemidőn kívül a telefonhoz egy 15W-os gyorstöltő is tartozik, amellyel rövid időn belül fel lehet tölteni a készüléket.

samsung-galaxy-a32-4G-128GB-dizajn-kek

Elegáns dizájn és gyönyörű kijelző

Az okostelefonoknál nem árt, ha a kiváló teljesítményű belsőhöz egy szemrevaló külső is társul. Ahogy azt már az A-szériás Samsung telefonoknál megszokhattuk, az A32 külsője sem okoz csalódást. A Samsung híres a megbízható gyártási és összeszerelési technikájáról, ezért a készülék kiváló minőségűnek és tartósnak érződik a maga 184 grammjával. A vékony káváknak és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a telefon kényelmesen fekszik a kézben és jó érzés a használata. A kiemelkedő képi világot a 6,4” átmérőjű Super AMOLED kijelző biztosítja. A 90Hz-es képfrissítéssel garantált a szakadozástól mentes görgetés és a Full HD+ 2400 x 1080 képernyő sem fog csalódást okozni a telefon használójának. A kijelzőben még egy ujjlenyomat-olvasó is helyet kapott, ami segítségével gyerekjáték lesz számunkra a telefonunk feloldása.

Ha azt akarod, hogy a telefonod külsője továbbra is szép és sérülésmentes maradjon, akkor nézz körül a webshopunkban, hogy egy Galaxy A32 védőtokkal és fóliával tudd biztosítani a mobilod épségét!

A telefon rendelkezik 3,5mm-es Jack dugóval, giroszkóppal, hall szenzorral, valamint NFC mobilfizetéses lehetőséggel. Az NFC-nek hála sosem kell majd amiatt bosszankodnod a kasszánál állva, hogy otthon maradt a pénztárcád, mivel a telefonoddal is egyszerűen és kényelmesen fizethetsz.


Kinek ajánljuk? 

 • Azoknak, aki olyan közép-árkategóriás készüléket szeretnének, ami többet nyújt az áránál 
 • Fotósoknak, akiknek fontos, hogy bármerre is legyenek, mindig tudjanak villámgyorsan egy olyan képet lőni,ami egy fényképezőgéppel is felvehetné a versenyt
 • Akiknek fontos, hogy a nap során ne kelljen konnektort keresniük a lemerült aksi miatt
   

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.