Feltöltőkártyás tarifacsomagokat érintő változások

Feltöltőkártyás tarifacsomagokat érintő változások

For English version please visit this page! 

A piaci igények folyamatosan változnak. Erre mi reagálunk és célunk, hogy neked is minden egyszerűbb és átláthatóbb legyen. Így teszünk most a tarifa és szolgáltatás portfóliónkkal.

Az alábbi tarifák 2024. áprilisától megszüntetésre kerülnek:

 • Hello Kártyás
 • Hello Kártyás Expressz
 • Yettel Feltöltőkártyás
 • Yettel Feltöltőkártyás Expressz
 • Yettel Feltöltőkártyás Expressz 2in1 Start
 • Yettel Feltöltőkártyás Express 2in1 Travel
 • Yettel Feltöltőkártyás Express 2in1 Travel Max

Ha ezen tarifák egyikével rendelkezel akkor 2024. április 8. követő napokban, előzetesen SMS-ben megküldött időpontban új, Yettel Feltöltőkártya vagy Yettel Feltöltőkártya Expressz tarifacsomagunkra kerülsz át, ettől az időponttól az új tarifa feltételei szerint használhatod tovább a telefonszámodat. A hívószámod, a meglévő egyenleged és annak érvényességi ideje nem változik.  Az SMS és hívás díja 30 Ft bármely időszakban, bármely belföldi hálózatba és az 1. roaming díjzóna országaiban A tarifacsomag beépített mobilnetet nem tartalmaz, azonban a 2in1 Start, 2in1 Travel és 2in1 Travel Max megújuló csomag a szolgáltatás felhasználási feltételeinek teljesüléséig aktív marad.

Számos új szolgáltatás vár majd rád:

Mobilnet csomagok extrával

Ha beszéltek, csevegtek, nyomkodtok, telefonáltok...

a legjobb számotokra!

Érdekel

Extra adatjegyek

Elfogyott az adatkereted? 

Ha szeretnél tovább netezni, ezt neked ajánljuk.

Érdekel

Ha inkább beszélnél

Válaszd Hangjegyünket extra percekért

és indulhat a csevegés.

Érdekel

md-4

Gyakran ismételt kérdések

A piaci igényekre reagálva egyszerűsítjük és átláthatóbbá tesszük tarifa- és szolgáltatásportfóliónkat.  A Yettelnél az a célunk, hogy mindenkor az ügyfeleink aktuális igényeinek megfelelő szolgáltatásokat kínáljuk, ezért tarifakínálatunkat időről-időre megújítjuk, annak érdekében, hogy tarifaportfóliónk átlátható legyen. 

A felhasználói szokások alapján azt látjuk, hogy a feltöltőkártyás felhasználók jelentős része már okostelefont használ, és egyre többet mobilinternetezik. Ennek a trendnek megfelelően és a felhasználói szokások alapján újítottuk meg feltöltőkártyás portfóliónkat és adatjegy-kínálatunkat.

A Yettel Feltöltőkártya Expressz tarifához elérhető csomagokkal azoknak szeretnénk megoldást kínálni, akik számára fontos, hogy felöltőkártyásként hűségszerződés nélkül tudjanak rugalmasan, az éppen aktuális igényeik szerint igénybe venni hang- és adatszolgáltatást, kedvező áron.

Az alábbi tarifákon lévő ügyfeleket érinti a változás:

 • Hello Kártyás
 • Hello Kártyás Expressz
 • Yettel Feltöltőkártyás
 • Yettel Feltöltőkártyás Expressz
 • Yettel Feltöltőkártyás Expressz 2in1 Start
 • Yettel Feltöltőkártyás Express 2in1 Travel
 • Yettel Feltöltőkártyás Express 2in1 Travel Max

Minden az előbbiekben felsorolt tarifa 2024. áprilisától az új, Yettel Feltöltőkártya vagy Yettel Feltöltőkártya Expressz tarifacsomaggal, 30 Ft-os percdíjjal használható belföldön és az 1. roaming díjzóna országaiban. Ügyfeleinknek a tarifaváltással kapcsolatban nincs teendője; a hívószámuk, a meglévő egyenlegük és azok érvényességi ideje nem változik, továbbá a szolgáltatásban semmilyen kiesés nem várható. 

A már megszokott szolgáltatások mellett, új 5 napos csomagokat vezetünk be, amik nemcsak mobilnetet, hanem extra lebeszélhető perceket is tartalmaznak. Kiegészítő szolgáltatásainkat a Yettel Alkalmazásban 20% kedvezménnyel érheted el.

Azokat a szolgáltatásokat, amelyek elérhetők a lezárásra kerülő tarifákhoz, automatikusan tovább vihetik az ügyfelek. Ha új szolgáltatásaink közül válogatnál részletesen tájékozódhatsz az üzleteinkben, a Yettel Alkalmazásban, a yettel.hu-n, valamint ügyfélszolgálati csatornáinkon.

