Felhőszolgáltatások

OneDrive for Business
Hatékony
együttműködés!

1 TB szabad tárhely minden munkatársának az üzleti dokumentumok tárolására, megosztására.

Bárhonnan, bármikor elérhető, ugyanakkor biztonságos.

Érdekel

MS Office 365
Átfogó
Office szolgáltatások!

Nagyvállalati szintű Office 365 csomag kisvállalati áron, egyszerű, havidíjas rendszerben. 

A Microsoft Office jól ismert asztali alkalmazásait üzleti levelezőszolgáltatással, megosztott naptárakkal, valamint csevegési, videokonferencia- és fájlmegosztási funkciókkal ötvözi.

Érdekel

WthSecureTM
Biztonságos
adattárolás!

Szabályozható hozzáférés, integrálható meglévő IT rendszerekkel, automatikus biztonsági mentés világszínvonalú biztonsági tanúsítványokkal hitelesítve.

Érdekel


Teljes körű támogatást nyújtunk

Díjmentes technikai támogatást biztosítunk

Ügyfélszolgálatunk hétköznapokon 9-17 óráig rendelkezésére áll (+3620 4222224)

Alacsony havidíjas, forint alapú rendszerben kínáljuk


Kérjen díjmentes tanácsadástLegnagyobb biztonságban a felhőben!

A OneDrive üzleti verzióját a Microsoft különböző földrajzi térségekben elhelyezett
adatközpontjaiból üzemelteti az összes adat folyamatos biztonsági mentésével.
A professzionális adatvesztés-megelőzési és helyreállítási megoldások mellett az
adatközpontok működését a nap 24 órájában magasan képzett biztonsági szakértők figyelik.

Előnyei:

Biztonságban tudhatja fontos üzleti információit.
Könnyen szabályozható hozzáférési jogosultságok.
Egyszerűen integrálható a meglévő informatikai megoldásokkal.
Automatikus biztonsági mentés.
A ma elérhető legmagasabb biztonsági tanúsítványok.


Kiknek ajánljuk?

left-image1

Fuvarozóknak

 • A fuvarlevelek egyből a központba kerülnek
 • Megrendelések, készletnyilvántartás azonnal
 • Számlázás rögtön

A szállítmányozó cégek sokkal gördülékenyebben végezhetik munkájukat szolgáltatásaink segítségével, mert az információáramlásnak nem szab határt a távolság a központ és az éppen úton lévő kollégák között. A fuvarlevelek feltöltésétől kezdve a megrendeléseken át a számlázásig minden valós időben kezelhető, a készletnyilvántartás könnyen naprakészen tartható, egy-egy kirakodást, felpakolást követően is. A központban – a felhőmegoldásoknak köszönhetően – a háttérfolyamatoknak nem kell leállni, így a folyamatok gyorsabbá és egyszerűbbé válnak, ennek következtében pedig az ügyfelek is elégedettebbek lesznek! Az Office 365 Vállalati Alapverzió használatával nincs szükség nagy beruházásra, havidíjas előfizetés ellenében könnyen elérhetők és megfizethetők a modern irodai szoftverek.


 

kereskedo

Kereskedőknek

 • Megrendelések, készletnyilvántartás azonnal
 • A szerződések egyből a központba kerülnek
 • Levelezés irodán kívül is

A kereskedőknek, akiknek szinte az autó az irodája, hatalmas segítséget nyújt egy olyan központi online rendszer, amit bármikor és bárhonnan elérhetnek, hogy rendeléseket adjanak fel, értékesítéseket rögzítsenek, szerződéseket töltsenek fel-le. A mobilitáshoz hozzátartózik, hogy az üzleti levelezés szintén végezhető a klasszikus irodai környezeten kívül, a mobilon keresztül. A felhőnek köszönhetően a készlet azonnal elérhető, nem szükséges senkit felhívni, hogy a készletet befoglalja a helyszínen leadott megrendelést követően, így a központban ülő, beszerzésért felelős azonnal tud reagálni és utánrendelni, ha a készletek egy meghatározott szint alá csökkennek. Pontosan ezeket az igényeket elégíti ki Office 365 Vállalati Alapverzió, amit nagyberuházás nélkül, havidíjas konstrukcióban kínálunk, így mindig a legfrissebb verziójú irodai szoftverek állnak rendelkezésére.


