Xiaomi 12T Pro 256 GB Dual SIM, fekete

A képalkotó rendszer ékköve a Xiaomi eddig legnagyobb okostelefonos felbontása: a készülék egy 200MP ultramagas felbontású szenzorral, optikai képstabilizátorral és 8P lencsével büszkélkedhet. A felvételek tűélességéről pedig a leginnovatívabb, mesterséges intelligenciával működő kamerafunkciók gondoskodnak.
A processzor gyorsabban működik. Az akkumulátor tovább bírja. A töltés még gyorsabb. A mag sokkal hűvösebb. Mindent az energiahatékonyságért.
Ismerd meg az első CrystalRes AMOLED kijelzőnket, amelyen keresztül átélheted az igazán fontos pillanatokat. Ultra kristálytiszta kijelző duál sztereó Dolby Atmos® hangszóróval, hogy igazi életet vihess a felvételeidbe. 

A Yettel Prime és Yettel tarifacsomagokhoz tartozó díjtételek a Központi Statisztikai Hivatal által közzétett éves átlagos fogyasztói árindex mértékével változnak a közlemény hivatalos közzétételét követő 60 napon belül, idén várhatóan márciusban, majd az árkorrekcióra ebben az időszakban várhatóan évente kerül sor.
20 MP
kamera
6,67"
kijelző
Dual
SIM
120 W gyorstöltő 5000 mAh
akkumulátor
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Amikor a lenyűgöző kijelző és dizájn találkozik

Élvezd a Mega látványt a Xiaomi 12T Pro 6,67"-os CrystalRes AMOLED kijelzőjével, amely 1220p felbontással és több mint 68 milliárd színnel rendelkezik, és amelyet úgy terveztek, hogy egyensúlyt teremtsen a tisztaság, a színes részletek és az energiahatékonyság között. A gyönyörű kijelző intelligens adaptív funkciókkal rendelkezik, beleértve az AdaptiveSync kijelzőt a képfrissítés dinamikus beállításához, valamint az Adaptive Reading módot, amely csökkenti a kibocsátott kék fény mennyiségét hosszabb használatnál a szemkímélés érdekében. Az élénk színeket és a nagyobb kontrasztot az Adaptive True Display és az Adaptive HDR is biztosítja.
A Xiaomi 12T Pro ikonikus prémium dizájnelemekkel van átitatva. Az íves, mattított hátlap biztosítja a hátlapon lévő ujjlenyomatok csökkentését, valamint a kompakt kézben tartást. Elöl és hátul, tetejétől az aljáig igazi csúcskategóriás dizájnkialakaítással.

Mega teljesítmény és Mega akkumulátor a legfontosabb pillanatok meghosszabbításához

Minden pillanatodat a Qualcomm vezető Snapdragon® 8+ Gen 1 processzora hajtja, amely a fejlett 4 nm-es TSMC gyártási eljárással rendelkezik, ami jelentősen növeli a teljesítményt és csökkenti a CPU és a GPU energiafogyasztását. A Xiaomi 11T Pro-nál 65%-kal nagyobb és 125%-kal magasabb hővezető anyaggal lefedett párologtató kamrából álló hővezető rendszerrel felszerelve a Xiaomi 12T Pro is gördülékeny felhasználói élményt és nagyszerű energiahatékonyságot biztosít.
Az energiatakarékos lapkakészlet mellett egy hihetetlen akkumulátor és töltés kombó is található. A nagyméretű, 5000 mAh-ás kapacitású akkumulátorral és a 120 W-os HyperCharge funkcióval akár 13,5 órán át is használhatod, és mindössze 19 perc alatt 100%-ra töltheted.

A részletgazdagság és a kreativitás új szintje az úttörő 200 MP-es képalkotó rendszerrel

A Xiaomi 12T Pro elviszi a showt a professzionális 200 MP-es képalkotó rendszerével, amely továbbfejlesztett okostelefonos fotózási élményt nyújt. A hardver és software funkciók kombinálva a Xiaomi saját fejlett algoritmusaival három hatalmas előnyt adnak: példátlan képi tisztaságot, gyenge fényviszonyok közötti jó teljesítést és gyors fókuszálást. A 200 MP-es fő kamera az iparágban vezető okostelefon-kamera felbontást kínál, minden pillanatban kristálytiszta, finom részletességű fotók készülhetnek. A készülék szenzorba épített 2x-es zoomot is kínál, amely teljes mértékben kihasználja a nagyméretű 1/1,22"-os érzékelő képességeit az ideális portrékhoz. Ennek a nagyméretű érzékelőnek a kombinációival, valamint a 2,56μm-es 16 az 1-ben szuper pixelekkel, a 8P-s objektívvel, az OIS-szel és a Xiaomi Éjszakai módjával még extrém gyenge fényviszonyok között is világos és tiszta felvételek készíthetőek. A fejlett sofware-algoritmusokkal párosítva a gyorsan mozgó témák és tárgyak is rögzíthetőek anélkül, hogy elveszne a fókusz. A készülék támogatja a 8K videofelvételt is teljes felbontásban, és olyan funkciókat kínál, mint a Xiaomi ProCut és az Ultra burst. A Xiaomi 12T Pro tökéletes eszköz a fontos pillanatok megörökítéséhez és a professzionális kreatív tartalmak készítéséhez.

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.