Új

Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, szürke

 Nagyteljesítményű processzora minden sebességigény kielégítésére alkalmas, ráadásul alacsonyabb enegrgiafogyasztással. 6,5" kijelzője gyönyörű vizuális világgal örvendeztet meg, 48MP tripla hátlapi kamerája profi fotóssá változtat bárkit. Makrokamerájával, az éjszakai mód, slow motion és Time-lapse eszközökkel bárki tökéletes kreatív alkotásokat készíthet. Akkumulátora és gyorstöltője nagy igénybevétel esetén is folyamatosan energiával látja el a készüléket.

 

5G
hálózat képes
6,5"
kijelző
Nagy teljesítményű
akkumulátor
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Bemutatkozik a Xiaomi Redmi Note 10 5G képes verziója!

A Redmi Note-család a méltán híres Xiaomi márka egyik húzószériájává vált. A Redmi Note telefonok remek ár/érték arányú, közép-árkategóriás készülékek, melyek igen komoly eladási számokkal rendelkeznek. A Xiaomi Redmi Note 10 5G egyik különlegesége, ahogyan a nevében is szerepel, az, hogy 5G képes készülék. Hogy mi is az az 5G? Kattints ide és ismerd meg a következő generációs hálózatot!


Tripla kamerarendszer

A mai trendeknek megfelelően ez a telefon is olyan fejlett kamerarendszerrel rendelkezik, hogy nyugodtan otthon hagyhatod a fényképezőgépedet, mivel a Redmi Note 10 hű társad lesz a fényképgalériád bővítése közben. A Redmi Note hátlapján egy klasszikus elrendezésű tripla hátlapi kamera kapott helyet. A tűéles képekért elsősorban a 48 MP-es quad-Bayer technológiájú főkamera felel. Emellett még megtalálható a hátlapon egy 2 MP-es makró lencse és egy 2 MP-es mélységszenzor is. A 8 MP-es előlapi kamera pedig garantálja a kiemelkedő minőségű szelfiket és Instagram sztorikat. A hátlapi kamerákkal 1080p/30 FPS minőségben készíthetünk videókat, melyhez kitűnő minőségű sztereó hangrögzítés is társul.

xiaomi-redmi-note-10-5g-fekete-kamera.

Akkumulátor és processzor

A Xiaomi Redmi Note 10 egy 5000 mAh-s akkumulátort kapott, amelynek hála sosem kell majd az üzemidő miatt aggódnod. Átlagos használat mellett akár két napig is bírhatja a készülék. A magas üzemidőn kívül a 18 W-os gyorstöltő is jelentősen megkönnyíti az életünket, hiszen akár egy gyors kávézás alatt is jelentés töltés érhető el. A telefon agya a MediaTek MT6833 kiegyensúlyozott rendszerchip, melynek 2 darab 2.2 Ghz-es Cortex-A78 magja adja a teljesítménye javát, a maradék 6 darab 2 GHz-es Cortex-A55 pedig az energiahatékonyságáról gondoskodik. A készülék 128 GB belső tárhellyel rendelkezik, ami mellett nem lesz szükséged külső memóriakártyára a képeid és egyéb fájljaid tárolásához.

xiaomi-redmi-note-10-5g-fekete-design


Széles kijelző és gyönyörű dizájn

A Redmi Note 10 5G egy 6.5” méretű Gorilla Glass 3 kijelzővel lett felszerelve, amelyben diszkréten elhelyezett előlapi kamera kapott helyet. A nagyobb átmérő és a 1080x2400 felbontás miatt a telefon tökéletesen alkalmas a kikapcsolódás közbeni filmnézésre is. A képernyőhöz társul a standard 60Hz-es képfrissítés, azonban van lehetőség 90 Hz-es képfrissítésre is. A hátlap műanyagból készült, ami nagyobb védelmet biztosít, mint az üveg hátlappal rendelkező telefonok. A telefon kifinomult dizájnjához hozzájárul a hátlap gyönyörű szürke színű felszíne. A Redmi Note 10 5G készüléken USB-C típusú töltő, 3.5 mm Jack dugó és ujjlenyomat-olvasóként is funkcionáló bekapcsológomb is található.

Ha azt akarod, hogy a telefonod külseje továbbra is szép és sérülésmentes maradjon, akkor nézz körül a webshopunkban, hogy egy Xiaomi Redmi Note 10 5G védőtokkal és fóliával tudd biztosítani a mobilod épségét!

Kinek ajánljuk?

 • Annak, aki ki akarja használni az 5G hálózat által nyújtott előnyöket
 •  Akinek fontos, hogy a telefon akkumulátora ne hagyja cserben a nap folyamán
 • A hátlapi tripla kamerarendszer miatt a fényképezés szerelmeseinek
   

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.