Új

Apple iPad Air 10,9" 4th WiFi+Cel 64GB, asztroszürke

Az iPadet az Apple korszerű, saját tervezésű chipjei működtetik, amelyek­kel a fotók nézegetése és szerkesztése, a játék és a kiterjesztett valóság is egészen új élményt jelent. Ezek a chipek gondoskodnak a rendszeresen hasz­nált appjaidhoz szükséges teljesítményről, akár a Microsoft Office-ban dolgoznál egy munkahelyi feladaton, akár az Adobe Photoshop CC-ben egy kreatív projekten.

12 MP
kamera
GPS
navigáció
64 GB
tárhely
10.9"
kijelző
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!
1

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.