Xiaomi 12 Pro 256 GB Dual SIM, szürke

Használd ki a profi 50 MP tripla kamerarendszer igazi erejét! A csúcskategóriás Snapdragon® 8 Gen 1 4nm-es processzort arra tervezték, hogy a készülékben található elképesztő funkciók könnyűszerrel fussanak. A hűtési rendszer ultravékony, és az eddigi legnagyobb méretű, 2900mm²-es szuper nagy hőkamrával, valamint három réteg masszív grafitlemezzel rendelkezik, amelyek együttesen rendkívül hatékonyan csökkentik a belső hőmérsékletet.

Vásárold meg a Xiaomi 12 Pro vagy Xiaomi 12 okostelefont és igényeld a Xiaomi oldalán az elektromos kávédarálót és smoothie maker-t tartalmazó díszcsomagot!

xiaomi 12 giftbox

Az ajánlat 2022.08.01. - 31. között a készlet erejéig érvényes.

* Az ingyenes kijelzőcsere a kijelző nem szándékos sérülése esetén a teljeskörű javításra érvényes, legfeljebb egy alkalommal a vásárlástól számított hat hónapon belül a 2022.03.15 és 2023.03.15. között vásárolt Xiaomi 12 és 12 Pro készülékekre

Az ajánlat a 2002. augusztus 1. és 31. között vásárolt Xiaomi 12 és 12 Pro készülékekre a készlet erejéig érvényes. A díszcsomagot az exrákkal a Xiaomi biztosítja. A képek illusztrációk. A részletekről tájékozódj a xiaomiofficial.hu weboldalon.

6,73"
kijelző
50+50+50 MP
kamera
4600 mAh
akku
Dual
SIM
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Itt van a lenyűgöző teljesítményű Xiaomi 12 Pro telefon! 

Mesteri dizájn

A Xiaomi 12 Pro a sima, letisztult vonalvezetéssel és a bársonyos, matt tapintással mindenkit le fog venni a lábáról. Az elegáns megjelenés a minőségi összeszerelési technikával együtt egy olyan telefont alkot, amely garantáltan bírni fogja a mindennapi használatot. A hátlapon egy nagyfelbontású, profi kamerasziget található, a kijelzőt pedig a Corning Gorilla Glass Victus védi a karcoktól. A 6,73” kijelzőn minden tartalom lenyűgöző lesz. Az iparágvezető E5 AMOLED fénykibocsátó anyag úgy javítja a fényerőt és a kontrasztot, hogy közben 25%-kal csökkenti a teljesítményigényt. A fénykibocsátás hatékonyságának a növelése érdekében a pixelréteg fölé mikrolencse került, miközben az energiafogyasztás is jelentősen csökken. Az intelligens, energiahatékony és adaptív képfrissítésének köszönhetően az LTPO kijelzőpanel az SGS Seamless Pro tanúsítvánnyal büszkélkedhet. A kijelző egyetlen görgetéssel képes 1Hz-ről akár 120Hz-re váltani. Az érintésérzékelés akár a 480Hz-et is elérheti, így a játékok igazi mesterévé válhatsz.

A lehengerlő teljesítmény

A csúcskategóriás Snapdragon® 8 Gen 1 4nm-es processzort arra tervezték, hogy a készülékben található elképesztő funkciók könnyűszerrel fussanak. A hűtési rendszer ultravékony, és az eddigi legnagyobb méretű, 2900mm²-es szuper nagy hőkamrával, valamint három réteg masszív grafitlemezzel rendelkezik, amelyek együttesen rendkívül hatékonyan csökkentik a belső hőmérsékletet. A hosszan tartó 4600 mAh akkumulátorkapacitásnak és a szupergyors 120W Xiaomi HyperCharge töltésnek köszönhetően a telefon könnyűszerrel kezeli az intenzív használatot is.

Ikonikus kamerasziget 

A 12 Pro készülék hátlapján egy 50 MP telefotó kamera, egy 50 MP ultraszéles látószögű kamera és egy 50 MP széles látószögű kamera található. Ezzel a kialakítással egy első osztályú fényképes és videós élményben lehet részed. Minden egyes kamera önmagáért beszél. Az Éjszakai mód, a HDR és a 4K 60 FPS videorögzítés pedig mindegyiknél támogatott. Az ultraszéles látószögű kameránkon bemutatkozó szuper nagy szenzor akár 120%-kal több fény beengedésére képes, így az éjszakai felvételek részletgazdagabbá válnak. A továbbfejlesztett HDR-nek és csúcsfénykontrollnak köszönhetően a Xiaomi 12 Pro könnyedén készít részletgazdag képeket még alacsony fénynél is. Mostantól a nagy felbontású éjszakai videók készítése sem jelent gondot, hisz a készülék mesterséges intelligencia által vezérelt zajcsökkentő és többszörös fényerőnövelő funkcióval is rendelkezik. Az új Xiaomi ProFocus mozgáskövető technológiával még könnyebben rögzíthetsz mozgó témákat, a Portré HDR mód pedig abból hozza az élénk szépséget, amire csak fókuszálni akarsz. 

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.