0 Ft-os készülékek

Mobil 0 Ft-ért


Ragadd meg az alkalmat és válassz egyet a 0 Forintért elvihető akciós telefonok közül! Attól függően, hogy mennyit telefonálsz, netezel vagy SMS-ezel, kiválaszthatod a neked megfelelő tarifacsomagot, amely mellé most meglepheted magad egy új telefonnal ingyen, 2 év hűség aláírásával! Ha már megnézted csomagajánlatainkat és tudod, hogy számodra melyik a megfelelő, válassz mellé egy telefont is teljesen ingyen!

A legmodernebb telefonok ingyen 

Kínálatunkban megtalálhatók a legmodernebb jellemzőkkel bíró telefonok és egyszerűbb társaik is. Ha nagy tudású telefont szeretnél, válogass a gyorstöltést támogató, továbbá éles kijelzővel rendelkező, full HD képernyős, akár dual SIM-es akciós készülékek között, ha most nem okostelefonra lenne szükséged, keresd a nyomógombos telefon ajánlatainkat.

Mostanra el sem tudjuk képzelni az életünket telefon nélkül. Legyen szó bármilyen korosztályról, a legkisebbektől a legidősebbekig szinte mindenki rendelkezik valamilyen készülékkel, akár nyomógombos vagy okostelefon változatról van szó. Mindig jó érzés egy új telefont a kezünkben tartani, mert állandóan tudnak újat mutatni a legmodernebb készülékek a folyamatos fejlesztések által. Akciós készülékeink közül 0 Forintért is hazaviheted a számodra legmegfelelőbb modellt.

A telefont manapság már nem csak telefonálhívásokra és üzenetváltásra használjuk, hanem nagyon fontos további funkciókat is betölt a készülék az életünkben. A mobil internet segítségével hozzáférünk a legnépszerűbb közösségi média platformokhoz, megkönnyítve a kapcsolattartást, segítségével azonnal megoszthatjuk a legfontosabb pillanatainkat, a chat segítségével akár éjjel-nappal elérhetőek vagyunk. 

A telefonunkról használható mobilnet által a tévézés, filmnézés, a zenehallgatás, a videónézés bárhonnan azonnal, a mobilunkon történik. Hasznos segítséget nyújt a térkép, a számológép, az ébresztőóra és a lépésszámlálás használata, és hogy bármilyen problémánk támad, rákereshetünk a megoldásra a Google-ön, vagy letöltünk egy témába vágó applikációt. 

Legyen új mobilod akár ingyen!

Ha régóta gondolkozol telefoncserén, nézz szét a webshopunkban és válassz egyet a számos kategóriát, márkát és típust lefedő 0 Ft-os készülékek közül!

Okostelefonok segítségével megörökíthetőek a vissza nem térő pillanatok, lehet szó ultraszéles látószögű és duplakamerás vagy három kamerás megoldásról is. Az ujjlenyomat és arcfelismerő funkció szintén nagyon hasznos a mindennapokban, egy pillantás alatt feloldhatjunk vele a telefonokat és megvédenek a kíváncsiskodóktól. A Yettel weboldalán elérhető akciós készülékek között találsz ezen funkciókkal ellátott mobilokat is.

Böngéssz most a Yettel ingyen telefon kínálatából az akciós készülékek között, és vidd haza a legjobb 0 Ft-os készülékeket! Esetleg mást keresel? Egy olcsó okostelefon is tökéletesen ki tud elégíteni sok igényt.

Ha esetleg az érdekelne, hogy miért lenne jó neked számlás előfizetésre váltantani, mutatunk néhány okot, amiért megéri.

Készülékcsere hűségidőn belül

A Yettelnél lehetőséged van hűségidőn belül is kedvezményesen, akár részletvásárlással új készüléket rendelni, már 1 hónap után vagy később is, bármikor!