Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual SIM 128 GB, fekete

Ultravékony, szuperkönnyű kialakítás, 6,55" Amoled kijelző, 64MP tripla kamera

6,55"
kijelző
64+8+5
kamera
4250 mAh
akkumulátor
Dual
SIM
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Megérkezett a Xiaomi legújabb ultravékony és ultragyors készüléke, a 11 Lite 5G NE!
 

Elegáns dizájn

A Xiaomi 11 Lite NE egy ultravékony és nagyon könnyű, ámde nagyteljesítményű készülék. A telefon mindössze 6.8 mm vastag, ami a mai okostelefontrendekhez képest igen vékonynak számít. A 11 Lite 5G NE készülék tömege csupán 158 gramm, úgyhogy kényelmesen belesimul a tenyerünkbe és kellemes a használata. A telefon 6.55” AMOLED kijelzővel lett felszerelve, ami lenyűgöző képi világot nyújt. A nagy fényerőnek és a magas felbontásnak hála a telefon még a szabadban is jól látszódik.  A telefon elegáns megjelenése a letisztult dizájnnak és a vékony káváknak köszönhető. A 11 Lite 5G NE elő- és hátlapja is üvegből van, ami különleges és prémium megjelenést biztosít a készüléknek. A kijelzőn csak egy apró előlapi kamera található, mivel az ujjlenyomatolvasó a telefon oldalára került. A telefon hátlapján egy magas felbontású, ízlésesen elhelyezett tripla kamerarendszer kapott helyet. 


Nagyfelbontású kamerarendszer

Manapság már szinte alapelvárás, hogy a telefon fényképezőgépként is funkcionáljon és a Xiaomi telefonok ebben mindig is megállták a helyüket. A 11 Lite 5G NE készülék sem töri meg ezt a trendet, hiszen egy magas felbontású, sokoldalú tripla kamerarendszert kapott, valamint egy kiváló szelfikamerát is. A részletgazdag képek elsősorban a 64 MP főkamerának köszönhetőek, ami rossz fényviszonyok között is hozza az elvárt minőséget. Sokszor futottál már bele abba a problémába, hogy nem fért bele minden részlet a képedbe? Ne aggódj, a 8 MP ultraszéles lencsével semmi sem fog lemaradni a fényképedről. Ezek mellé kapunk még egy 5 MP makrókamerát is, ami a tűéles közeli képekért felel. Az előlapon egy 16 MP kamera található, amivel a legjobb szelfiket fogod tudni elkészíteni. A fényképezés mellett a készülék videók készítésénél is megállja a helyét. Készíts lélegzetelállító videókat 4K@30 FPS vagy 1080@30/60/120 FPS minőségben, hogy az emlékek még különlegesebbek legyenek. 

xiaomi 11 lite 5g ne dizájn


Kiváló teljesítmény, hosszú üzemidő

Az ultravékony kialakítás ellenére a 11 Lite egy rendkívül erős, villámgyors Snapdragon 778G processzort kapott. A nagyteljesítményű processzornak hála a telefon használata közben nem fogsz akadozásokkal találkozni, illetve az appok és a weboldalak is gyorsan betöltenek. A Xiaomi 11 Lite 5G NE a telefonos játékok szerelmeseinek is tökéletes választás, hiszen a nagyobb gépigényű játékok is akadásmentesen futnak rajta. A nagyteljesítményű processzor mellett egy nagykapacitású, 4250 mAh akkumulátor is helyet kapott a telefonban, hogy soha ne kelljen a készüléked üzemideje miatt aggódnod. 
 

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Az új eszközökre az értékesítéstől (online megrendelés esetén az átvételtől) számítva a garancia az alábbiak szerint érvényes:

a 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
a 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 
Az újszerű eszközökre az értékesítéstől (online megrendelés esetén az átvételtől) számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.