Részletfizetés

A Yettel rugalmas, kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosít ügyfeleinek, hogy egy komolyabb tudású, drágább készülék is elérhetővé váljon mindenki számára.
Vásárláskor a kezdőrészletet és az előleget kell megfizetni, a fennmaradó összeg pedig egyenlő részletekben havonta, a számlával együtt rendezhető.


Mitől rugalmas a részletfizetési konstrukciónk?

A választható futamidők készüléktípustól és tarifacsomagtól függően, 6 és 24 hónap között változnak. Ezeken a konstrukciókon belül igényeid szerint választhatod ki, hogy mekkora havi törlesztőrészletet tudsz vállalni.

Jó tudni!: Minél magasabb kategóriájú tarifacsomagot választatsz, annál nagyobb a készülék árában a támogatás és így alacsonyabb a készülék vételára.
A futamidő módosításával a havi törlesztőrészlet is módosul, tehát például ha hosszabb futamidőt választasz, alacsonyabb a törlesztőrészlet.
A részletvétel kamatmentes.

Tovább a mobilokhoz


Nem szeretsz sokáig tartozni?

Fizesd ki a készülékedet 6 hónap alatt kamatmentes részletekben, az belátható idő, és rövid távon könnyebb kalkulálni a személyes kiadásokkal!
 

Mit kell fizetned a vásárláskor?

 • a készülék kezdőrészletét
 • a forgalmi előleget a következő esetekben: új előfizetés esetén, utólagos készülékvásárlásnál, hűségszerződés lejárta előtti készülékcsere esetén, online rendelés esetén, illetve, ha még nem rendelkezel 6 teljes aktív hónappal nálunk.
  Az előleg mértéke bankkártyás fizetéssel csökkenthető.
   
A vásárláshoz szükséges dokumentumok:
 • Meglévő előfizető vagy és már van 6 teljes aktív hónapod a Yettelnél: 
  A korábbi vásárlásaid során is használt érvényes fényképes igazolványod.
   
 • Új előfizető vagy, ill. még nem vagy nálunk 6 teljes hónapja: 
  • Két érvényes fényképes igazolvány vagy egy érvényes fényképes igazolvány és adókártya/adóazonosító jel.
  • Online megrendelésnél két érvényes fényképes igazolvány és bankkártyás fizetés esetén érhető el az ajánlat.

A részletvétel választható futamideje:

 • Iphone készülékek esetén 6-22 hónap
 • egyéb készülékek esetében a választott tarifacsomagtól függ

   

Részletvételi ajánlatunk lakossági számlás előfizetőknek érvényes új előfizetés vásárlása esetén és Bónusz Programban, meghatározott feltételekkel, bármilyen lakossági számlás tarifacsomaggal, amennyiben a fennmaradó vételár eléri a 9 990 Ft-ot. A törlesztőrészletek egyenlő összegűek és a havi számlában kerülnek kiterhelésre.
A készülék ára és a választott tarifa, valamint konstrukció alapján kezdőrészlet is meghatározásra kerül, amelyet a vásárláskor kell megfizetni.
A Yettel a részletvételes és nem részletvételes ajánlatoknál is forgalmi előleget kérhet, amely egy előleg és amelynek összege a készülék értékétől, valamint a választott tarifakategóriától függően változhat, de legfeljebb 250000 Ft lehet. A befizetett forgalmi előleg összege az adott hívószám vonatkozásában a szerződéskötést követő negyedik kibocsájtott, teljes számlázási ciklusról szóló számla végösszegéből kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege. Amennyiben a számla végösszege alacsonyabb, mint a befizetett előleg mértéke, abban az esetben a fennmaradó összeg a később kibocsájtott számlákon kerül jóváírásra mindaddig, amíg az előleg teljes mértékben jóváírásra nem kerül. A kezdőrészlet, az első havidíj, és amennyiben van, a forgalmi előleg minden esetben vásárláskor fizetendő.