Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Fehér

6.4” FHD+ Dinamikus AMOLED 2X, 120 Hz-es kijelző. Ikonikus dizájn & továbbfejlesztett kamera funkciók: Portré fotózás, Éjszakai mód, Duál Felvétel: készíts videót egyszerre a szelfi- és a hátlapi kamerával. Erőteljes processzor, IP68-as víz- és porállósági minősítés.

6.4"
kijelző
4500 mAh
Akku
8 magos
CPU
32+12+12+8MP
kamera
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Bemutatkozik a lenyűgöző Samsung Galaxy S21 FE okostelefon.

A nagy képernyő izgalma, amelyet egykézben is kényelmesen tarthatsz

A magával ragadó 6,4” kijelző megdöbbentően valósághű látványt biztosít. Nem csupán a kávák mérete csökkent le drámaian a még teljesebb látvány érdekében, hanem a készülékbe Dinamikus AMOLED 2X kijelző került, ami élénk színeket és fényerőt biztosít, még erős napfényben is. Az S21 FE beépített Gorilla Glass Victus üveggel rendelkezik, ami rendkívül ellenálló és védi készüléked kijelzőjét a karcoktól. Az élményt a 120 Hz-es képfrissítés teszi igazán különlegessé. A frissítési gyakoriságot optimalizálva kisimítja a hírfolyamot és gyors érintési reakciókat biztosít. 

Részletgazdag fényképek és videók

Válj igazi fényképésszé a Galaxy S21 FE professzionális kamerájával és csinálj hihetetlenül valósághű fényképeket és videókat! A 12 MP széles látószögű kamerával minden képed részletgazdag és lenyűgöző lesz. A készülék 30x-os SpaceZoom ultranagyítás funkciójával még a rendkívül távol lévő témákat is simán megörökítheted. Nagyítás közben a zoomrögzítés segít csökkenteni a remegést, hogy még simább legyen a fénykép elkészítése.  
Az előlapon található 32 MP kamera kiemeli és finomja a vonásaidat, hogy a lehető legjobb felvételt készítse rólad. A szelfikamera még rossz fényviszonyok között és éjszaka is csodaszép képeket csinál. A MI több képkockás feldolgozása még több színt és részletet emel ki, így a pillanatfelvételeken többet mutat belőled és kevesebbet a zajból. 

Válj igazi rendezővé és készíts elkápráztató videókat. A kettős felvétel és a felvétel közbeni kameraváltással a különleges pillanat összes részletét meg tudod örökíteni. 

Csúcsteljesítmény, amellyel táplálhatod a szenvedélyed

A Galaxy S21 FE készülékbe az egyik leggyorsabb Samsung chip található, amely tökéletes választássá teszi a telefont a játékok szerelmeseinek. A processzor keményen dolgozik, hogy te keményen játszhass. Az energiatakarékos technológiával együtt a chip olyan gyors, olyan erős és olyan intelligens, hogy a grafikus játék- és többfeladatos teljesítmény még soha nem tapasztalt szintjét élvezheted. A 4500 mAh-s akkumulátor az energiahatékony kijelzővel és processzorral együttműködve, még az 5G használatával is sokáig bírja, így napközben nem kell majd konnektorok után kutatnod. A szupergyors töltésnek hála néhány perc töltéssel akár több órás üzemidőt is nyerhetsz.

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

Igen, online megrendelés esetén kedvezőbb árakat kínálunk a készülékekből. Yettel XS tarifa esetében 2 000 Ft, Yettel S, Yettel S Talk/M Talk tarifák esetében 5 000 Ft, Prime , Prime Plus és Prime Max tarifák esetében pedig 10 000 Ft a készülékkedvezmény.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Az új eszközökre az értékesítéstől (online megrendelés esetén az átvételtől) számítva a garancia az alábbiak szerint érvényes:

a 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
a 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 
Az újszerű eszközökre az értékesítéstől (online megrendelés esetén az átvételtől) számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.