Samsung Galaxy S22+ 5G 128 GB Dual SIM, fantomfekete

Eddigi legjobb kamera Samsung Galaxy okostelefonban számos funkcióval: Nightography, éjszakai felvétel: részletesebb, élénkebb képek készíthetők, akár sötétben is. Automatikus keretezés funkció képes felismerni és követni egyszerre akár 10 személy mozgását is, akikre automatikusan fókuszál a kamera. Továbbfejlesztett Portré mód mesterséges intelligencia alapú érzékelővel + új Kisállat portré mód. Digitális videóképstabilizátor segíti a videózást és csökkenti a rázkódást, így akár mozgás közben is profi felvételek készíthetők. Erőteljes teljesítmény: 4nm-es chipset, hosszan tartó akkumulátor 45w vezetékes gyorstöltéssel. Eddigi legnagyobb fényerejű Galaxy kijelző: max. 1750 nit, 120 Hz-es képfrissítési ráta, minimális kamerakivágás
 

6,6"
kijelző
12+50+10 MP
kamera
4500 mAh
akku
Dual
SIM
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Ismerd meg a Samsung legújabb csúcsmodelljét! 

A kreatív kifejezés új formája 

A Samsung S22 egy szemet gyönyörködtető telefon lett. A készülék tökéletesen ötvözi az eleganciát és a strapabíróságot. A keskeny peremek beleolvadnak a szimmetrikus, csiszolt keretbe, hogy kiegyensúlyozott hatást keltő kijelzőt hozzanak létre.  A telefon kényelmesen fekszik a kézben és szuperkönnyű a használati élményt biztosít. A klasszikus fantomfehér, fantomfekete és zöld színeknek köszönhetően mindenki megtalálhatja azt a készüléket, amely legközelebb áll a szívéhez. A letisztult, elegáns megjelenés mellett a Samsung S22 bírni fogja a mindennapi használatot, hála a Samsung exkluzív, Gorilla Glass Victus+ üvegnek és az IP68-as vízállósági minősítésnek. A lenyűgöző Dinamikus AMOLED 2X kijelző még az erős napsütésben is jól látszódik és kirobbanó színeket és remek kontrasztot biztosít. 

Az eddig legjobb Samsung kamerarendszer

Az S22 és az S22+ hátlapján egy klasszikus elrendezésű, kiemelkedő teljesítményű kamerarendszer található. A három hátsó kamera és a szelfikamera innovatív fényképezőgép-hardvereket és szoftvereket kínál, így a telefonnal könnyedén létre lehet hozni egy olyan képgalériát, amely tele lesz megosztásra érdemes tartalommal. Az 50 MP-es széles látószögű kamera bevilágítja az éjszakát, a 12 MP-es ultraszéles látószögű kamera kiterjeszti a nézőpontot, a 10 MP-es telefotó-kamera pedig a 3x optikai zoommal hozza közelebb a részleteket. A nagyméretű pixelérzékelővel és a tükröződésmentes lencse segítségével a Nightography módban készített éjszakai képek és videók olyan tisztán láthatóak lesznek, mintha csak nappal készültek volna. A professzionális kamera a legapróbb mozgást is meg tudja örökíteni, így garantáltak az elmosódásmentes, stabil videók.

Gyorsabban. Erősebben. Tovább.

A Galaxy S22 és S22+ telefonokba az eddigi leggyorsabb Samsung chip került. Legyen szó hosszú órákon át tartó játékról, vagy az applikációk böngészéséről, a csúcsteljesítményű 4nm-es processzor hihetetlenül gyors és zökkenőmentes élményt nyújt. A telefonod egész nap bírni fogja veled az iramot, hála a hosszan tartó üzemidőnek. Az akkumulátor intelligensen alkalmazkodik a használati szokásokhoz, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújthassa. A töltési sebesség gyors, mint a villám és egész napon át tart. 

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.