Sony Xperia 1 IV 5G 256 GB Dual SIM, fekete

Az Xperia 1 IV a Sony legjobbját nyújtja minden felhasználónak és alkotónak. Videósok és fotósok számára rendkívül hasznos, a mobiljátékosok számára pedig – legyenek azok eSport-játékosok vagy streamelők – jelentős előnyöket biztosító funkciókat kínál. A zene szerelmesei a Sony több évtizedes hang- és zenei szakértelmét, valamint a dalfelvételeknél stúdiós hangzást biztosító új Music Pro előnyeit élvezhetik. A mozirajongók pedig a valaha volt legtisztább képpel rendelkező 4K HDR 120 Hz-es okostelefon-kijelzőt fogják értékelni.

6,5"
kijelző
12+12+12 MP
kamera
5000 mAh
akku
Dual
SIM
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Szuperlapos, szupermatt 

Az Xperia 1 IV ötvözi a jellegzetes Sony kézművességet egy elegáns, visszafogott dizájnnal. A peremforma minimalizálása jobb fogást biztosít, amely jól fekszik a kézben, míg a hátlapon lévő matt üveg és a fémkeret jellegzetes, szuper matt felületet kapott, ami gyönyörű, precíz megjelenést biztosít. Azért, hogy nyugodtan használhasd, az Xperia 1 IV az IP65/68 minősítés szerint por- és vízálló.

Lenyűgöző képi hatás

4K HDR OLED, 120 Hz-es képfrissítésű kijelzővel büszkélkedő Xperia 1 IV magával ragadó látványt nyújt. A 6,5 hüvelykes, 21:9-es képarányú nagylátószögű kijelzőn nincs a megjelenítést zavaró elem, így minden eddiginél könnyebben átadhatod magad kedvenc filmjeid és sorozataid élményének.

Gyors, megbízható teljesítmény

A Snapdragon 8 Gen 1 mobilplatform korábban nem látott teljesítményt és innovációt hoz a mesterséges intelligencia, a gaming és a kapcsolódás terén – hogy készülékeid a legkiválóbb prémiumélményt nyújthassák. A Qualcomm Adreno grafikus processzor 50%-kal gyorsabb grafikai teljesítményt nyújt, a Qualcomm Kryo processzor pedig akár 3,0 GHz órajelre is képes, ami 20%-os teljesítményjavulást jelent az előző generációs mobilplatformhoz képest. 
A készülék egyesíti a legújabb Qualcomm Mobilplatform 5G-képes és Wi-Fi 6E kapcsolódási technológiáját a leginnovatívabb akkumulátortechnológiával. Az 5000 mAh-s akkumulátorral az Xperia 1 IV bőven elegendő energiát kínál ahhoz, hogy a nap folyamán végig kitartson.

Maximális zeneélmény

Az Xperia 1 IV 3,5 mm-es jack dugója nem csupán kényelmes, hanem valósághű hangminőséget nyújt kiemelkedő minőségű anyagokkal és elektromos komponensekkel. 

Készíts hihetetlen videotartalmakat

Mindegy, hogy melyik objektívet használod éppen, az Xperia 1 IV kiváló minőségű videók rögzítését teszi lehetővé 4K HDR 120 képkocka/mp minőségben. A 120 képkocka/mp tartalmat a 4K HDR 120 Hz-es képfrissítéssel rendelkező kijelzőn tekintheted meg, amely lágy és gyönyörű részleteket jelenít meg. Kiválaszthatod a képkockasebesség beállításait, hogy akár 5-szörösen lelassított klipeket készíthess.

Három sokoldalú objektív, köztük az új teleobjektív valódi optikai zoommal

Az Xperia 1 IV három objektívet kínál – a 16 mm-es ultraszéles, a 24 mm-es nagylátószögű és a 85-125 mm-es teleobjektív valódi optikai zoom funkcióval. Mindhárom objektív ugyanolyan nagy sebességgel és AF-képességgel rendelkezik. Az Alpha fényképezőgéphez hasonlóan az AF-sebesség ugyanolyan gyors marad akkor is, ha objektívet cserélsz.
Kifejezetten az Xperia okostelefonhoz készített ZEISS optika. A ZEISS T* bevonat a tükröződések csökkentésével hozzájárul a rendkívüli megjelenítéshez és kontraszthoz.
Továbbfejlesztett 12 MP-es előlapi kamera. Az új előlapi kamera még jobb fotók készítését teszi lehetővé kevés fény mellett az új előlapi kamera-érzékelőnek köszönhetően, amely nagyobb a korábbi típusénál.

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Az új eszközökre az értékesítéstől (online megrendelés esetén az átvételtől) számítva a garancia az alábbiak szerint érvényes:

a 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
a 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 
Az újszerű eszközökre az értékesítéstől (online megrendelés esetén az átvételtől) számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.