0 Ft-os készülékek

Mobil 0 Ft-ért


Ragadd meg az alkalmat és válassz egyet a 0 Forintért elvihető akciós telefonok közül! Attól függően, hogy mennyit telefonálsz, netezel vagy SMS-ezel, kiválaszthatod a neked megfelelő csomagot, amely mellé most meglepheted magad egy új telefonnal ingyen, 2 év hűség aláírásával! Ha már megnézted csomagajánlatainkat és tudod, hogy számodra melyik a megfelelő, válassz mellé egy telefont is teljesen ingyen!

Kínálatunkban megtalálhatók a legmodernebb jellemzőkkel bíró telefonok és egyszerűbb társaik is. Ha nagy tudású telefont szeretnél, válogass a gyorstöltést támogató, továbbá éles kijelzővel rendelkező, full HD képernyős, akár dual SIM-es akciós készülékek között, ha most nem okostelefonra lenne szükséged, keresd a nyomógombos telefon ajánlatainkat.

Mostanra el sem tudjuk képzelni az életünket telefon nélkül. Legyen szó bármilyen korosztályról, a legkisebbektől a legidősebbekig szinte mindenki rendelkezik valamilyen készülékkel, akár nyomógombos vagy okostelefon változatról van szó. Mindig jó érzés egy új telefont a kezünkben tartani, mert állandóan tudnak újat mutatni a legmodernebb készülékek a folyamatos fejlesztések által. Akciós készülékeink közül 0 Forintért is hazaviheted a számodra legmegfelelőbb modellt.

A telefont manapság már nem csak telefonálhívásokra és üzenetváltásra használjuk, hanem nagyon fontos további funkciókat is betölt a készülék az életünkben. Az internet segítségével hozzáférünk a legnépszerűbb közösségi média platformokhoz, megkönnyítve a kapcsolattartást, segítségével azonnal megoszthatjuk a legfontosabb pillanatainkat, a chat segítségével akár éjjel-nappal elérhetőek vagyunk. A telefonunkról használható mobilnet által a filmnézés, a zenehallgatás, a videónézés bárhonnan azonnal, a mobilunkon történik. Hasznos segítséget nyújt a térkép, a számológép, az ébresztőóra és a lépésszámlálás használata, és hogy bármilyen problémánk támad, rákereshetünk a megoldásra a Google-ön, vagy letöltünk egy témába vágó applikációt. Ha régóta gondolkozol telefoncserén, nézz szét a webshopunkban és válassz egyet a számos kategóriát, márkát és típust lefedő 0 Ft-os készülékek közül!

Okostelefonok segítségével megörökíthetőek a vissza nem térő pillanatok, lehet szó ultraszéles látószögű és duplakamerás vagy három kamerás megoldásról is. Az ujjlenyomat és arcfelismerő funkció szintén nagyon hasznos a mindennapokban, egy pillantás alatt feloldhatjunk vele a telefonokat és megvédenek a kíváncsiskodóktól. A Yettel weboldalán elérhető akciós készülékek között találsz ezen funkciókkal ellátott mobilokat is.

Böngéssz most a Yettel ingyen telefon kínálatából az akciós készülékek között, és vidd haza a legjobb 0 Ft-os készülékeket!