HUAWEI E-3372h LTE modem, fehér

Nagy sebességgel tud csatlakozni a 4G / LTE hálózathoz. Akár 150 Mbps letöltési sebességre és 50 Mbps feltöltésre képes, így nem okoz problémát a kiváló minőségű videók lejátszása, a nagy méretű fájlok letöltése.

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!
1

A router üzembehelyezésekor szükséges kikapcsolnod a sim kártyán a PIN kód kérést. Ehhez részletes útmutatót itt találsz.

Technikai részletek

Fizikai jellemzők
Súly 50 g
Méret 88 x 28 x 11,5 mm
Hálózat
SIM kártyák száma Single SIM
4G (LTE) igen
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Maximum letöltési sebesség 150 Mbps
Maximum feltöltési sebesség 50 Mbps

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.