Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Dual SIM, Menő fehér

6.5"-es Infinity-O, Super Amoled Display,120 Hz-es képfrissítési ráta Hátlapi quad kamera, 64MP-es főkamera, 32MP-es szelfikamera. 
Nagy teljesítmény: 5G képes, 4500 mAh-ás akkumulátor, 25W gyorstöltés. Előlapi ujjlenyomatolvasó, IP 67-es vízállósági minősítés

6,5"
kijelző
64/12/5/5 MP
kamera
4500 mAh
akkumulátor
Dual
SIM
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Ismerd meg a Samsung Galaxy A52s 5G telefont! 

A Samsung telefonokra jellemző kiváló minőségű összeszerelési technika és megbízhatóság a Galaxy A52s 5G képes készüléknél sem maradt el. Ez a telefon elérhető áron biztosít kimagasló teljesítményt és minden felhasználói igényt maradéktalanul kielégít. Ha érdekelnek a részletek akkor olvass tovább!

Kijelző és dizájn

A 6.5” Super Amoled kijelző lenyűgöző képi világot nyújt, amit a 120 Hz képfrissítési rátával tudsz igazán kiélvezni. Nézz filmeket vagy élvezd a telefonos játékokat a nagyfelbontású, FHD+ kijelzőn. A telefon egy matt hatású hátlapot és egy Gorilla Glass 5 üveg kijelzőt kapott, ami prémium kategóriás telefonoknál megszokott, kifinomult külsőt kölcsönöz a Galaxy A52s készüléknek. 
 

Samsung Galaxy A52s 5G DS fehér kamera

Lenyűgöző fényképek

A Samsung telefonok híresek a magasfelbontású, sokoldalú kamerarendszereikről és ez a Galaxy A52s készüléknél sincs másképp. A telefon egy 64 MP quad-Bayer szenzorral lett felszerelve, ami minden helyzetben a legszebb képeket fogja elkészíteni neked. Ha úgy érzed, hogy több dolognak kéne szerepelnie a képeden, akkor a 12 MP, 123 fokos ultraszéles látószögű kamera lesz a segítségedre. A négyes kamerarendszerben helyett kapott még egy 5 MP makró- és egy 5 MP mélységszenzor is, melyekkel kiváló közeli, illetve portré képeket tudsz alkotni. A kijelző tetején egy apró, 32 MP szelfikamera kapott helyet, amivel kiemelkedő, nagyfelbontású képeket tudsz csinálni, akár rossz fényviszonyok között is. A lenyűgöző képek mellett a Galaxy A52s a videók felvételénél is le fog téged nyűgözni. A telefon videós képességei kiemelkedőek és 4K/30 FPS minőségben tudsz videófelvételeket rögzíteni a készülékkel. A videók egyik különlegessége, hogy akár felvétel közben is tudsz váltogatni az előlapi és a hátlapi kamerák között. 

Hosszantartó akkumulátor és gyors processzor

A Galaxy A52s készülékben egy nagyteljesítményű, Snapdragon 778G processzor kapott helyet. A készülék elérhető áron biztosítja a csúcsteljesítményt. A telefon használata közben nem fogsz akadozást tapasztalni és az appok közötti gyors váltogatás sem jelent gondot az A52s számára. A megbízható processzornak hála a készülék a telefonos játékok szerelmeseinek sem fog csalódást okozni, mivel akadásmentesen élvezhetik majd a kedvenc játékaikat. Az A52s készülékbe egy hosszú üzemidőt garantáló, 4500 mAh akkumulátor került, hogy a telefonod tudja veled tartani a lépést. Akkor sincs baj, ha előző este elfelejtetted feltenni töltőre a készüléket, hiszen a 25W gyorstöltés segítségével rövid időn belül fel tudod tölteni. 

 

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.