Xiaomi 11T 128 GB Dual SIM, kék

Ultravékony, szuperkönnyű kialakítás, 6,67 Amoled kijelző, 108 MP tripla kamera, 5000 mAh akkumulátor

6,67"
kijelző
108+8+5 MP
kamerák
67 W gyorstöltő 5000 mAh
akku
Dual
SIM
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Megérkezett a Xiaomi 11T és 11T Pro készülék! 

Dizájnos megjelenés

A Xiaomi 11T és 11T Pro igen hasonló stílusjegyekkel rendelkezik. A mindkét készülék jól tükrözi a Xiaomi telefonokra jellemző dizájnos külsőt és a megbízható összeszerelési technikát. Mindkét telefon dizájnjában megjelenik az ízlésesen elhelyezett triplakamera sziget, a lekerekített hátlap és a különleges színhasználat. A telefonok 6.67” átmérőjű Full HD AMOLED kijelzőt kaptak 120 Hz-es képfrissítéssel, úgyhogy a filmnézés vagy a telefonos játékok által nyújtott élmény garantáltan kiemelkedő lesz. 

Nagy teljesítményű processzor és egész nap kitartó akkumulátor

A Xiaomi 11T és 11T Pro is egy hatalmas 5000 mAh akkumulátort kapott, aminek köszönhetően nem kell majd a telefonod üzemideje miatt aggódnod. Nézz filmeket és élvezd a telefonos játékokat, hiszen a telefonod bírni fogja a megterhelést. A 11T készülékhez egy 67 wattos töltő jár, ami gyorsan feltölti a készülékedet és akkor sem kell majd aggódnod, ha előző este elfelejtetted feltenni töltőre a telefonodat. Azonban ha még gyorsabb töltési sebességre vágysz, akkor válaszd a Pro verziót, ugyanis annak a dobozában egy 120 wattos töltő lapul, aminek segítségével kevesebb mint 20 perc alatt fel tudod tölteni a 11T Pro telefonodat 0-ról 100 százalékra. Az első jelentős különbség nem más, mint a telefonokban található processzor. A 11T egy MediaTek Dimensity 1200 processzort kapott, ami garantálja az akadásmentes használatot és az appok közötti gyors váltásokat. A 11T Pro nem véletlenül érdemelte ki a Pro nevet, hiszen a készülékben egy Qualcomm Snapdragon 888 processzor található, aminek hála nem lesz olyan játék, amivel ne tudnál akadásmentesen játszani. 

108 megapixeles tripla kamerarendszer

Mindkét telefon hátlapján egy nagyfelbontású, tripla kamerarendszer található, ami minden helyzetben gyönyörű fényképeket fog neked készíteni. Alkoss lenyűgözően részletgazdag képeket a 108 MP főkamerával, ami mindenkit el fog varázsolni.  Ha úgy érzed, hogy több minden kéne a képedre, akkor használd a 8 MP ultraszéles szenzort. A széles tájképek helyett inkább az apró részletek fogják meg a fantáziád? Használd az 5 MP makrókamerát a szuperéles közeli képekért.  Az előlapon található 16 MP kamerával pedig kiemelkedő szelfiket készíthetsz. A kiváló képek mellet a lenyűgöző videók is garantáltak a Xiaomi 11T és 11T Pro-val. A 11T készülékkel 4K@30 FPS és 1080@30/60/120 minőségben készíthetsz videókat. A 11T Pro viszont még erre is rátesz egy lapáttal, ugyanis a fent említett opciók mellett már 8K@30 FPS minőségben készíthetsz lélegzetelállító felvételeket. 

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.