2024. áprilistól az új Yettel Feltöltőkártya Expressz tarifával használhatod tovább, melynek perc és SMS díja minden belföldi, normál díjas hálózatba , és az 1. roaming díjzóna országaiban 30 Ft. Azonban a kártyára aktivált 2in1 Start megújuló szolgáltatás (1,5 GB és 15 perc) a szolgáltatás felhasználási feltétleinek teljesüléséig aktív marad.

A szolgáltatás időszaki díj megfizetése mellett vehető igénybe, és a díj levonását követően kerül aktiválásra.

A partnereinknél vásárolt készülékcsomagban a Yettel Feltöltőkártyás Expressz 2in1 Start csomag (amely tartalmaz az aktiválástól számított 30 napig 15 perc beszélgetést és 1,5 GB belföldi adatot) díjmentes, azonban a kártyára aktivált 2in1 Start megújuló csomag díja az első 30. napot követően 1490 Ft/30 nap.

A szolgáltatás aktiválástól számított 30 napig használható. A fel nem használt perc- és adatkeret nem vihető át a következő szolgáltatási ciklusra.

Az időszaki díjat a 30 nap lejártát követő napon megkíséreljük levonni. Amennyiben nem áll rendelkezésre elegendő összeg a kártyás egyenlegen, akkor az alap tarifacsomag feltételei érvényesülnek, valamint a csomagban foglalt hívás és adatmennyiség sem kerül beállításra, a feltöltésig felfüggesztett állapotban lesz a 2in1 csomag. Ha az egyenleged 3 hónapig nincs elegendő összeg az időszaki díj levonásához, úgy a csomag a 4. hónaptól törlésre kerül és később sem lesz újra aktiválható, mivel a csomagot értékesítés alól lezártuk.

A 2in1 Start megújuló csomag mellé egy időben más kiegészítő csomagot is igénybe vehetsz. Az új csomag aktiválása azonnal megtörténik, a korábbi csomagod pedig megmarad a saját keretével és érvényességi idejével.

Amennyiben az egyik csomagot lemondod és egy másikat aktiválsz, úgy a csomagok közti váltás azonnal megtörténik. Ebben az esetben a teljes időszaki díj kerül levonásra, újra indul a 30 nap és a fel nem használt perc- és adatkeretek összeadódnak és a következő szolgáltatási ciklus végéig felhasználhatóak.

A 2in1 Start megújuló csomagot a 1744-es számra küldött SMS-ben is le tudod mondani az alábbi kóddal: X2IN1START .

A szolgáltatás újbóli megrendelése a későbbiekben nem lehetséges, mert a csomagot értékesítés alól lezártuk.

Amennyiben 30 napon belül lemondásra kerül 2in1 megújuló csomag, úgy a fel nem használt perc- és adatkeret is törlésre kerül, a már levont időszaki díjat nem írjuk jóvá.

A nem készülékcsomagban vásárolt Yettel Felöltőkártyás Expressz 2in1 Start csomagra aktivált 2in1 Start megújuló csomag díja az első 30. napot követően 1490 Ft/30 nap.

A 2in1 Start megújuló csomag perc- és adatkerete belföldön, valamint az 1. roaming díjzóna országaiban érvényes.

Abban az esetben, ha a csomagban foglalt belföldi adatforgalom elfogyott és nem rendelkezel Mobil Internet szolgáltatáscsomaggal, a kártyás szolgáltatási ciklus végéig a belföldi, általános irányú adatforgalmazás nem lesz lehetséges (lassítás sebessége 0/0 kbit/s).

Az időszaki díjon felül belföldi adatforgalom esetén nincs túlhasználati díj.

Az adatcsomagokban foglalt adatmennyiség a tarifacsomagban meghatározott sebességen vehető igénybe. A szolgáltatás megrendelése nem befolyásolja a tarifacsomagban meghatározott elméleti maximális le- és feltöltési sebesség nagyságát, ez változatlanul a tarifacsomagban meghatározott mértékű marad.

A szolgáltatásban foglalt belföldi adatmennyiséget valamennyi típusú adatforgalmazás fogyasztja.

A forgalmi keret csökkentése 0,01 MB-os egységekben történik.

Abban az esetben, ha rendelkezel egyszeri adatjeggyel, először mindig az egyszeri adatjegy adatkeretét csökkentjük. Ezt követően a megújuló keretet, majd a tarifában foglalt adatkeretet csökkentjük, végül az adatcsomagba épített mennyiséget.

Ha nem használod fel a szolgáltatásban foglalt adatmennyiséget az adott szolgáltatási ciklusban, a kedvezmény nem vihető át következő 30 napra.

Kérjük olvass tovább ezen az oldalon a tudnivalókról: yettel.hu/kartyas-valtozasok

​​​​​​

Kártyás előfizetések bevonására 2024. február 27. napjától nincsen lehetőség. Azon kártyás előfizetések, akik meglévő Yettel Prime csoportban vannak, 2024. április 8-ától kerülnek ki a Prime csoportból.