 

ingatlanos

Ingatlanosoknak

 • 1 TB virtuális tárhely a fotóknak
 • Automatikus adatmentés a képekről
 • Online ingatlan-státusz követés

Az ingatlanértékesítőknek rengeteg adatra és képre van szükségük a hatékony munkához. Az Office 365 Vállalati Alapverziónak köszönhetően mobilinternettel bárhonnan elérhető az egyes ingatlanhoz tartozó összes dokumentum. Az értékesítők számára megosztható egy közösen szerkeszthető táblázat, így még véletlenül sem fordulhat elő, hogy egy időben két különböző ügyfélnek legyen megmutatva a vételre kínált ingatlan. A csomagnak része továbbá a OneDrive for Business, amivel biztosítjuk, hogy közel végtelen, felhasználónként 1 TB tárhely áll rendelkezésére, továbbá minden képről készül egy automatikus biztonsági mentés is, ami bármikor elérhető az online adatbázisban! Ezen felül a csomagnak részét képezik a hagyományos irodai szoftverek, amiket mindig a legfrissebb verzióban teszünk elérhetővé.


 

kis-nagyuzemi

Kis- és nagyüzemi gyártóknak

 • Nagyvállalati irodai környezet kisvállalati áron
 • Legális szoftverek: Word, Excel, PowerPoint
 • Biztonságos fájlküldés egymás között

A gyártási folyamatok kezeléséhez nélkülözhetetlen a maximális odafigyelés és precizitás, ezért a gyártóknak olyan eszközökre van szükségük, melyekkel a gyártmánytervek, az ajánlatok biztonságos helyen tárolhatók, de az alkalmazottak továbbra sincsenek helyhez kötve. Az sem baj, ha az elmúlt pár évben nem foglalkozott senki a cégnél informatikával, a havidíjas előfizetésnek köszönhetően, nagy összegű beruházás nélkül a legfrissebb irodai szoftverek állnak rendelkezésre. A saját honlap és az üzleti levelezésben, az e-mail címben visszaköszönő cégnév még szorosabbra fűzi az ügyfelek és a cég közötti jó kapcsolatot. Az Office 365 Prémium Verzióval mindez megvalósítható havi előfizetési díj ellenében, informatikai függés nélkül.


 

szolgaltatok

Szolgáltatóknak

 • Biztonsági mentés az adatokról
 • Elérhető és megfizethető professzionális szoftverek
 • Legális szoftverek: Word, Excel, PowerPoint

Szolgáltató cégek hatékony működtetéséhez elengedhetetlen kellék a modern irodai környezet, még akkor is, ha esetleg csak egy 5-10 fős cégről van szó, ami kellően komplex megoldásokat nyújt, mégis egyszerűen kezelhető minden alkalmazott számára. A foglaltsági adatok mindig naprakészen érhetők el, legyen szó akár orvosi rendelőről, szállodáról, akár egy több alkalmazottat foglalkoztató szépségszalonról, akár egy ügyvédi irodáról. A számlák, megrendelések, bizalmas iratok tárolása többé nem kérdés, a biztonsági tanúsítványoknak köszönhetően csak az illetékesek férhetnek hozzá, a biztonsági mentésnek köszönhetően többé nem kell azon aggódni, hogy egy fontos irat eltűnne, vagy illetéktelenek kezébe kerülne, sőt internetkapcsolat esetén eszköztől függetlenül bárhonnan elérhetők. Az Office 365 Vállalati Prémium szolgáltatásunkkal ez könnyen, havidíjas előfizetésért, megfizethető áron érhető el!


 

onko

Önkormányzatoknak

 • Elérhető és megfizethető professzionális szoftverek
 • Könnyen kezelhető honlap saját domainnel
 • Érzékeny dokumentumok biztonságos kezelése

Egy település menedzselése hasonló kihívásokat rejt, mint egy cég vezetése. Ugyanúgy hatékony és megbízható eszközökre van szükség, amelyek segítik mind a belső, mind pedig az ügyfelek – ez esetben a lakók felé történő kommunikációt, legyen szó akár egyirányú (honlap), akár kétirányú (levelezés) kommunikációról. A digitális tárhellyel, magas fokú biztonsági rendszerrel és egyszerű kezelési felülettel ellátott Office 365 Vállalati Prémium szolgáltatásunk erre egy tökéletes, nagy beruházási költséget nem igénylő, havidíjas megoldás! A könnyen kezelhető honlap jól szerkeszthető, témák szerint aloldalakba rendezhető. Sőt pályázatok benyújtására is alkalmas, a szigorú előírásoknak való megfelelésről a biztonsági tanúsítványok gondoskodnak, így ezzel csökkenthetők a költségek, mert nem kell külső cégtől bérelni egy tanúsítványokkal ellátott felületet.


Érdekli ajánlatunk? Kérjen visszahívást és kollégánk telefonon tájékoztatja!

Szakértő kollégáink a segítségére lesznek az igény felmérésben, célunk, hogy vállalkozásának leginkább megfelelő szolgáltatást nyújtsuk. Keressen minket!

Ajánlatkérés